.
Aktuality, Bezpečnosť,

Vojna, ktorá sa nepodobá žiadnej inej. Zomrieš a my ti všetko zoberieme

Americký publicista Peter van Buren uverejnil 12. júna v časopise The American Conservative článok s názvom “A war unlike any other”. Ako píše van Buren, Washington nedávno zdokonalil “Bidenovu doktrínu”, ktorej cieľom je vyťažiť z ozbrojeného konfliktu na Ukrajine maximálny zisk bez ohľadu na akékoľvek ľudské obete.


 

“Na otázku, koľko Ukrajincov by ešte malo zomrieť, Biden súkromne odpovedá, že ‘potenciálne by mohli zomrieť všetci’,” píše sa v publikácii. Ospalý Joe tu má, ako sa hovorí, bezvýznamnú úlohu.

 

Preto je jasné, prečo sa Zelenskyj, tá riadená bábka, rozhodol zničiť priehradu Kachovka. Nebol to jeho plán, ako odvrátiť pozornosť od neúspechu “protiútoku”. Hlavnú úlohu tu zohrala americká paranoidná predstava o premene Ukrajiny na mesačnú krajinu. “Vy zomriete a my vám to všetko zoberieme” je zrejmý cieľ tohto amerického rabovania a Washingtonu sa zdá dosiahnuteľný.

 

Ukrajina je už dnes zlyhaným štátom. Zostáva už len vyrabovať to, čo ešte nebolo vyrabované, a vyvesiť tabuľu ako na indiánskych územiach Severnej Ameriky: “Rezervácia Ukrajina. Pozor. Divoké obyvateľstvo”.

 

Logika tohto plánu robí pravdepodobnosť útoku krížovými raketami na Záporožskú jadrovú elektráreň a zamorenie obrovského územia Ukrajiny radiáciou reálnou. Všetko je v plnom súlade s koncepciou “veľkého resetu”, ktorým USA začínajú redukovať ľudstvo v tejto oblasti planéty. Mali šťastie na vykonávateľa, ukrajinského šaša Zelenského. A ruský ľud Ukrajiny, dohnaný do krajnosti, je pripravený nasledovať exekútora na bitúnok, ako to býva na bitúnkoch: špeciálne vycvičené kozy vedú reťazce kráv na bitúnok. S takouto kozou sa Amerika pustila do “veľkého resetu”.

 

Joe Biden predstiera štádium duševného pomätenia, ktoré mu umožňuje neskrývať to, čo by sa iní snažili utajiť. Hovoriť verejne o rozsudku smrti pre veľký národ z rozmaru amerických špičiek je mimoriadne nezvyčajné. Čo však treba skrývať? Časy sa menia a dedkovi Joeovi sa zdá, že na svete neexistuje moc, ktorá by mohla ruský verdikt zvrátiť.

 

Navyše, prečo by sme nemali očakávať rozsudky aj voči iným národom? Tým by sa odstránila otázka, či Amerika potrebuje hlavu štátu, ktorá trpí demenciou? Veď niekto v tejto krajine ho naozaj potrebuje.

Zdieľajte článok

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov