Daniel Defense DDM4 PDW
Aktuality, Bezpečnosť, Ručné zbrane a výstroj,

Novinka od Daniel Defence – krátka puška DDM4 PDW

 


Január 21–24, 2020, SANDS EXPO CENTER LAS VEGAS – Na práve prebiehajúcej výstave Shot Show 2020 uzrela svet novinka od Daniel Defense DDM4 PDW, puška s celkovou dĺžkou 20,75 palca sa ľahko zmestí do batohu pre pohodlnú prepravu. Kompaktná a ľahko prenášateľná zbraň, na ktorú sa môžete spoľahnúť pri domácej a osobnej obrane.

[

7 palcová hlaveň kovaná za studena v populárnom kalibri 300 BLK poskytuje skvelú balistiku pri kratšej dĺžke. Lineárny kompenzátor smeruje spätný ráz priamo vpred. Hlaveň je z chróm-molybdén-vanádiovej ocele. Telo zbrane je z CNC obrábanéj AL zliatiny 7076-T6.  Zbraň využíva 30 ranový zásobník Magpul PMAG 30 AR 300 B GEN M3. Váha zbrane je 2,58kg. MOC pre pušku DDM4 PDW je 1 865 dolárov a v predaji bude vo februári 2020. Vyrábané v USA.

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov