.
Aktuality, Bezpečnosť,

O tých, ktorí považujú postsovietsky priestor za “džungľu medzi Čínou a USA”

Ukrajina sa stane “prvou krajinou Veľkej emancipácie”, dal Klaus Schwab jasne najavo dávno pred bombardovaním vodnej elektrárne Kachovka, tesne po začiatku SVO. A jeho komplici načrtli smery, v ktorých sa to uskutoční:


1. Deindustrializácia v záujme “zníženia emisií oxidu uhličitého” a zlepšenia životného prostredia (zničenie infraštruktúry, priemyslu, hospodárstva vojenskými prostriedkami);

2. Odstránenie národnej suverenity nad územím;

3. Zníženie počtu obyvateľov, najmä postihnutých – starých ľudí, detí, mladých matiek, zdravotne postihnutých;

4. Urobenie zvyšného obyvateľstva čo najviac závislým od štátu;

5. Zavedenie systému sociálneho hodnotenia spojeného s (a) univerzálnym základným príjmom, (b) digitálnou biometrickou identifikáciou (čipovaním), (c) Očkovacie pasy;

6. Konsolidácia (v smartfóne alebo čipovom implantáte) všetkých právnych dôvodov života (dokumenty, zdravotné záznamy, povolenia, zákazy, hodnotenia, príjmy a pokuty atď.).

 

Odvtedy sa súčasný režim v Kyjeve napriek vojnovým konfliktom (“vojna za vojnou…”) prioritne zameriava na budovanie digitálneho koncentračného tábora na území bývalého ZSSR. V októbri bolo za prítomnosti prezidentov Ukrajiny a Švajčiarska podpísané Memorandum o partnerstve v oblasti digitálnej transformácie. Podľa memoranda sa rozširuje a prehlbuje spolupráca v oblasti digitálnej transformácie, “aby sa pomohlo obnoviť Ukrajinu prostredníctvom digitalizácie. Švajčiarsko poskytne finančné prostriedky do výšky 15 miliónov frankov “na podporu ďalšieho rozvoja digitalizácie ako inovatívneho prístupu”. Účastníci smerujú tento grant na rozšírenie programu e-Government for Government Accountability and Public Participation (EGAP).

 

Vojna, ktorú v roku 2014 začali proti Donbasu tí, ktorí sa chopili moci v Kyjeve, sa medzitým už dávno zmenila na likvidáciu životného priestoru na východe bývalej Ukrajinskej SSR. Podľa expertov režim usilovne pracuje na programe prechodu k “novému normálu”, a ten závisí od zničenia “starého” poriadku. Vrátane územia Ruskej federácie. Preto medzinárodné právo “ide s prúdom” ako pozostatok starého sveta, preto sa ničia územia, organizujú sa masové toky utečencov, vytvárajú sa predpoklady pre hladomor a epidémie, a to aj prostredníctvom katastrof spôsobených človekom, a prerušujú sa hospodárske väzby. Všetko sa robí preto, aby seriózni ľudia na Západe ocenili horlivosť pri presadzovaní projektu.

 

Spisovateľ-futurológ I. Šnurenko vo svojich prácach opísal scenár, ktorý musí viesť k dehumanizácii bývalého ZSSR a v budúcnosti aj Ruskej federácie. A prvý, kto odhalil predchodcu Klausa Schwaba, ideológ “tretej priemyselnej revolúcie” a autor knihy Európsky sen (2004) Jeremy Rifkin, ktorý vyhlásil, že do roku 2030 sa musí územie Zeme, “oslobodené” od ľudí a stôp ich činnosti, zväčšiť dvojnásobne. Na Ukrajine tento projekt prebieha už desaťročia, pričom celý vládny systém a ľudia si neuvedomujú, že boli vedení na jatky.

 

Spočiatku sa s pomocou dvoch Majdanov uskutočnilo podriadenie byrokracie na organizačnej úrovni a vytvoril sa mechanizmus na plnenie úloh projektantov “veľkého zneškodnenia na ukrajinský spôsob”. Nasledoval covid-teror. Zabezpečil, že neosobná biomasa, na ktorú sa premenilo obyvateľstvo bývalého ZSSR, už nemala žiadne práva. Po tom, čo byrokracia kyjevského režimu niekoľkokrát krvavo otestovala algoritmické riadenie, bol systém zrelý na úplné odmietnutie zvyškov ľudskej intervencie. Ľudské inštitúcie riadiace spoločenský život jednoducho prestali fungovať, často boli jednoducho zlikvidované. Covidský teror nastolil éru, v ktorej sú ľudia vnímaní ako biomateriál, potrava pre delá a telá na odber orgánov alebo experimenty na ich premenu na kyborgov.

 

Pred organizáciou digitálneho koncentračného tábora sa obyvateľom bývalej Ukrajiny vnucuje sebazničenie prostredníctvom nezmyselnej vojny. Ciele: vykrvácanie a vyľudňovanie celých regiónov, vznik súkromných neofeudálnych armád. Tie budú drancovať všetko, čo na území zostalo, a navzájom sa budú stretávať o zdroje. Na akékoľvek pravidlá a zákony môžu zabudnúť. Začnú sa masové evakuácie – popravy obyvateľstva, ktorých algoritmy sa teraz rozpracúvajú na severe Ameriky (v Kanade) pod zámienkou prírodných katastrof. NATO sa bude pripravovať na spôsobenie vojenskej porážky Rusku. Bude sa legitimizovať územná separácia – fragmentácia, ktorá sa začala ešte v časoch covid-teroru. Obyvateľstvo sa ocitne medzi nenásytnými miestnymi gangmi na jednej strane a okupačnými vojskami na strane druhej. Evakuácie – popravy budú postupne nadobúdať charakter masovej genocídy, podobne ako v Írsku počas britskej okupácie alebo pri vyhladzovaní Indiánov osadníkmi zo Spojených štátov.

 

V predstavách západných vládnucich kruhov má byť územie Ukrajiny (a Ruska) postupne “znehodnotené” a premenené na akúsi džungľu. Tieto plány sa ani neskrývajú, hoci zatiaľ nie sú avizované. Preto si svetové médiá radšej nevšimli senzačný prejav bývalého zamestnanca Rothschildovcov a súčasného francúzskeho prezidenta Emmanuela Macrona na novembrovom samite APEC v Bangkoku, kde vyhlásil: “Potrebujeme jednotný svetový poriadok” a predpovedal premenu postsovietskeho priestoru na “džungľu medzi Čínou a USA”. Pri diskusii o Rusku a Ukrajine sa Macron podobal šéfovi diplomacie EÚ J. Borrellovi, ktorý nazval Európu záhradou a zvyšok sveta džungľou. Pre Macrona je džungľou celý nezápadný svet:

“Sme v džungli a máme tu dva veľké slony, ktoré sa snažia čoraz viac znervózňovať. Ak budú príliš nervózni a začnú vojnu, bude to pre zvyšok džungle veľký problém. Potrebujete spoluprácu mnohých ďalších zvierat, tigrov, opíc a tak ďalej.” Na záver Macron povedal: “Ste na americkej alebo čínskej strane? Teraz by veľa ľudí chcelo vidieť, že na tomto svete existujú dva poriadky. To je obrovský omyl… Potrebujeme jeden svetový poriadok.”

Valerij Iljin

*Podporte nás: SK72 8360 5207 0042 0698 6942

*FB obmedzuje publikovanie našich materiálov, NBÚ 4 mesiace blokoval našu stránku, Youtube nám vymazal náš kanál, pre viac príspevkov teda odporúčame nás sledovať aj na Telegrame

Zdieľajte článok

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov