SP 1
Aktuality, Ručné zbrane a výstroj,

Video: Kalašnikov predstavil novú športovú Pištol SP 1

Pištoľ SP1 je súťažnou verziou pištole Lebedev. Jeho ovládací mechanizmus je totožný s pištoľou MPL v kalibri 9×19 mm so 16 ranovým dvojradovým zásobníkom. Zásobník SP1 má zvýraznené ukončenie pre ľahšie vyberanie. Predné a zadné mieridlá sú zameniteľné s pištoľami Glock.


Pištoľ má doplnkovú lištu Picatinny pre umiestnenie svietidla a ergonomický grip na rukoväti. Poistka, záchyt záveru a vypúšťač zásobníka sú obojstranné. Záver má pripravenú red dot lištu. Predná časť rukoväte je zdrsnená kockovaním pre zlepšenie priľnavosti. SP1 je určený pre streleckú súťaž v divíziách production a production optics.

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov