zdroj: onlylongrange.com
Aktuality, Ručné zbrane a výstroj,

Nová puška od Noreen Firearms – BN36X3 Carbine-X

Platforma AR sa v posledných rokoch rozrástla do popularity, čiastočne z dôvodu jej flexibility a prispôsobivosti. Počnúc ultra kompaktnými pištoľovými karabínami, až po všetky druhy stredne veľkých AR v rôznych druhoch kalibrov.


So zavedením svojho modelu BN36X3 Carbine-X v kalibri .30-06 Springfield, alebo .300 Win Mag, Noreen Firearms posúva prispôsobivosť platformy AR o krok ďalej.  Noreen BN36X3 Carbine-X je vybavený vylepšenou pištoľovou  rukoväťou Tactical Dynamics, 16-palcovou hlavňou so stúpaním 1:10, Picatinny optickou lištou,  5, 10 alebo 20 ranovým zásobníkom v kalibri .30-06, alebo 5 a 10 ranový v kalibri .300 Win. Má pažbu Luth AR, spúšť: Mil-Spec a úsťovú brzdu 5/8-24 TPI Flash Hider. Predajná cena je 2,255 dolárov

 

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov