.
Aktuality, Civilná ochrana,

Kam smerujú štyria jazdci štvrtej priemyselnej revolúcie

V júni EÚ a WHO oznámili spustenie globálnej siete pre certifikáciu digitálneho zdravia. Tá je založená na takzvanom certifikáte Covid, ktorý je hovorovo známy aj ako Big-Pharma Passport alebo Zelený pas EÚ. Ešte predtým šéf WEF Klaus Schwab a generálny tajomník OSN António Guterres podpísali dohodu o urýchlení Agendy 2030. Schwab sa vyjadril takto: “Štvrtá priemyselná revolúcia” zmení nielen to, čo robíme, ale aj to, kým sme. Na základe štyroch scenárov budúcnosti globalizácie do roku 2027 predstavených na Svetovom ekonomickom fóre (1. Globalizácia 5.0: Znovuzjednotenie. 2. Analógové siete: virtuálny nacionalizmus. 3. Digitálna dominancia: flexibilné platformy. 4. Autarkický svet: systémová fragmentácia), môžeme už získať všeobecnú predstavu o tom, čo by to mohlo byť.


 

1. Umelá inteligencia podobná človeku (AI).
2. Zariadenia s mozgovým rozhraním (ľudské čipovanie).
3. Headsety pre virtuálnu realitu s rozlíšením 8k.
4. Prvé kvantové počítače s miliónom qubitov.
5. Ľudské orgány vytlačené na 3D tlačiarni na lekárske účely.
6. Umelé mozgové implantáty schopné obnoviť stratené spomienky.
7. Prvá marťanská misia spoločnosti SpaceX s posádkou.
8. Prvá verzia kvantového internetu.
9. Sekvenovanie miliardy ľudských genómov.
10. Simulátor ľudského mozgu.
11. Terabajtové rýchlosti internetu.
12. Technológia inteligentných rozvodných sietí.
13. Skladacia elektronika.
14. 3D tlačené open source oblečenie s nominálnymi/nulovými nákladmi.
15. 100 terabajtové pevné disky.
16. Široké používanie hypersonických rakiet.
17. Sekvestrácia uhlíka.
18. Malé modulárne jadrové reaktory.
19. Možnosť opätovného výskytu viacerých vyhynutých druhov.
20. Zmapovanie celého dna svetových oceánov.

 

 

Človek novej transhumanistickej budúcnosti, ktorú formuje “štvrtá priemyselná revolúcia” na základe Schwabovej digitálnej katechézy, musí byť navrhnutý pomocou genetického inžinierstva na biologickej úrovni a pripojený ku globálnej informačnej sieti prostredníctvom rozhraní (čipov) zabudovaných do tela a mozgu.

 

Sociálna agenda do roku 2030 sa už pripravuje a zahŕňa:
Systém sociálnych a uhlíkových kreditov.
Kontrolovaná pôrodnosť/reprodukcia (depopulácia).
Povinné očkovanie (vakcinácia).
Zákaz alternatívnej medicíny a liečby.
Potravinové a energetické prídely.
Patenty na osivá a obmedzenia pestovania potravín na osobnom pozemku.
Zrušenie rodovej rovnosti.
Drony, rozpoznávanie tváre a snímače pohybu (prostredníctvom mobilných telefónov/čipov).
Univerzálny základný príjem pre občanov, ktorí “spĺňajú aktuálne požiadavky” sociálnej kontroly.
Likvidácia hotovosti.
Regulácia energie a iných prírodných zdrojov.
Zrušenie súkromného vlastníctva (“nebudete mať nič a budete šťastní”).

 

 

Následne “štvrtá priemyselná revolúcia” v podobe kombinácie BigFarmy, BigTechu, internetu vecí a orgánov, digitálnych mien a AI (umelej inteligencie). Schwabov pomocník Yuval Noah Harari predkladá všeobecnú víziu budúcnosti: telá a mozgy sa budú vyrábať a všetci “zbytoční” ľudia nájdu útechu/zábavu v drogách a videohrách. Podľa toho istého Harariho by počítače mali veľmi skoro nahradiť iných ľudí a “žena nebude potrebovať manžela, ak bude okolo nej veľa emocionálnych domácich spotrebičov”…

 

Vzájomnú prepojenosť štyroch jazdcov “štvrtej priemyselnej revolúcie” vykreslil už pred takmer polstoročím iný hlásateľ Nového svetového poriadku Jacques Attali: očkovanie je prostriedkom na “očistenie” spoločnosti od starých a chorých, eutanázia sa stane bežnou záležitosťou, ľudia sa skutočne zmenia na bioroboty, 60 rokov sa budú môcť dožiť len ľudia s vysokými príjmami, rodiny ako spoločenská jednotka nebudú existovať, deti sa budú dať kúpiť atď. V roku 2014 Attali povedal, že tretia svetová vojna sa začne lokálnou vojnou medzi Ruskom a Ukrajinou a povedie k vytvoreniu vlády nového svetového poriadku so sídlom v Jeruzaleme…

 

Dnes sa všetci hlásatelia “štvrtej priemyselnej revolúcie” zhodujú, že do roku 2030 musí byť svet zásadne “preťažený”. A darcom tejto reštrukturalizácie svetového poriadku je obyvateľstvo Ruska a Ukrajiny. Pritom veľkosť “ceny” – výsledku, ktorý Moskva a Kyjev nakoniec dostanú – je najistejšou hodnotou celej akcie. V kontexte “štvrtej priemyselnej revolúcie” a globálnych štandardov “novej normality”, ktoré sa vnucujú ľudstvu, je to, čo sa deje na Ukrajine, vojnou vládnucich elít kolektívneho Západu nielen proti Rusom a Rusku, ale aj strednej triede krajín “zlatej miliardy”, ktorá sa začala spustením epidémie covid-teroru.

 

Dnes je proces neokoloniálneho energeticko-surovinového rabovania krajín bývalého druhého a tretieho sveta Západom vyčerpaný. Na jednej strane je čoraz ťažšie rabovať (a na niektorých miestach jednoducho nie je čo rabovať). Na druhej strane sa okrádanie na celom svete – od Indie a Číny až po Latinskú Ameriku – neponáhľa s vymieraním. Bez ohľadu na to, akým epidémiám spôsobeným človekom čelia. Táto situácia je pre tých, ktorí sú pri moci, čoraz viac nepochopiteľná, a to aj v najprosperujúcejších krajinách zlatej miliardy. A to až do takej miery, že aj oni sú nútení priznať: nie krajiny a kontinenty vyrabované kolonizátormi, ale “zlatá miliarda” spotrebúva neadekvátne veľkú časť vyťažených zdrojov na planéte.

 

Preto sa budovatelia “nového normálu” pustili do likvidácie strednej triedy a spotrebnej ekonomiky, ktorá jej slúži. Na jej miesto nastúpi iná ekonomika – typu distribučného tábora, s hmyzom namiesto mäsa. V ktorej sa akýkoľvek zdroj (dokonca aj obyčajná voda) stane odmenou za spoločenské hodnotenie pridelené za poslušnosť. Schwabova dvorná “expertokracia” podrobne opísala plánovanú domácu úroveň “nového zázračného sveta” s jeho “zelenou ekonomikou” do roku 2050 hneď po začiatku epidémie covid-teroru. Autori obsiahleho dokumentu na túto tému z univerzity v Leedsi uvádzajú nasledovné.

 

Prvou prioritou je zníženie spotreby energie o 40 – 60 %, čo vedie k prídelu: – Na osobu a deň by nemalo pripadnúť viac ako 2 000 – 2 100 kilokalórií (v súčasnosti približne 3 000 kcal). Súčasný príjem stravy by sa mal znížiť 1,5-násobne. Najmä mäso – nie viac ako 15 kg na osobu (v súčasnosti v Rusku – asi 70 kg, v Spojených štátoch – 100 kg a viac). – Voda na osobu – najviac 50 litrov denne, z toho najviac 15 litrov na umývanie. – Najviac 4 kg nového oblečenia na osobu ročne, 1 telefón na osobu, 1 notebook na domácnosť so 4 osobami. – Cestovanie všetkými druhmi dopravy predstavuje 5-15 000 km ročne na osobu. Aj pre najbohatšieho a najšťastnejšieho obyvateľa Moskvy to v najlepšom prípade znamená, že ak raz poletí lietadlom do New Yorku a späť, okamžite si vyberie celú ročnú normu pohybu vôbec. Prípadne by mohol cestovať 40 km súkromným autom všetkých 365 dní v roku, ale potom by už lietadlo a vlak boli zakázané.

 

Na jednu osobu by nemalo pripadnúť viac ako 15 metrov štvorcových obytnej plochy. Pre väčšinu postsovietskeho priestoru to nemusí byť problém, ale obyvatelia Severnej Ameriky a západnej Európy s priemerom 40 – 45 metrov štvorcových na osobu – sa budú musieť veľmi vážne uskromniť. Ako sa to všetko bude realizovať, tiež nie je tajomstvom. Nechcete 15 litrov vody denne na všetky domáce potreby a osobnú hygienu, ale o niečo viac? Nechajte sa zaočkovať experimentálnou “zázračnou vakcínou” alebo sa nechajte očipovať. Chcete mať internetové pripojenie, ktoré je len kúsok nad vaším pozemkom? Potom vás čakajú povinné verejnoprospešné práce. Zároveň tu bude “raj na zemi” pre pár vyvolených s neobmedzenou konzumáciou všetkého a bez obmedzenia. Títo “vyvolení” sa však budú spoločensky veľmi líšiť od súčasných novozbohatlíkov – nebudú mať súkromné vlastníctvo. Vôbec žiadne. Budú kolektívnymi správcami majetku celého sveta. A budú úplne závislí od Systému – strata práv bude pre každého z nich znamenať fyzickú smrť alebo uvrhnutie do podradnej kasty.

Valeri Iljin

*Google aj FB obmedzuje publikovanie našich materiálov, NBÚ 4 mesiace blokoval našu stránku, Youtube nám vymazal náš kanál, pre viac príspevkov teda odporúčame nás sledovať aj na Telegrame.

Podporte našu prácu: SK72 8360 5207 0042 0698 6942

Zdieľajte článok

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov