Ilustračné foto
Aktuality, Bezpečnosť,

Andrej Fursov: Potrebujeme pochopiť nacistický plán Nepriateľa ľudstva – konečného riešenia „nadmernej triedy“

Zmena biologickej podstaty vo svete „nového normálu“ sa plánuje ruka v ruke so znižovaním populácie a sprísňovaním kontroly nad ňou. Prostriedky: technické (čipy), chemicko-biologické (preto prudko vzrástla úloha Big Pharma), vojensko-politické (zničenie vášnivej časti spoločnosti vojnami), informačno-psychologické (zrušenie rodov, dôraz na práva menšín, zničenie rodiny). Čipovaný človek má byť priamo napojený na umelú inteligenciu. Myslím si, že málo z toho, čo si ultraglobalisti naplánovali, sa zrealizuje, ale je potrebné jasne pochopiť plány nepriateľa ľudstva vo všeobecnosti a Ruska a Rusov zvlášť. Toto sú plány na realizáciu BET-fašizmu.


 

Bioepidémie a génová terapia. Ak ultraglobalisti plánujú zabaviť majetok 2-2,5 miliardám ľudí, tak 3-4,5 miliardy, ktorým niet čo vziať (to je podľa terminológie slávneho švábskeho Izraelčana Yuvala Harariho „zbytočná trieda extra jedákov, nadbytočných obyvateľov”), podliehajú demografickému skríningu, utrateniu (mor, vojna, hladomor). Doplnkovými prostriedkami sú eskalácia imunodeficiencie populácie prostredníctvom génovej terapie, výsledkom je strata imunitného, intelektuálneho a emocionálneho potenciálu na genetickej úrovni v ďalších generáciách. Rovnako ako zavedenie eutanázie rozhodnutím nielen samotného človeka, jeho príbuzných, ale aj lekárov. Toto je v podstate nacistický plán v jeho duchu na konečné riešenie otázky „nadmernej triedy“.

Eko – deindustrializácia, vyľudňovanie a znižovanie spotreby v mene zelenej agendy.

Techno – digitálna kontrola nad správaním jednotlivca a sociálnych skupín (“inteligentné mesto”, virtualizácia života, extrémny prípad – systém sociálneho hodnotenia v Číne).

 

Andrej Fursov: Pozrime sa na program 68. stretnutia skupiny Bilderberg

 

Jednou z úloh BET-fašizmu pri vytváraní nižších tried sveta „novej normality“ je deštrukcia spoločnosti ako celku jej rozdelením na desiatky menšín a podporovaním extrémnych foriem individualizmu na jednej strane, na strane druhej zjednodušovanie, primitivizácia správania a psychológie cez deštrukciu skutočnej kultúry (začiatok dala kontrakultúra 60. rokov), výchova, fyziológia/sexualizácia správania, premena ľudí na „chodiace žalúdky“ a „členov na nohách“, teda do trénovaných biorobotov („fyletická evolúcia“). Zjednodušenie spoločnosti by ich malo podľa plánu ultraglobalistov navždy postaviť do služieb troch zákonov kybernetiky:

1.riadiaci systém musí silou a zložitosťou prevyšovať ovládaný (Wiener – Shannon – Ashby)

2.riadiaci systém musí byť schopný predpovedať vývoj riadeného systému v predstihu (Anochin – Bira)

3.v zložitom hierarchicky organizovanom systéme možno zabezpečiť diverzitu na najvyššej úrovni znížením diverzity na nižších úrovniach ( Sedov-Nazaretjan)

Andrej Fursov

*Podporte nás: SK72 8360 5207 0042 0698 6942

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov