Ilutračné foto
Aktuality, Ručné zbrane a výstroj,

Malý zlostný čert od Oberland Arms

Firma Oberland Arms má v Nemecku viac ako 20 ročnú tradíciu práce so zbraňami, dodávajú ich viacerým armádam NATO a počas týchto rokov patentovali množstvo vylepšení na AR-15. Na súťažiach v USA a Nemecku sa pravidelne umiestňujú na popredných miestach.


 

Oberland Arms M7 Premium

 

Oberland Arms garantuje rokmi overený bezchybný chod aj vo verzii s krátkou 8″ hlavňou, čo u iných značiek vôbec nie je samozrejmé. Verzia M7 Premium v kalibri .223REM ponúka oproti základným verziám OA-15 viaceré vylepšenia. Základom modelu M7 je 8″ (20cm) exkluzívna hlaveň Lothar Walter LW-50 so stúpaním 1/8, s ktorou je táto zbraň priam určená na taktickú streľbu. Výrazným vylepšením v triede Premium je Mlok predpažbie Geissele, krátka 60° poistka, odnímateľný lúčik spúšte pre ľahšiu strelbu s rukavicami a špeciálny protioderný náter. Hmotnosť 2,7kg.  V balení je uzamykací kufor s kódom a 10 ranový zásobník. V cene 2350€ k dispozícii TU.

Karol Jerguš

*Podporte nás: SK72 8360 5207 0042 0698 6942

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov