Henry Kissinger
Aktuality, Bezpečnosť,

Andrej Fursov: Pozrime sa na program 68. stretnutia skupiny Bilderberg

V skutočnosti ide aj o „mapu sveta“, z ktorej vyplýva určitý program akcií. Takže…


 

1. Vznik krajiny vyvrheľov. Vyhlásenie ju za nepriateľa civilizovaného sveta. (Teda čítaj – Postzápadu. Je jasné, že darebáckou krajinou je Rusko.)
2. Rozšírenie NATO na východ a dodávky jadrových zbraní.
3. Problém je v Číne. Analýza experimentu v Šanghaji, ako úspešne priviesť ľudí do uzamknutia.
4. Prispôsobenie obyvateľstva sociálnemu hodnoteniu a oku „veľkého brata“.
5. Indo-pacifické zmeny. Vytvorenie indo-pacifickej zóny proti Číne. Pokus o presun výroby lokalizovanej v Číne do iných oblastí sveta.
6. Rusko. Úrovne vplyvu sankcií. Zvláštna povaha Rusov. Možnosti Poľska prijať americkú pomoc v objemoch dostatočných pre EÚ cez Baltské more.
7. Vzťahy medzi vládami suverénnych štátov a globálnymi korporáciami. (Poznám sám: toto bol veľmi dôležitý moment, pretože jednou z hlavných úloh korporácií je dostať štát pod kontrolu.)
8. Vznik systémov výmeny bankových informácií nezávislých od SWIFT.
9. Dezinformácie. Spolupracovať s najväčšími médiami na Západe na správnej, z ich pohľadu, prezentácii plánovaných zmien sveta.
10. Energetická bezpečnosť.
11. Zdravie po pandémii. (Poznámka odo mňa: koniec pandémie je oficiálne zaznamenaný.) Riešenie opičích kiahní vo vyspelých krajinách. Pripravenosť Ukrajiny na choleru. Pravdepodobnosť jesennej pandémie nového typu koronavírusu.
12. Posilnenie úlohy samospráv. (Za seba si všimnem: hovoríme o podkopávaní štátu zdola.)
13. Dočasný odklon od princípov globálnej deľby práce. (Poznámka odo mňa: selektívna deglobalizácia.)
14. Ukrajina. (Sám za seba podotknem: po prvé ako kľúč k ďalšej destabilizácii ruského sveta a po druhé ako úderná sila globalistov pripravená na nový skok.)

 

Zaznamenala sa ešte jedna veľmi dôležitá vec: Operácia Ruskej federácie. na Ukrajine neumožnila realizovať úlohu nastolenia moci korporácií nad štátmi. Geopolitika je späť. Špeciálna vojenská operácia výrazne „spomalila proces nastolenia kontroly korporácií nad štátmi“ a objektívne sa ukázala ako páčidlo zahnané do kolesa ultraglobalistov.

 

V osobe majiteľov súčasného Post-Západu máme do činenia so svetovým zlom, ktoré sa zvrhlo nielen na sociálnu, ale aj na biologickú reorganizáciu ľudstva s vyvraždením jeho väčšiny, vrátane predovšetkým Rusov. Súčasný boj proti tomuto zlu je bojom nielen za normálnu spoločnosť, ale aj za zachovanie človeka ako biologického druhu.

 

Sociálny a antropologický rasizmus Britov, znásobený tézou protestantizmu (najjudaizovanejšia verzia kresťanstva) o vyvolení na rasovo-majetkovom základe, dostal adekvátnu formuláciu v neonormalizme ultraglobalistov. Máme čo do činenia s nepriateľmi ľudstva. Pre tých, ktorí o tom stále pochybujú, uvediem citát z diela jedného zo zakladateľov Rímskeho klubu Alexandra Kinga. Vyšiel v zbierke „Prvá globálna revolúcia“ v roku 1991. ZSSR de facto prestal existovať a už nebolo potrebné skrývať tesáky za falošný úsmev a žartovanie o tom, ako prospieť ľudstvu:
„Pri hľadaní spoločného nepriateľa, proti ktorému by sme sa mohli spojiť,“ napísal King, „prišli sme k záveru, že znečistenie , hrozba globálneho otepľovania, nedostatok vody, hladomor atď., to je ono. Vo svojej úplnosti a interakcii tieto javy predstavujú spoločnú hrozbu, s ktorou treba bojovať všetci spoločne. Označením týchto nebezpečenstiev za nepriateľa, padneme do pasce, na čo sme už čitateľov upozornili: totiž, že symptómy mylne berieme ako príčiny. Všetky tieto nebezpečenstvá sú spôsobené ľudskými zásahmi do prírodných procesov a len zmenenými postojmi a správaním sa dajú zastaviť. Skutočným nepriateľom je potom samotné ľudstvo“
(zvýraznené mnou – A.F.).

 

Andrej Fursov: Hlavný cieľ ukrajinskej krízy. Aký plán zmarilo Rusko

 

Ale ak ultraglobalisti otvorene vyhlásia ľudstvo za nepriateľa, tak ono by ich malo vyhlásiť za svojho nepriateľa. A s nepriateľom – len podľa zákonov vojny a pravidiel správania sa v prvej línii. Ako povedala jedna z najväčších postáv sovietskej histórie, kto nie je slepý, vidí. A dodám za seba: nepriateľ je pri bráne, my sme ho nevolali, on sám prišiel, klaňajúc sa diablovi. Preto mu ho treba poslať.
Andrej Fursov

*Podporte nás: SK72 8360 5207 0042 0698 6942

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov