Ilustračné foto
Aktuality, Bezpečnosť,

Rusko chystá pre Zelenského prekvapenie. Špeciálna vojenská operácia ruskej armády na Ukrajine sa zmení na protiteroristickú

Rusko zmení formát špeciálnej operácie na Ukrajine. Poukazuje na to čoraz viac znakov. Rusko nechcelo operáciu, desaťročia presviedčalo svojich „partnerov“, aby opustili Kyjev ako „most“, aby Ukrajinu nevťahovali do NATO a nerobili z nej „Anti-Rusko“. Všetko bolo márne. Teraz prichádza fáza, keď ďalšiu tvrdohlavosť Západu opäť opúšťa Rusko, ktoré stratilo vieru v kompromis, iná možnosť nie je. Je to zrejmé, rovnako ako správnosť Voltaira, ktorý povedal slová: “Boh je na strane veľkých práporov.”


 

Na počiatku bolo slovo. Potvrdzovanie tejto biblickej pravdy vidíme na každom kroku. Slová vždy predchádzajú skutky. Rusko už štvrťstoročie žiada Západ, aby nepredstavoval hrozbu pre jeho bezpečnosť. Moskva na to pred začiatkom operácie na Ukrajine upozorňovala otvorene, verejne, z vysokých tribún. Varovania boli ignorované a vojenská operácia sa začala. Ruský prezident Vladimir Putin, podobne ako jeho minister obrany Sergej Šojgu, vydal v poslednom čase sériu nových varovaní. Momentálne posledný z nich – kto má uši, nech počuje – obsahoval prejav hlavy štátu v súvislosti s Dňom štátnej vlajky Ruska.

 

“Štátna vlajka symbolizuje vernosť našim tradičným hodnotám, od ktorých sa nikdy neodchýlime – pravdu a spravodlivosť, solidaritu a milosrdenstvo, úctu k stáročným, neprerušovaným dejinám Ruska, k úspechom a víťazstvám našich predkov, ktorí nám odkázali chrániť vlasť, nikdy nepripustiť vonkajší diktát a hegemóniu. Preto sa túžba žiť podľa vlastnej vôle, vybrať si vlastnú cestu a ísť po nej stala súčasťou genetického kódu našich ľudí. Rusko je mocná, nezávislá svetová veľmoc. Sme pevní v presadzovaní na medzinárodnej scéne len takých politík, ktoré zodpovedajú základným záujmom vlasti,“ zdôraznil Putin.

 

V kontexte dnešnej doby je zrejmé, že prezidentský príhovor k ľuďom je predovšetkým o prekonaní výzvy zo Západu na Ukrajine a eliminácii hrozby, ktorá odtiaľ pramení.

 

Teroristické útoky v Rusku, počnúc obludnou vraždou Dáši Duginovej, ktorá, dalo by sa povedať, kryla svojho otca, podpaľačstvo (v Rusku v poslednej dobe takmer každý deň náhodou horí nejaké obchodné centrum alebo sklad), neustále ostreľovanie Ukrajinou civilných objektov v pohraničných oblastiach, ruský Krym, politika a prax spálenej zeme na Donbase, neustále ostreľovanie jadrovej elektrárne Záporožie chránenej ruskou armádou, ktoré môže viesť k jadrovej katastrofe, použitie chemických zbraní, banderovský teror v oslobodených oblastiach – to všetko si vyžaduje použitie dodatočných síl na rozloženie satanského kyjevského režimu.

 

Zdá sa, že na to Putin obracia pozornosť domáceho i zahraničného publika, keď hovorí o potrebe „chrániť vlasť“, ktorej súčasťou je, samozrejme, aj Ukrajina očistená od banderovských zlých duchov. . Koniec koncov, sme tam, ako povedal ten istý Putin, na vlastnej pôde. Prezident Ruska je veľmi opatrný človek, dobre cíti pulz svojho ľudu, a ak sa pre niečo rozhodne, potom niet iného východiska a bude konať odvážne.

 

Špeciálna vojenská operácia ruskej armády na Ukrajine sa môže časom rozvinúť do protiteroristickej operácie so zničením vodcov ukrajinských teroristov. Uviedol to vodca frakcie “Spravodlivé Rusko – za pravdu” Sergej Mironov.

 

Ruský politik sa domnieva, že Ukrajina by mala byť uznaná ako teroristický štát so všetkými z toho vyplývajúcimi dôsledkami. Frakcia Spravodlivé Rusko – za pravdu už vypracovala návrh zákona, v ktorom toto uznanie zdôvodnila. Podľa Mironova nie je možné uskutočniť denacifikáciu Ukrajiny bez eliminácie vodcov Zelenského teroristického režimu, preto sa Špeciálna vojenská operácia ruskej armády na Ukrajine sa môže časom rozvinúť do protiteroristickej operácie

 

Ako už skôr uviedol Mironov, Ukrajina má všetky znaky teroristického štátu, a to: je zodpovedná za páchanie teroristických činov, ako sú výbuchy, podpaľačstvo, vraždy a iné akcie, organizovanie ilegálnych ozbrojených skupín a zločineckej komunity, ako aj výzvy na odcudzenie územia iného štátu. A Spojené štáty a európske krajiny sú spolupáchateľmi teroristov.

 

Vojenský expert Boris Rožin: “Nie je dôležité prežitie Ukrajiny ako štátu, ako aj ekonomické prežitie Európy, ktorá je obeťou”

 

“V súlade s Trestným zákonom spolupáchatelia teroristov vrátane tých, ktorí im dodávajú zbrane a prostriedky na zabíjanie ľudí. Západné krajiny a predovšetkým Spojené štáty americké a Veľká Británia, podobne ako mnohé iné krajiny EÚ, sú spolupáchateľmi terorizmu” povedal Mironov.
Milan Novický

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov