© Sputnik / Sergey Pyatakov
Aktuality, Bezpečnosť,

Filmový režisér Emir Kusturica poďakoval ruským vojenským špecialistom za pomoc Srbsku. Video

Srbsko, 2.máj 2020 ( AM, MO RF ) – Ruské Ministerstvo obrany zverejnilo krátky rozhovor – poďakovanie. Slávny srbský filmový režisér Emir Kusturica vyjadril vďaku ruským vojenským špecialistom za pomoc poskytovanú srbským ľuďom.


„Som veľmi rád, že sa srbský prezident obrátil o pomoc na Rusko. Sergej Šojgu je môj veľmi dobrý priateľ a som veľmi rád, že poslal dobrú ruskú armádu. Ďakujem ruskej armáde za to, čo v Srbsku robí a urobí, pretože je vždy dobré, keď prídu naši bratia a pomôžu nám! “ – Zdôraznil Emir Kusturica.

 

 

Slávny srbský filmový režisér Emir Kusturica je dlhodobo kritizovaný európskymi médiami a politikmi pre svoj pozitívny vzťah k Rusku. Dokonca ho pred dvoma rokmi nazvali “ruským špiónom”. On na to s úsmevom reagoval:

“Áno, dnes je každý, kto má dobrý vzťah voči Rusku,” ruský špión “. Vyrastal som s obdivom voči Gagarinovi a Armstrongovi. A nerobil som medzi nimi žiadny rozdiel. A keď prišiel čas a mnohí ma začali žiadať, aby som sa vzdal Gagarina , tak som to odmietol urobiť. Podobnú kombináciu som neprijal, “podotkol Kusturica.

Ruský An-124 dnes večer pristane v Belehrade s humanitárnou pomocou pre Srbsko

 

 

Zdieľajte článok

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov