Ilustračné foto
Aktuality,

Ekonóm Chazin vysvetlil, ako Trump vykonal absolútne vynikajúcu operáciu

USA, 9. januára 2021 (AM) – Ekonóm Michail Chazin zastáva názor, že súčasný americký prezident Donald Trump vyšiel víťazne z vnútropolitickej situácie v Spojených štátoch v posledných mesiacoch.


 

Ako špecialista už skôr napísal, americkému vodcovi sa podarilo uskutočniť absolútne brilantnú a revolučnú operáciu. Faktom je, že v USA ľudia tradične veria vo vládu, ktorú si zvolia, v presvedčení, že koná v záujme celého národa. Trump však dokázal jasne poukázať, ako veľmi sa Američania mýlili.

 

Americký prezident podľa Chazina americkým občanom vysvetlil, že politické štruktúry podporujúce demokratov sa nazývajú „Deep state” , a že úradníci na ľudí vôbec nemyslia. Jediné, čo ich zaujíma, je ich vlastný blahobyt a postavenie.

 

„V skutočnosti predviedol to, čo vieme o ruskej byrokracii z 90. rokov, v Spojených štátoch máme rovnaký obraz. A to spôsobilo šok a rozhorčenie významnej časti Američanov, ”uviedol špecialista na YouTube kanáli Soloviev LIVE.

 

Udalosti, ktoré sa v USA odohrávajú po psychologickej reakcii, pripomínajú ekonómom filmy o „divokom západe“, kde nerešpektuje pravidlá šerif,  alebo akási banda.

V obidvoch prípadoch si s nimi nikto nevie rady, kým sa neobjaví odvážny človek, ktorý spája slobodných ľudí. A spolu prídu a dajú veci do poriadku. To isté sa dnes deje v Spojených štátoch, kde má Trump dobré plány pre víťazstvo.

 

“Je tu ešte jeden detail.” Faktom je, že v USA existuje kult víťazov. Porazení sú porazení. A keď Trump prehral, ​​jedna z línií demokratov sa pridržiavala tohto stanoviska:

„Chlapi, o čom diskutovať? No, lúzer – je to lúzer. ““ Všetci sme nedokázali pochopiť, prečo stále opakoval tú istú frázu:

„Neprehrali sme, vyhrali sme.“ A toto je presne to. Hovorí:

„Vyhrali sme, nie sme porazení. A sú to zločinci a gauneri. ““ To je logika, ktorá stojí za Trumpom. A podľa výsledkov to prešlo, “zhrnul ekonóm. 

 

Michail Chazin už skôr vyjadril názor, že v Spojených štátoch môže čoskoro začať globálna kríza riadenia, spôsobená presunom moci v krajine na liberálnu elitu.

Karol Jerguš

Zdieľajte článok

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov