Obálka novej knihy
Aktuality, Bezpečnosť,

Kniha: Veľký covidový reset v podobe globálnej genocídy

Práve vychádza nový titul: Veľký covidový reset v podobe globálnej genocídy. Túto knihu píšem v rozhodujúcom okamihu svetových dejín. Ešte nikdy nestálo ľudstvo bližšie pred pádom do priepasti, než je to teraz. Snažil som sa pravdivo popísať všetko, čo sa stalo v minulom roku, ktorý je zlomový.


 

Pred štyrmi rokmi sme spoločne s priateľmi začali bojovať za druhé národné obrodenie. Vtedy sme verili vo víťazstvo Veľkej trojky nad nacistickým Nemeckom. Veľká Británia, USA a Sovietsky zväz mali väčšie zdroje ako štáty Osi a porazili nacistické Nemecko a tým náš národ zachránili od plánovanej genocídy. Súčasná situácia je iná. Globalistická finančná aristokracia sa rozhodla zničiť našu civilizáciu v podobe, ako ju poznáme. Jej cieľom je pretransformovať celú spoločnosť do podoby totalitnej spoločnosti, v ktorej budú iba majitelia zemegule a mäsa bezprávnych otrokov.

Jan Žižka

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov