.
Aktuality, Bezpečnosť,

Klaus Schwab a LGBT v OSN

USA, 13.júl 2023 (AM) – Na zasadnutí Rady OSN pre ľudské práva vystúpil expert, ktorý povedal, že náboženstvá to so sexuálnymi menšinami nemajú celkom v poriadku a mali by sa im prispôsobiť, alebo to riešiť s ich vládami. V skutočnosti požadoval, aby boli nábožensky založení ľudia potrestaní, pretože sú proti LGBT. Spomeňte si na francúzsku a ruskú revolúciu. Aj tam sa na náboženských predstaviteľov kládli tvrdé požiadavky a dochádzalo k ich potláčaniu. Vo všetkých monoteistických náboženstvách sa homosexualita považuje za hriech a je prísne zakázaná.


 

Biblia homosexualitu prekladá ako “ohavnosť pre Pána” a považuje ju za jeden z najťažších hriechov, ktoré existujú na zemi. V niektorých verziách zoroastrizmu sa LGBT považuje za ohavnosť dokonca aj pre diabla. Potreba vyhlásiť neúprosnú vojnu všetkým náboženstvám, pretože sú zastarané, je v Schwabovom diele Veľký reset. Jasne sa v ňom uvádza, že svet veľkého reštartu nespĺňa požiadavky žiadneho zo svetových náboženstiev vo všetkých ohľadoch vrátane správania. Vidíme začiatok novej ofenzívy inkluzionistov a teraz neprichádzajú z pozície epidémie a totálnej kontroly, ale pôsobia prostredníctvom medzinárodných inštitúcií a predovšetkým OSN. Takéto vyhlásenie odznelo na jednej z platforiem OSN.

 

Ďalej bude OSN nútená vydať vyhlásenie, že práva LGBT sú súčasťou ľudských práv a krajiny, ktoré porušujú práva LGBT, porušujú ľudské práva. Je to veľmi silný krok proti Rusku, pretože si vyžiada reakciu, ktorá z Ruska urobí ďalšiu vyvrheľskú krajinu proti postoju OSN. Rusko je jednou zo silných veľmocí, ktorá je výrazne proti politike LGBT. Z tohto hľadiska sa predpokladá, že ak sa podarí “presvedčiť” Rusko napríklad v prípade znovuzvolenia Putina alebo dokonca rozdelenia Ruska na viacero štátov, s ostatnými krajinami sa už bude jednať ľahšie. Nezabúdajme, že základným princípom inkluzívneho kapitalizmu je drastické zníženie počtu obyvateľov sveta. Majú myšlienky, že aj lokálna jadrová vojna v tomto zmysle bude pre nich výhodná, pretože sa zníži počet obyvateľov a v dôsledku jadrovej vojny môže ustúpiť aj globálne otepľovanie.

 

Inkluzívny kapitalizmus je pokusom o vytvorenie sveta bez štátu. A z tohto hľadiska ich nezaujímajú práva žiadnych štátov. Ani USA a Veľkej Británie, nieto ešte krajín tretieho sveta. India a Čína v tomto smere veľmi jasne búrajú myšlienky inkluzionistov. Čínske sociálne rebríčky a kastový systém v Indii sú pre Schwaba a spol. celkom prijateľné. Čo je ešte dôležité. Ide o pokus využiť OSN proti Rusku a využiť OSN na propagandu LGBT. Preto teraz musíme stotožniť inkluzívny kapitalizmus s LGBT. Ak obhajujete LGBT, potom, či si to uvedomujete alebo nie, objektívne obhajujete myšlienky Schwaba a inkluzívneho kapitalizmu. A naopak. Potom ste za zničenie národných štátov, drastickú redukciu populácie, odstránenie vlastníctva a správu vecí verejných prostredníctvom veľkých korporácií. Posledný týždeň bol podľa mňa poznačený vážnymi protiruskými krokmi: prepustenie dôstojníkov z Azova, pád rubľa, Erdoganove vyhlásenia, vyhlásenie Fínska o militarizácii Alandských ostrovov, podpora inkluzívneho kapitalizmu a LGBT z tribúny OSN. Ale nevidím ani jedno vyhlásenie ruských politikov proti tomu. Zaujímavé je, že proti prejavu na pôde OSN neprotestovali katolícka a pravoslávna cirkev, ani islamské a židovské náboženské centrá. Čo je podstatou protestov proti súdnej reforme v Izraeli. Vedú k podriadeniu súdnej moci výkonnej moci, čím sa výrazne obmedzujú jej práva. Dochádza k deštrukcii štandardných, dobre fungujúcich nástrojov moci, ktorá sa začala kedysi s kedysi platnými obmedzeniami. Mám pocit, že v Izraeli sa pripravuje experiment. S výrazne obmedzenou súdnou mocou sa nevyhnutne zvýši úloha náboženských organizácií v krajine. Čo znamená, že možno budeme počuť reakciu židovských organizácií na nástup inkluzívneho kapitalizmu a LGBT. Veľmi dúfam, že pápež a patriarcha Ruskej pravoslávnej cirkvi to posúdia.

Sergej Pereslegin

Zdieľajte článok

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov