Apollo 11
Aktuality, História, Letectvo, Vojenská technika,

Ruský analytik: Američanmi sfalšované pristátie na Mesiaci, postupne potvrdia aj hlavné informačné médiá

Prinášame vám rozhovor z populárnym ruským analytikom V.V.Pjakinom, v ktorom vysvetľuje celé zákulisie okolo falošnej misie USA na Mesiaci.


Valerij Viktorovič, prosím vás okomentovať nasledujúcu správu nazvanú Assangeova pomsta.
Bolo uverejnené zinscenované video výsadku Američanov na Mesiaci. V máji tohto roku tím WikiLeaks takto odpovedal na Assangeovo zatknutie, čo pre americkú výnimočnosť a ješitnosť znamenalo veľmi bolestivý zásah. Bolo zverejnené video, ktoré odhaľuje, ako USA na konci šesťdesiatych rokov sfalšoval svoj let na Mesiac. Vo videu sú Američania priamo nazývaní mystifikátori a klamári. Nakoľko je to video WikiLeaks pravdivé a demaskujúce hodnotiť nechceme. V každom prípade v tej dávnej dobe nemal ZSSR žiadne výhrady k letu Američanov na Mesiac.
– Mal. To je historický fakt.
V tom čase zúrila studená vojna a tento boj dvoch systémov sa pravidelne vyostroval, takže hovoriť o komplote v tej veci zaisťujúcim mlčanie zo strany Moskvy nie je reálne.
Naozaj?
– Vtedy sa využívalo všetko možné pre doloženie prevahy vlastného systému v očiach zvyšku ľudstva.
Nuž človek, ktorý napísal toto zhrnutie, očividne nepozná historické fakty, preto sa  jeho strany ide len o zmes klišé a stereotypov, ktoré vôbec nezodpovedajú historickej skutočnosti. Keby to tak bolo, tak by sa od roku 1970, kedy bol zrušený zlatý štandard a dolár prestal byť krytý zlatom, svetovou valutou stal rubeľ, ako to tiež všetci očakávali.
A len zrada sovietskeho vedenia zabezpečila, že sa svetovou valutou stal dolár. To práve sovietske vedenie urobilo veľa pre to, aby sa tou svetovou valutou stal výslovne dolár. Takých vecí je veľa a čo sa týka … Napred odpovieme …
– Jedná sa tu o dva aspekty: jedným je Mesačná aféra USA
a druhým činnosť Assangeho a zdroje WikiLeaks.

Tá Mesačná aféra bola už dostatočne široko a dôkladne rozobraná v mnohých serióznych prácach. Bolo už takpovediac s matematickou presnosťou dokázané, že Američania na Mesiaci neboli, že išlo len o veľkú mystifikáciu na základe dohody so Sovietskym zväzom. A program Sojuz-Apollo mal len jediný účel, zachrániť americké vesmírne odvetvie, ktoré mlelo z posledného, aby mu dodal dosť síl do doby, než sa ZSSR zrúti a Roskosmos bude môcť zabezpečovať všetky americké programy, vesmírne programy.

Hovoriť o tom, že Sovietsky zväz nemal žiadne výhrady, teda že nevyslovil žiadne pochybnosti vzhľadom na USA, je čistá lož. Existuje konkrétny historický fakt, že naše vojenské námorníctvo ako prvé vylovilo modul Apollo, ktorý pristál v oceáne, aj keď mal byť práve na Mesiaci. To oni ho vylovili a odovzdali USA. A tá skutočnosť jeho odovzdania bola špeciálne zaznamenaná a zverejnená v maďarskej tlači. Bolo to tak schválne zariadené, že iba Maďari natočili reportáž o tom, ako ten prázdny modul Apollo vylovený z oceánu, ktorý mal byť s astronautmi na Mesiaci, odovzdali Američanom. Takže vám musí byť jasné, že toto istenie v médiácha vylovení modulu nemohlo znamenať, že by ZSSR nemal žiadne výhrady. Tie výhrady mal, avšak v inom smere, išlo o výhrady meziklanového sprisahania s ohľadom na ten podvod v zmysle: “My sa tiež chceme stať buržujmi, a aby ste nás nechceli podraziť, tu vidíte, čo máme v ruke, dôkaz o vašom švindli. My chceme patriť k vám. ”

Takže Sovietsky zväz kvôli tomu poslali do kôpru, ale medzi buržujov ich rovnako nevzali. Pre globálnu elitu boli vždy len podržtaškami a teraz spadli ešte nižšie, už ich vôbec nikto neberie vážne. Nútia ich plniť určité riadiace úlohy, a keď potom kvôli tomu musí vziať nohy na plecia, tak v Londýne zaklopú papuče, alebo ich oberú o ich kapitály. A čoho sa dočkajú tí, ktorí sú stále tu a stále plnia ich úlohy? Za odmenu dostanú páničkovou topánkou do ksichtu.

Ale ich to uspokojuje, znamená to, že je sám pán odmenil, všimol si ich!

Takže tá Mesačná aféra je jedna vec. Žiadna cesta na Mesiac sa nakonala a najlepšie to dokázali práve zástancovia toho, že na Mesiaci boli. Tých príkladov je veľa, ja z nich uvediem len jeden. Vzhľadom k tomu, že je dnes možné spektrálnou analýzou určiť, akému žiarenia bola vystavená tá či oná látka, je možné určiť, či niečo na Mesiaci bolo alebo nebolo, lebo tam je to spektrum žiarenia celkom iné ako tu na Zemi. My máme Mesačnú pôdu. Sovietsky zväz si odtiaľ doviezol 400 g a doteraz ich využívajú všetky vedecké laboratória sveta. Američania vraj priviezli 400 kg a žiadne laboratórium sveta neskúmalo ani jeden jediný gram. Tie elaboráty a formálne vyhlásenie o tom, že vraj tu pôdu niekde skúmali, neobstojí pred žiadnou kritickou analýzou.

Vôbec nehovoriac o vedeckej analýze, neobstojí ani pred kritikou ľudí, ktorí majú zo školy aspoň nejaké poňatie o fyzike a chémii, pretože tí Američania … No, čo si na nich vezmete?

Úroveň ich vzdelanosti vidíte na úradníkoch štátneho departmentu a ďalších, na úrovni ich profesionality.

A na rovnakej úrovni profesionality tie svoje falošné elaboráty o skúmanie Mesačnej pôdy tiež zosmolili. Takže máme k dispozícii 400 g pravej Mesačnej pôdy. Na každom predmete, ktorý bol na Mesiaci, zostanú stopy všetkého toho žiarenia. A vzhľadom na to Mesačný video. Tí, ktorí dokazovali, že Američania na Mesiaci boli, sa domohli súdneho rozhodnutia, aby NASA vydala na analýzu kinofilm, na ktorom bol natočený pobyt astronautov na Mesiaci. Aj keby bol pokazený, je to jedno, pretože ten film musí niesť stopy žiarenia, ktoré je na Mesiaci. Stačilo vykonať analýzu Mesačný pôdy a toho filmu a máte tú jasný dôkaz. Lenže všetky tie kilometre kinofilmu sa stratili. Išli pre neho, otvorili a nebol tam! “Preto vám ho nie sme schopní odovzdať! Všetko čo máme, je to, čo sme natočili v Hollywoode. ” To je úroveň tých dôkazov, že Američania boli na Mesiaci.

A teraz k tomu Assangeovi. Už som o tom hovoril, preto to dnes vezmem z trochu iného uhla pohľadu, aby bolo jasné, čo za človeka je Assange a akú hrá úlohu v globálnych procesoch riadenia. Takže si predstavte akýkoľvek subjekt federácie, akýkoľvek štát. Proste ktorýkoľvek, je úplne jedno aký. V tomto subjektu federácie, v tejto krajine, v tomto štáte sú klanovo-korporatívne skupiny, ktoré bojujú o zdroje pre svoju klanovo-korporatívnu skupinu. Snaží sa dostať k moci, zmocniť sa biznisu a tak podobne. No a v tomto boji masmédiá hrajú dosť dôležitú úlohu. Vždy sa nájde nejaký propagandistický, investigatívny priebojný novinár, ktorý vedie svoje novinárske vyšetrovanie a výsledky z neho zverejňuje. Ak takýto novinár skutočne vo svojom vyšetrovaní na niečo narazí a zverejní to, tak ak ide to proti záujmom klanovo-korporatívnej skupiny, ktorej sa to týka, čaká ho smutný osud.

Buď okamžite zmizne alebo … No, buď proste úplne zmizne zo sveta živých, alebo z oblasti svojho pôsobenia, bude musieť odísť. A to médium, ktoré urobilo tú chybu, že mu to zverejnilo, si nabudúce dá veľký pozor, aby o túto tému viac nezakopol. Ešte to trochu upravíme. Ten novinár pracuje v záujme určitej klanovo-korporatívnej skupiny, ktorá ho zásobuje určitými informáciami a zabezpečuje mu ochranu ako pred zločineckými skupinami, tak aj pred ostatnými klanovo-korporatívnymi skupinami a všetci to veľmi dobre vedia. Akonáhle totiž zaútočíte na daného novinára, privoláte na seba hnev jeho klanovo-korporatívnej skupiny presne v tej miere, v akej ste na jej novinárov zaútočili. Takže tí konkurenti len škrípu zubami, ale nič urobiť nemôžu. On zverejňuje jednu vec za druhou, oni proti tomu nič nezmôžu, a tak ten novinár ďalej pracuje.

A teraz to znova trochu upravíme. Máte takto zavedeného novinára, a aby ste zosilneli politický, ekonomický efekt z jeho práce …  Akéhokoľvek novinára, zavedeného, ​​ktorý už dával do obehu informácie ako výsledky svojej novinárskej práce, alebo aj niekoho nového ktorého ste našli práve teraz, ale ktorý zverejní tak výbušný materiál, že to otrasie celou spoločnosťou. Takže on ten materiál zverejní a druhý deň ho nájdu mŕtveho. A všetky konkurenčné médiá začnú poukazovať na to, o kom zverejnil materiál, takže ktože ho asi zabil? Alebo naopak nezabil, ale strčil do väzenia. To je zase o niečo vyššiu úroveň a teraz sa pozrime na globálne procesy. Sú riaditeľné? Sú.

Na nadnárodnej úrovni je vidieť minimálne konanie Spojených štátov i ďalších štátov. Teraz napríklad okrem Veľkej Británie začína na nadnárodnej úrovni pôsobiť ešte aj Čína. Myslíte si, že na týchto úrovniach podobné mechanizmy nie sú využívané? Samozrejme, že sú. Či vo svete nemiznú novinári, ktorí strkali nos tam, kam nemali. – Miznú. Pripomeňme si napríklad ten nedávny prípad …… s Chášukdžím.

S inými možno nenaložia tak krutým spôsobom, ale napriek tomu novinár, ktorý nemá takú podporu, aby mu zabezpečila jeho plnú bezpečnosť pred skupinou, ktorá má viac zdrojov, nie je dostatočne ochránený a tak mizne.

To sa rieši raz dva. A ak potrebujeme dostať do širšieho povedomia nejaký objekt,  nejaký zdroj a zlikvidovať nejaký objekt riadenia, tak namiesto aby sme daného novinára zlikvidovali, je lepšie z neho urobiť mučeníka, aby tak vyvolával v ľuďoch stále väčšiu dôveru. A tak si nájdu človeka, ktorý je pre danú vec úprimne zapálený, pretože inak by nedokázal dokonale hrať svoju úlohu, raz by to v niečom nezvládol. Preto to musí byť človek s úprimným presvedčením, zanietený a také si našli v osobe Assangeovi. Vytvorili mu zdroj WikiLeaks a on dával do obehu také informácie, že všetky štáty škrípali zubami, ale nič s tým urobiť nedokázali. nedokázali to vybaviť ekonomicky ani fyzicky. Tie príklady fyzických likvidácií máme pred očami, deje sa to neustále. Pokiaľ to tento zdroj ustál, tak to znamená, že nielen niekomu slúži, ale je reálne istený ako finančne, dostatočnou ochranou, tak i zdrojmi informácií.

A vzhľadom k tomu, že je ten zdroj WikiLeaks využívaný v globálnych procesoch riadenia a na programe dňa je preformátovanie USA, tak museli samozrejme USA vstúpiť do konfrontácie s tým čestným a zásadovým novinárom, ktorý vytvoril tú nezávislú sieť, ktoré sa už ďalej rozvíja sama … Veď ju môžu v okamihu vymazať.

Zdroj pod názvom internet je predsa riadený z USA. Svetový Kreditné-finančný systém je schopný udusiť kohokoľvek. Tajné služby všetkých štátov sú schopné zlikvidovať kohokoľvek akýmkoľvek spôsobom. A tu máme pred očami priamo dych berúce divadielko. To utrpenia toho človeka je reálne, lenže kto z globalistov a vôbec zo starozákonnej biblickej koncepcie riadenia berie ohľad na ľudí? Využili toho človeka, celý život mu skazili, prenasledujú ho a získavajú tak potrebný politický efekt.

Robia reklamu tomu zdroju a potápajú reputáciu USA. To je to, čo sa deje. A každá kvapka tých vypúšťaných informácií je ako tá kvapka za kvapkou, ktorá nakoniec vyhĺbi aj kameň. A v USA … Skôr boli zo všetkých sovietskych kozmonautov iba dvaja verejne ochotní potvrdiť, že USA boli na Mesiaci … A aby taký dotaz nemohli položiť sovietskemu kozmonautovi číslo jedna, Jurijovi Gagarinovi, tak ešte pred tým programom letu na Mesiac zahynul.

To je nadnárodné konanie. Takže USA sú v procese preformátovania. A zatiaľ sú správy, že USA na Mesiaci neboli a naviac ešte s výhradami zverejňované iba na zdrojoch, no povedzme na tých druhoradých. Čoskoro sa to ale objaví aj na televíznych staniciach hlavného prúdu, v novinách a vôbec vo všetkých informačných zdrojoch. Potom sa s tým rozsype vrece a vedci doložia a ukážu v plnej kráse, ako to bolo sfalšované.

USA, ktoré vraj leteli na Mesiac, plánujú, že až za päť rokov budú mať motory, ktoré znovu budú schopné splniť túto úlohu. To snáď je dosť vypovedajúci, nie? Stačí si to dať dohromady a zatiaľ musí lietať s ruskými motormi, ktoré boli mimochodom vytvorené so zreteľom na program dobývanie Mesiaca. A USA majú v pláne takej motory vyrobiť za päť rokov.

– Návrat do budúcnosti?
– Áno.

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov