Režisér Emir Kusturica
Aktuality, História,

Režisér Emir Kusturica navštívi prehliadku Víťazstva v Moskve

Rusko, 17. jún 2020 (AM ) – Minister obrany Ruskej federácie Sergej Šojgu pozval na pamätnú udalosť srbského režiséra. Emir Kusturica príde do Moskvy na sprievod na počesť 75. výročia Veľkého víťazstva. Túto informáciu potvrdil zástupca srbského riaditeľa kanálu Zvezda. Minister obrany Ruskej federácie Sergej Šojgu pozval Kusturicu na spomienkovú udalosť.


 

„24. júna 2020 sa na Červenom námestí v Moskve uskutoční sprievod pri príležitosti 75. výročia víťazstva vo Veľkej vlasteneckej vojne v rokoch 1941-1945. V tento deň naši srbskí bratia plece pri pleci spolu s ruskými jednotkami budú prechádzať Červeným námestím. Emir, pozývam vás ako váženého hosťa, aby ste sa zúčastnili tejto významnej udalosti. Úprimne vám želám veľa zdravia, prosperity a nových kreatívnych úspechov, “bolo uvedené na pozvánke.

 

Šojgu sa už skôr vyjadril, že ruské ministerstvo obrany vyzvalo jednotky 19. armád na svete, aby sa zúčastnili na prehliadke Víťazstva. Podľa ministra obrany sa na slávnosti, ktorá sa bude konať 24. júna na Červenom námestí, zúčastní 14 tisíc ľudí

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov