© AP Photo / Bebeto Matthews
Aktuality, Civilná ochrana,

Instagram Billa Gatesa zaplavili ľudia, ktorí volali po jeho zatknutí za „zločiny proti ľudskosti“

USA, 15.apríl 2020 ( AM ) – Plán Billa Gatesa „zachrániť svet“ zavedením potenciálne povinnej vakcíny proti koronavírusu – a naznačujúc, že ​​nikomu nebude dovolené obnoviť „normálny život“ bez „digitálneho osvedčenia”, aby sa dokázalo, že bol zaočkovaný – sa ukazuje ako veľmi nepopulárny pre používateľov internetu. Ľudia na Instagrame sa búria proti Billovi Gatesovi a trestajú jeho príspevky tisíckami nahnevaných komentov, kde mu hovoria, aby prestal experimentovať so zdravím „menších ľudí“ alebo by mal byť obvinený z „zločinov proti ľudskosti“:


„Peniaze vám nedávajú žiadne práva voči ľuďom. Musíte byť obvinení z trestných činov proti ľudskosti, “

“Teším sa na sledovanie tvojho procesu!”

“Môžem prosím vidieť Vašu lekársku licenciu?”

 

Mnoho používateľov sa tiež vyjadrilo k skutočnosti, že Bill Gates zo svojej stránky odstraňuje prúd kritických komentárov.

“Veľa šťastia pri odstraňovaní komentárov Billy Boy – budú neustále prichádzať a prichádzať a prichádzať … trochu ako tie počítačové vírusy, ktoré ste tak veľmi milovali!”

 

.

 

Takisto aj Robert F. Kennedy Jr. na svojom Instagrame tiež uzemnil zakladateľa Microsoftu nad jeho plánmi „diktátorskej kontroly nad globálnou politikou v oblasti zdravia“ a „mesiánskym presvedčením, že je vysvätený, aby zachránil svet technológiou“.

 

Robert F. Kennedy, Jr. je synovcom zavraždeného J.F. Kennedyho v roku 1963, 35. prezidenta Spojených štátov. Pôsobí ako predseda a hlavný právny poradca Spoločnosti na ochranu zdravia detí a je silným kritikom detských očkovaní:

„Vakcíny sú pre Billa Gatesa strategickou filantropiou, ktorá živí mnohé jeho podniky súvisiace s očkovaním (vrátane ambícií spoločnosti Microsoft ovládať globálny podnik s identifikačnými údajmi o vakcíne) a dáva mu diktátorskú kontrolu nad globálnou politikou v oblasti zdravia – vrchol korporátneho neoimperializmu, “

“Gatesova posadnutosť vakcínami sa zdá byť podporovaná mesiánskym presvedčením, že je predurčený na záchranu sveta technológiou a božskou ochotou experimentovať so životmi menších ľudí.”

” Gates nedokázal zachrániť ani svoje operačné systémy Windows pred vírusmi, a preto by mal ostať sedieť pokiaľ ide o koronavírus.” – napísal Kennedy Jr.

 

Spoluzakladateľ Microsoftu začiatkom mesiaca vyhlásil, že Nadácia Billa a Melindy Gatesovcov vybuduje 7 nových centier zameraných na identifikáciu, hodnotenie, vývoj a rozšírenie liečby koronavírusu. Ako informuje portál Good News Network, nový projekt, ktorý je zafinancovaný aj londýnskou charitatívnou organizáciou Wellcome a spoločnosťou Mastercard, zohrá významnú úlohu pri zrýchlení celého procesu vývoja preformulovaných liekov a biologických látok určených na liečbu nakazených pacientov koronavírusom, ale aj inými vírusovými patogénmi v dlhodobom horizonte. Nadácia Gates Foundation a Wellcome prispievajú každá vo výške 50 miliónov dolárov (zo 100 miliónov, ktoré sa nadácia zaviazala použiť na pomoc v boji s koronavírusom), zatiaľ čo Impact Fund Mastercard sa zaviazal k pomoci 25 miliónmi dolárov.

 

Kritici očkovaní už dlhodobo kritizujú nadáciu Billa a Melindy Gatesovcov za dôsledky ich vakcinačnej politiky v chudobných krajinách a s obavou aj sledujú tento najnovší Gatesov experiment, ktorý má byť rozšírený aj na zvyšok sveta. V kombinácii s Gatesovým otvoreným vyhlásením, že svetová populácia by sa mala znížiť o 10 až 15 percent je dôvod na opatrnosť.

 

 

 

 

 

 

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov