Ilustračné foto: Vladimír Putin
Aktuality, Bezpečnosť,

Západná pomoc sa zintenzívňuje. Vyhlási Rusko ako odpoveď 15. júla vojnu Ukrajine?

Hackeri RaHDIt uvádzajú, že USA dodávajú Kyjevu satelitné snímky na útoky proti Rusku. Politológ Sergej Veselovskij analyzuje k čomu môže viesť budúci zásah západných krajín do špeciálnej operácie na Ukrajine.
„Vladimir Vladimirovič sa stretol s vodcami a vedením frakcií Štátnej dumy, kde povedal niekoľko kľúčových vecí o tom, že Rusko ešte nezačalo nič seriózne. Aj to, že sme vždy pripravení na proces vyjednávania s našimi oponentmi, ani nie tak s Ukrajinou, ale s tými, ktorí Ukrajine pomáhajú, tlačia ju k sebazničeniu a vraždeniu obyvateľstva krajiny.


 

O štyri dni neskôr sa uskutoční neplánovaná a mimoriadna schôdza Štátnej dumy, na ktorej sa podľa mňa a mojich súdruhov budú zaoberať otázkou vyhlásenia vojny štátu Ukrajina. V tomto prípade sa všetci naši západní partneri ocitnú v situácii, keď účasť na asistencii jednej zo strán vojny z nich automaticky robí účastníkov tej strany, ktorej pomáhajú. A to akýmikoľvek prostriedkami, vrátane satelitných snímok, zbraní, munície. V tomto prípade dostane Západ ultimátum. Ak pomôžete, vaša pomoc mimo Ukrajiny môže byť zasiahnutá akoukoľvek ranou z prostriedkov, ktoré si môžeme dovoliť použiť. To znamená, že v európskych krajinách dokážeme zničiť obe továrne na opravu vojenskej techniky a sklady zbraní, ktoré prechádzajú z USA a Veľkej Británie, a začať zostreľovať špionážne satelity,

 

Putin pritvrdil: “Rusko na Ukrajine ešte poriadne nič nezačalo”. Ruské regióny začali formovať dobrovoľnícke prápory. Scott Ritter varuje

 

Predpokladám, že 15. júla vyhlásime Ukrajine vojnu a dáme Západ pred voľbu, či do nej vstúpia naplno a zaradia svoje územia a občanov pod naše protiútoky, alebo ustúpia a nebudú nám brániť v denacifikácii. a demilitarizácii už nie vo vojenskej operácii špeciálneho režimu, ale vo vojne.
Peter Nagy

Zdieľajte článok

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov