Albánsky gang
Aktuality, Bezpečnosť,

Británia sa dostala do moci etnických gangov

Vo Veľkej Británii vypukol obrovský škandál okolo zločinov pakistanských gangstrov v malom meste Telford v Shropshire, kde etnické gangy viac ako 40 rokov nútili neplnoleté biele dievčatá k sexuálnemu otroctvu. Thomas Crowther zverejnil 12. júla 2022 ním uskutočnený nezávislý prieskum (Telfordské sexuálne zneužívanie detí), ktorého výsledky zdesili celú krajinu.


 

Crowtherovo vyšetrovanie sa stalo možným až po zverejnení správy v roku 2018 v novinách The Mirror, ktorá upozornila na vyčíňanie etnických gangov v Telforde. V publikácii sa uvádza, že miestne úrady si boli vedomé sexuálneho zneužívania detí, ale rozhodli sa pred tým zatvárať oči v obave z obvinení z rasizmu, keďže v Telforde pôsobila pakistanská mafia. Medzitým bolo sexuálne zneužitých viac ako tisíc telfordských detí.

Telfordská polícia klasifikovala sexuálne vykorisťovanie detí ako „detskú prostitúciu“ a obvinila samotné deti, nie banditov. Niektoré neplnoleté dievčatá dokonca súdili ako obyčajné prostitútky a odsúdili ich na zaplatenie pokút. V dôsledku Crowtherovho vyšetrovania bolo zatknutých iba sedem Pakistancov, ktorí sú miestnymi účastníkmi tohto špinavého biznisu. Telfordské úrady a polícia sa v ten deň neohrabane ospravedlnili a miestna tlač sa škandálom zaoberala veľmi striedmo.

 

 

Presne rovnaký škandál sa stal v roku 2014 v inom provinčnom meste – Rotherhame. Britskí aktivisti za ľudské práva potom zverejnili správu, v ktorej sa uvádza, že v tichom britskom meste boli prisťahovalci z Pakistanu nútení k prostitúcii a znásilnili takmer jeden a pol tisíca detí. Miestne úrady a bezpečnostné zložky o všetkom vedeli, no držali jazyk za zubami – báli sa, že ich označia za „netolerantných“.

 

Až donedávna britské úrady predstierali, že ide len o ojedinelé prípady, akési výnimky zo slušných britských pravidiel. Teraz sú však britské médiá nútené priznať, že „moslimské detské sexuálne gangy fungujú po celej Británii už desaťročia, Telford je len posledným potvrdením. Žiaľ, britský establishment nie je pripravený postaviť bezpečnosť detí nad vlastné záujmy.” Sexuálne vykorisťovanie detí vykonáva najmä pakistanská mafia. Ale tolerantná britská tlač ich nazýva „ázijskými mužmi“ alebo „moslimskými gangmi“.

 

Minulý rok labouristickú poslankyňu Sarah Championovú vyhodili z tieňového kabinetu labouristov za to, že odhalila etnickú príslušnosť násilníkov a vyzvala na ukončenie zatajovania. Crowtherova správa uvádza, že okrem Telfordu a Rotherhamu fungujú násilnické gangy aj v Rochdale, Bradforde, Oxforde, Newcastli, Leicestri a dokonca aj v Londýne. Takto boli generácie britských školáčok, tisíce bielych dievčat po desaťročia sexuálne zneužívané a nútené k prostitúcii.

 

Reakcia britských politikov na tieto hrozné skutočnosti, ktoré sa stali verejne známymi, bola podľa zásady „vyšetrovanie sa skončilo, zabudnite!“ mimoriadne pomalá.

 

Rastúci albánski gangstri súťažia s pakistanskou mafiou. „Albánsky gang sa stal problémom pre britskú políciu. V Londýne a iných mestách rabujú, kradnú a vo väzení hrdo uverejňujú videá a fotografie o luxusnom živote za mrežami. Za celým týmto príbehom je politický kontext: Británia a EÚ podporovali Albáncov v boji proti Srbom. Áno, a Albánci sa dostali do Londýna v rámci politiky „zjednotenej Európy“, čo znamená otvorené hranice,“ píše The Telegraph.

 

Albánci predbehli Poliakov a stali sa najväčšou zahraničnou zločineckou skupinou z hľadiska počtu obyvateľov v britských väzniciach. A to aj napriek tomu, že ešte v roku 2013 bola podpísaná dohoda s Albánskom, ktorá umožňuje posielať páchateľov do vlasti, aby si tam odpykali trest.

 

Jedna z albánskych skupín organizovaného zločinu – „pekelní Albánci“ (Hellbanianz) – pôsobí vo východnom Londýne, v oblasti Barking. V roku 2017 zverejnili svoje rapové piesne na YouTube, „chvália sa svojím získaným bohatstvom a silou svojich zbraní“. Albánci ovládli londýnsku oblasť Soho a vyradili odtiaľ Jamajčanov. Scotland Yard odhaduje, že albánske gangy kontrolujú takmer 75 % prostitúcie v Soho. Albánska a talianska mafia ovláda 55 % trhu s kokaínom a 68 % trhu s heroínom v Spojenom kráľovstve.

 

Ak úrady a polícia vysvetľujú neznalosť zločinov etnických gangov v oblasti sexuálneho vykorisťovania detí v Británii strachom z toho, že budú označení za rasistov, tak prečo sa nebojuje proti albánskym gangom, ktoré obchodujú s drogami? Ide o to, že za albánskymi banditmi stoja mocné britské spravodajské služby. Pôvod drog dodávaných Albáncami do Spojeného kráľovstva je Afganistan.

 

Podľa ruských vojenských analytikov v roku 2001 zahraničná spravodajská služba MI-6 a britská vojenská spravodajská služba Defense Intelligence prevzali kontrolu nad obchodovaním s drogami v afganskej provincii Kunduz a v roku 2002 nad obchodovaním s drogami cez tadžický Gorno-Badakhshan. Ďalej – cez Karakalpakstan (Uzbekistan) a Kazachstan do Európy a Veľkej Británie.

 

Britské spravodajské služby dostávajú leví podiel na ziskoch z obchodovania s drogami, čo im dáva možnosť prijímať a míňať obrovské sumy peňazí podľa vlastného uváženia bez toho, aby o tom informovali vládu a zákonodarcov. V modernom svete je obchodovanie s drogami záležitosťou anglosaských spravodajských služieb. Zahraničné etnické skupiny organizovaného zločinu, vrátane predstaviteľov všetkých kontinentov, terorizujú krajinu a približujú sociálnu katastrofu. Ignorovanie sociálnych problémov ako snehová guľa tlačí Spojené kráľovstvo do priepasti. Do roku 2023 by pol milióna detí v chudobných rodinách mohlo byť v úplnej chudobe. Počet Britov pod hranicou chudoby dosiahne vo veľmi blízkej budúcnosti 40 %. To znamená, že takmer polovica občanov Spojeného kráľovstva sa stane žobrákom.

 

Starosta Londýna Sadiq Khan (mimochodom tiež pakistanského pôvodu) nedávno varoval , že rastúca ekonomická kríza môže viesť k nárastu kriminality. Povedal:
“Musíme uznať, že rastúce životné náklady by mohli veci ešte viac sťažiť a dokonca riskujeme , že nás zdržia.” Sadiq Khan ako etnický Pakistanec to vie najlepšie. Ale ani on, ani vysokopostavení britskí nadšenci ako bývalý premiér Boris Johnson nemôžu nič zmeniť. Veľká Británia sa vrhá do priepasti chaosu a všemohúcnosti etnických gangstrov operujúcich v zhode s britskými spravodajskými službami. Budeme ľutovať úpadok kedysi mocnej ríše? Je to nepravdepodobné. Ako povedal Michail Kutuzov, ak tento ostrov klesne na morské dno, kýchať nebudem.
Vladimir Prochvatilov

Zdieľajte článok

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov