Vozidlo Zibar
Aktuality, Pozemná technika,

Izraelský letecký výrobca IAI preberá výrobu armádnych vozidiel Zibar

Izrael, 11. mája 2020 ( AM ) – Izraelský výrobca Aerospace Industries (IAI) – štátom vlastnená spoločnosť, pokračuje v diverzifikácii svojich pozemných operácií získavaním výroby vozidiel Zibar, Zmag a ZD od výrobcu terénnych vozidiel Ido Cohen.


 

Promo video vozidlo Zibar:

 

Terénne vozidlá budú modernizované pre vojenské obranné aplikácie s celou škálou spravodajských, radarových a komunikačných systémov vyrábaných spoločnosťou ELI Systems spoločnosti IAI, vrátane systému Drone Guard na detekciu, protivzdušnú obranu a systémy zhromažďovania spravodajských informácií. Podľa dohody bude IAI dostávať práva na konštrukciu vozidiel a po ich aktualizácii ich bude predávať obranným subjektom v Izraeli a zahraničí. Ido Cohen bude naďalej vyrábať a predávať vozidlá pre civilné použitie.

 

.

 

Vozidlá sa vyrábajú výlučne v Izraeli. Poskytujú vynikajúci výkon a mobilitu aj v extrémne ťažkých terénnych podmienkach. IAI ich prispôsobí širokému spektru operatívnych vojenských a vojenských konfigurácií obrany v súlade s potrebami zákazníkov IAI.

 

Izrael vytvoril novú letku stíhačiek F-35i

 

 

 

 

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov