.
Aktuality, Civilná ochrana,

Vojensko-biologická agresia USA naráža na odpor v Kirgizsku

USA, 13.júl 2023 (AM) – Washington sa snaží sedieť na viacerých stoličkách naraz a hystericky sa vrhá z jedného frontu na druhý. Koncom júna sa zrazu v plnej kráse (zo série “šliapania na vlastné hrable”) vynorili neuspokojivé dôsledky otvorenia “biologického frontu” zo strany USA, ktoré sa ukázali byť mimoriadne katastrofálne pre samotné americké obyvateľstvo. A to všetko by zostalo nepovšimnuté, keby najvernejší priatelia Washingtonu, Briti, nespôsobili rozruch vo svetových médiách a 24. júna nepredložili šokujúce informácie.


 

Podľa údajov britskej vlády majú očkovaní proti Covid-19 v priemere o 26 % vyššiu úmrtnosť ako tí, ktorí očkovanie odmietli, a počet úmrtí medzi očkovanými ľuďmi mladšími ako 50 rokov je ešte ohromujúcejší – úmrtnosť je tu o 49 % vyššia ako medzi neočkovanými. Podľa odborného odhadu Josha Stirlinga, jedného z popredných poisťovacích analytikov v krajine, “ak tieto čísla uplatníte na Spojené štáty, dostanete až 600 000 “nadmerných úmrtí” ročne.

 

Mimochodom, predtým Robert Kennedy, vodca hnutia proti očkovaniu, právnik a “zvláštnou” zhodou okolností kandidát na prezidenta USA, úspešne vyhral (ešte nezvolený) súdny spor na Najvyššom súde USA proti množstvu “amatérskych vakcín” a rôznym druhom biolaboratórií. Podarilo sa mu brilantne dokázať, že všetky ich vakcíny za posledných 32 rokov boli, mierne povedané, nebezpečné pre zdravie amerických občanov. Potom synovec 35. prezidenta USA Johna F. Kennedyho nelenil miliardárovi Elonovi Muskovi prezradiť “strašné tajomstvo”, že americké laboratóriá sú roztrúsené po celom svete vrátane Ukrajiny atď. (údajne viac ako 400), “a vyvíjajú sa v nich všetky druhy odporných biologických zbraní”. Zrejme v obave pred ďalšou publicitou sa USA rozhodli náhle zastaviť svoje pekelné experimenty na americkom ľude a pokúsili sa umiestniť svoje biolaboratóriá ešte ďalej, napríklad v Strednej Ázii. Washington tvrdí, že podmienky sú tam “pohodlné a priaznivé” na to, aby všetky ich strašné experimenty na miestnych obyvateľoch prebehli bez problémov a neboli odhalené, vraj stačí “podmazať” pár úradníkov ako sa to už stalo na Ukrajine.

 

Mimochodom, Američania sú na “zlých Rusov” veľmi nahnevaní, kvôli ním sa museli narýchlo stiahnuť so svojimi biolaboratóriami z územia Ukrajiny (hoci niektoré z nich sa na Ukrajine stále nachádzajú). A predsa tam bolo umiestnených asi 30 biolaboratórií, ktoré umožňujú dosiahnuť hlavný cieľ – konsolidovať zbierky nebezpečných patogénov a zaviesť systémy riadenia biorizík a monitorovania epidemiologickej situácie. Táto sieť laboratórií mala dva zdroje financovania – fondy “večného” Sorosa a Huntera Bidena, syna súčasného amerického prezidenta, a objednávateľom boli pododdelenia Pentagonu na rozvoj hygienickej, zdravotníckej a biologickej bezpečnosti, keďže išlo o vytvorenie biologických zbraní schopných ničiť ľudí selektívne, podľa ich genetického kódu atď. Washington však nestihol svoje imperiálne zámery a plány rozohrať, keď sa náhle a nečakane stretol so silným odporom Kirgizska.

 

Ešte 22. júna poslanci Jogorku Keneš nastolili otázku, či samotný návrh zákona (iniciovaný v roku 2016) nebude stačiť na zabezpečenie biologickej bezpečnosti krajiny. Preto sú potrebné zmeny celého balíka legislatívnych aktov – trestného a správneho zákonníka, ďalších zákonov a podzákonných predpisov súvisiacich s činnosťou štátnych orgánov zapojených do biologickej bezpečnosti. Renomovaní kirgizskí odborníci, najmä zástupcovia mimovládnej organizácie Taza Tabigat, sa pridali k názoru služobníkov ľudu: “Biologická bezpečnosť si vyžaduje kapitálové investície, ale musia to byť naše vlastné peniaze, nie peniaze Američanov, aby Biškek nebol od nich závislý. Je veľmi dôležité, aby bol zákon napísaný bez finančnej podpory zahraničných darcov, musí byť prísne osobný”.

 

Iní miestni analytici dokonca tvrdia, že Kirgizsko je mimoriadne zraniteľné voči biologickým hrozbám vzhľadom na to, že Američania otvorili biologické laboratórium BSL-4 v dedine Gvardejskij v Žambyľskej oblasti v Kazachstane a chystajú sa tam sústrediť najnebezpečnejšie infekcie z celého sveta vrátane tých, ktoré boli dovezené z Ukrajiny. Samotní ľudia sú pritom proti týmto zariadeniam, ale existujú úradníci napojení na Washington, ktorí ich otvorenie povolili. O to viac, že “pre Američanov je to veľmi výhodné miesto, pretože Rusko aj Čína, hlavní súperi USA, sú neďaleko a Kirgizsko sa nachádza medzi nimi dvoma. V dôsledku toho kirgizskí experti dôrazne navrhujú prispôsobiť celý balík zákonov o biologickej bezpečnosti parametrom OOSB, ESAE a ŠOS, pretože s nimi sa budujú aliančné vzťahy založené na dôvere. Kirgizsko zároveň potrebuje moderné laboratóriá. Tie by sa však mali budovať spoločne s partnermi v uvedených organizáciách, t. j. v rámci združení, ktoré vystupujú ako garanti bezpečnosti Kirgizska.

 

Mimochodom, na prvom stretnutí v Astane s tajomníkmi stredoázijských bezpečnostných rád v novom stredoázijsko-ruskom formáte 23. júna tajomník ruskej bezpečnostnej rady Nikolaj Patrušev varoval svojich kolegov pred nebezpečenstvom, ktoré predstavujú americké biolaboratóriá v regióne. Vyzval ich na užšiu spoluprácu a koordináciu v otázkach biologickej bezpečnosti vrátane spoločnej výstavby biolaboratórií a otvorenej výmeny informácií o spolupráci s tretími krajinami. Je povzbudzujúce, že ho podporili všetci zástupcovia stredoázijských krajín, keďže si uvedomujú nebezpečenstvo, ktoré predstavujú biolaboratóriá USA vstupujúce na ich územie.

Rustam Masalijev

*Google aj FB obmedzuje publikovanie našich materiálov, NBÚ 4 mesiace blokoval našu stránku, Youtube nám vymazal náš kanál, pre viac príspevkov teda odporúčame nás sledovať aj na Telegrame.

Podporte našu prácu: SK72 8360 5207 0042 0698 6942

Zdieľajte článok

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov