CZ TS 2 Orange
Aktuality, Ručné zbrane a výstroj,

Česká zbrojovka predstavuje nový špeciál pre IPSC streľbu

Česká zbrojovka a.s. uvádza na trh novú športovú pištoľ CZ TS 2 ORANGE, určenú predovšetkým pre športové použitie, na čele so streľbou podľa pravidiel IPSC. Súčasne sa jedná o prvú športovú zbraň autentizovanú na blockchaine. Preto si pre premiéru tohto modelu vybrala majstrovstvá sveta IPSC Handgun World Shoot, ktoré sa konajú od 16. novembra do 3. decembra 2022 v thajskom meste Pattaya. Česká zbrojovka a.s. je hlavným sponzorom súťaže.


 

CZ TS 2 ORANGE je po všetkých stránkach dokonalý športový nástroj a jasná voľba hlavne pre všetkých, ktorí chcú uspieť na najprestížnejších súťažiach divízie Standard podľa pravidiel IPSC. Svoje uplatnenie však nájde aj v iných streleckých disciplínách alebo v hobby segmente. V predaji bude od januára 2023. Majstrovský model bol vyvinutý v úzkej spolupráci s elitnými strelcami CZ Shooting Teamu. Jeho parametre sú optimalizované v prvom rade pre IPSC divíziu Standard.

 

 

Ako hodnotí TS 2 Orange Eric Grauffel :

Je robustnejšia a ťažšia ako doterajší top model série CZ TS: DEEP BRONZE.
Kľúčovou novinkou je ťažká leštená hlaveň / bull /, ktorú ocenia aj najnáročnejší strelci.
Strieľa lepšie, pokojnejšie a rýchlejšie. Dodáva sa s vyššie posadenými hmatníkmi manuálnej poistky pri zachovaní predpísaných rozmerov IPSC divízie Standard.

 

 

Ťažká leštená hlaveň.

 

Kľúčovým novým prvkom modelu CZ TS 2 ORANGE je v súlade s aktuálnymi trendami praktickej športovej streľby ťažká leštená hlaveň (bull), ktorá prináša hneď niekoľko výhod:
• vyššiu presnosť
• prívetivejšie chovanie zbrane aj pri veľmi rýchlom opakovaní výstrelov
• podstatné zvýšenie životnosti hlavne

 

 

Redesignovaný záver.

K ľahkému a spoľahlivému naťahovaniu zbrane prispieva upravený dizajn napínacích drážok po stranách prednej časti záveru, ktoré pri pištoli CZ vôbec prvý krát dopĺňajú drážky na jeho hornej strane.

 

 

Modifikované vodítko vratnej pružiny.

Vďaka novej konštrukcii vodítka vratnej pružiny sa eliminoval stranový pohyb pri streľbe a tým sa predlžila životnosť gumového bufferu. Bonusom je zjednodušenie základnej demontáže zbrane.

 

 

Nová muška.
Muška zvýraznená svetlovodným vláknom je v predlženej rybine na prednej hornej strane záveru novo uchytená zhora montovanou nastavovacou skrutkou. Výhodou je jej podstatne jednoduchšia užívateľská výmena.

 

 

Ručné lícovanie.
Hlaveň so záverom a záver s rámom sa ručne lícujú na dosiahnutie čo najmenších tolerancií pri zachovaní dokonalej spoľahlivosti so všetkými typmi nábojov.

 

 

 

Nový thumbrest.

Zbraň sa dodáva s opierkou pre palec, ktorej tvar bol navrhnutý v spolupráci so strelcami CZ Shooting Teamu a ktorá sa montuje na ľavú stranu rámu.

 

 

Znížený záchyt zásobníka.
Záchyt zásobníka je znížený o 2 milimetre. Vďaka tomu jeho hmatník netlačí strelca do dlane a podstatne sa znížila možnosť neúmyselného vypustenia zásobníka, to všetko pri zachovaní veľmi rýchleho prebitia.

 

 

Zvýšené ovládače poistky.

Vyššie položené obojstranné ovládače manuálnej poistky sú riešené tak, aby sa zbraň bez problémov zmestila do predpísaného boxu IPSC divízie Standard / 225x150x45 mm / a pritom umožňovali rýchle a spoľahlivé ovládanie. Hmatníky poistky môžu slúžiť ako opierka pre palec strieľajúcej ruky.

 

Oranžové duralové diely.

Ploché duralové črienky, polohovateľný hmatník prestaviteľnej zádržky zásobníka, navádzač na ústie zásobníkovej šachty a pätky zásobníkov sú z oranžovo eloxovaného duralu. Ide o farbu, ktorá je v sortimente CZ tradične vyhradená produktom najvyššej kvality.

 

Bonusy novej generácie.
Zákazníci, ktorí si model CZ TS 2 ORANGE zakúpia, automaticky získavajú prostredníctvom NFT tokenov vyvinutých na platforme Web3-as-a-service spoločnosti BlockTrust možnosť predlženej záruky, doklad autenticity, prístup do platformy členských benefitov, exkluzívny obsah a ďalšie výhody, ktoré sú zahrnuté v balíčku Performance. Stačí si svoju CZ TS 2 ORANGE zaregistrovať na blockchaine.

 

Americká armáda po skúsenostiach z Ukrajiny zvažuje možnosti modernizácie svojich ručných zbraní

 

 

Exkluzívnejšiu sadu bonusov obmedzenú iba pre 100 členov, predstavuje balíček Elite. S ním zákazník za neveľký príplatok získava všetky výhody balíčka Performance a navyše osobné výrobné číslo, personalizovaný popis na zbrani, individuálne živé online školenia Erica Grauffela / sedemnásobného majstra sveta v IPSC streľbe /, možnosť vyhrať dvojdňový IPSC kurz v novej multifunkčnej indoorovej strelnici EG-SK Academy vo Francúzsku a ďalšie hodnotné benefity. Tento exkluzívny balíček zákazníkovi prináša jedinečnú príležitosť na zdokonalenie streleckých výkonov a predstavuje začiatok členského programu novej generácie.

Ondrej Antolik

*Podporte nás: SK72 8360 5207 0042 0698 6942

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov