Všetko sa začalo 1. 9. 1939
Aktuality, História,

V roku 1945 Rusi zachránili Európu pred ňou samotnou. K 83. výročiu rozpútania 2. svetovej vojny

Milióny ľudí na Západe je presvedčených, že 2. sv. vojnu rozpútali Stalin s Hitlerom, mladí Nemci si myslia, že nemecké mestá na prach zbombardovali len sovietski letci… Mnohé tieto mýty sa nezrodili z nevedomosti ľudí, časť ľudí vie, že ich zrodila cielená propaganda kriviaca objektívne dejiny.


 

Fakty však ostanú faktami. Boli to západné elity, ktoré vykŕmili hitlerovský režim. Duchovne i materiálne. Teóriu rasizmu Hitler prevzal od Anglicka, úvery a benzín od USA, dekoráciu režimu od klasickej európskej filozofie a kultúry.

 

Paralelne rovnaké elity korumpovali nacistickými ideami aj bežné obyvateľstvo. Pričom nielen to nemecké verilo vo výnimočnosť bielej rasy, rovnaké nálady v tomto období regulárne panovali aj v USA, kde boli utláčaní černosi, internovaní Japonci, prenasledovaní Židia.
Mnohí civilizovaní Európania sa dobrovoľne hlásili do armády Tretej ríše, aby doniesli svoju „civilizáciu“ na východ. A teda všetci sa aj podpísali pod tam spáchané zverstvá.

 

Zaujímavé je, že títo „progresívci“ likvidovali nielen „druhoradých“ Slovanov, ale aj svojich spoluobčanov. Nemci masovo zabíjali Nemcov, stačilo na to byť členom komunistickej strany alebo mať v tele kvapku židovskej krvi. Neľútostne bombardovali nielen sovietske, ale aj anglické mestá. Angličania s Američanmi im za to zmazávali z povrchu zeme nemecké mestá.

 

Niekoľko rokov Európa doslovne požierala samú seba, pričom zastavili tento bitúnok až sovietski vojaci. Vzniká dokonca pocit, že „civilizovaní“ západní obyvatelia by sa boli hubili po posledného človiečika.

 

Všetko ukončila strašná a hanebná porážka. Sovietski „barbari“ ňou vojensky i hospodársky úplne obohrali Európanov. Navyše víťazstvo ZSSR tým predviedlo bezpodmienečnú prevahu rusko-sovietskej civilizácie nad bláznovstvom, do ktorého sa masovo ponoril vtedajší Západ. V máji 1945 totiž milosrdenstvo a sebaobetovanie porazili režim, vystavaný na kulte chamtivosti a krutosti. Civilizačná prevaha Sovietov bola vyjavená názorne a tak, že to spoznal celý svet.

 

Toto všetko začalo byť veľmi nepríjemné pre západné elity. Preto sa urýchlene začali vyhýbať hitlerizmu a záležitosti prezentovali tak, že Hitler je akýsi nenormálny šialenec, príšera, meno ktorého sa nesmie ani vyslovovať, a tvárili sa, že oni proti nemu akože vždy bojovali. V skutočnosti však bojovali spolu s ním. A spolu s ním v roku 1945 aj prehrali.

 

Začala sa nudná, vysiľujúca, nekonečná informačná vojna. Univerzitní profesori, historici s výložkami, novinári a scenáristi na celom svete masovo vtĺkali ľuďom do hláv otvorené klamstvo. Desaťročia presviedčali obyvateľov o tom, že pracovné tábory v ZSSR sa v ničom nelíšili od likvidačných táborov v Nemecku a ním obsadených územiach a že mierotvorná politika Stalina, usilujúca sa zo všetkých síl oddialiť vojnu, je rovnaká, ako agresívna hitlerovská. Milióny nevinných obetí 2. sv. vojny boli opäť zradené a nanovo pozabíjané. A k tomu aj spomienka na ne sa začína stierať z pamätníkov.

 

Na to, aby sa aspoň teoreticky dal porovnať komunizmus a fašizmus, špeciálni filozofovia vymysleli pojem „totalitarizmus“. Spočiatku sa to zdalo byť nezmyslom, veď celý svet videl, ako sa komunisti a fašisti pustili do seba v smrteľnom zápase, no zasiahlo to hlavne ľudskú nevzdelanosť, pre ktorú platí, že „čím je lož neuveriteľnejšia, o to ľahšie v ňu veria“. Na toto prišiel už Goebbels a dnes vidíme, že západní propagandisti sú jeho skvelými učňami.

 

Čo sa nám dnes ponúka? Hlavne to, aby sme sa pripojili k európskemu projektu (viď. uznesenie EP z 19. septembra 2019 o dôležitosti európskeho historického povedomia pre budúcnosť Európy), čo je oklamanie spomienky na vojnu. Všetci poslanci, ktorí za to hlasovali, sa vzdali hrdinského protifašistického odboja svojich predkov a prešli na stranu porazených zločincov.

 

V každej vojne sa nájdu kolaboranti a dnešná informačno-kultúrna vojna nie je výnimkou. Naši kolaborantskí zradcovia nám okato testujú imunitu občanov Slovenska na odolnosť falzifikácie. Ukazuje sa pri tom, žiaľ, že nie všetci sme zaočkovaní protifašistickou a protinacistickou vakcínou. S nacistami a s fašistami v EP dnes otvorene kolaborujú aj poslanci so židovským pôvodom.

 

Rusi sú si dnes vedomí, že opäť bojujú o Moskvu! Prečo však nie sú si vedomí toho aj Slováci, veď aj oni dnes musia bojovať o Bratislavu. Alebo ju vzdáme rovnako „hrdinsky“ ako ju v auguste 1944 vzdalo osem tisíc slovenských vojakov tisícke Nemcov?
Vladimír Mikunda

 

 

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov