Vladimir Solovjov
Aktuality, Bezpečnosť,

Solovjov oslovil rebelujúcich Bielorusov: Nedovoľte, aby vám ukradli Vašu krajinu

Bielorusko, 20. august 2020 (AM) – Jeden z najpopulárnejších ruských televíznych moderátorov – Vladimir Solovjov apeloval na rebelujúcich Bielorusov. “Nedovoľte, aby vám krajinu ukradli,” naliehal.


 

V známom autorovom programe „Solovjov LIVE“ televízny moderátor vyzýva Bielorusov. Už siedmy rok totiž hovorí vo svojom vysielaní aj so zástupcami Ukrajiny, ktorí sa vzdali zahraničnému tlaku, Solovyov vyzval rebelov, aby premýšľali o tom, čo je pre ich krajinu dôležité a neurobili chybu.

 

 

“Nedovoľte, aby vám bola ukradnutá vaša krajina, nenasledujte cestou zvratu a občianskej vojny,” uviedol a dodal, že Bielorusi sa musia snažiť navzájom počuť a ​​”pochopiť, čo je pre vašu krajinu dobré”. Solovyov poznamenal, že vzbúrenci sa musia odtrhnúť od šírenia propagandy západnými médiami, ktoré sa ich snažia dostať do rusofóbie.

 

 

„Pozrite sa, čo sa stalo vo vašich susedných krajinách. Pozrite sa, aký osud sa pre vás snažia pripraviť, “povedal. Zároveň Solovyov zdôraznil, že rozhodne nepodporuje Lukašenka a nepodporuje ani jeho rivalku  Tichanovskú.

“Som však za priateľstvo medzi Ruskom a Bieloruskom, medzi našimi národmi,” uviedol.

 

Bieloruská nacionalistická opozícia chce vystúpenie zo SNŠ a trestnú zodpovednosť za popieranie bieloruskej identity

Zdieľajte článok

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov