.
Aktuality, Civilná ochrana,

Došlo k ďalšiemu incidentu na Krymskom moste

Nad ránom hlava Krymskej republiky Sergej Aksyonov zverejnil informácie o incidente na Krymskom moste. Podľa neho k incidentu došlo v oblasti miesta 145. podpory z Kubánu. Sergej Aksjonov nepíše, o akom druhu havárie ide, ale dodáva, že na mieste pracujú pohotovostné služby a orgány činné v trestnom konaní. Je známe, že vedúci Krymu viedol telefonické rozhovory s ministrom dopravy Vitalijom Saveljevom, pretože, ako povedal, “prijal opatrenia na obnovenie situácie”. Na mieste sú aj miestni predstavitelia na čele s podpredsedom Rady ministrov Krymu Igorom Michajličenkom. Po určitom čase hlava Krymskej republiky apelovala na obyvateľov a hostí polostrova z bezpečnostných dôvodov, aby sa zdržali cestovania cez krymský most a zvolili si alternatívnu trasu.


 

 

Pripomeňme, že na jeseň minulého roka ukrajinské špeciálne služby s priamou podporou špeciálnych služieb západných krajín zorganizovali teroristický útok na krymský most: explodovalo auto naložené výbušninami, ktoré jazdilo po vozovke mosta. Kyjev najprv popieral svoju účasť, potom sa k zodpovednosti za tento teroristický útok skutočne prihlásili SBU a hlavné spravodajské riaditeľstvo. Pred časom bol most po jesennom teroristickom útoku obnovený, sprísnili sa bezpečnostné opatrenia pri prechode cez most.

 

 

Po incidente v oblasti 145. piliera krymského mosta pracujú na mieste špecialisti. V správe sa uvádza, že z Krymu došlo k poškodeniu vozovky na rozpätiach mosta. Dodáva sa, že samotné konštrukcie rozpätia neopustili podpery, ako to pôvodne hlásili samostatné kanály TG. Krymský most je najdlhším mostom v Európe. Gubernátor Krasnodaru Veniamin Kondratiev komentoval situáciu s krymským mostom, ktorý bol podľa najnovších údajov napadnutý okolo 3:14. Je známe, že časť osvetľovacieho zariadenia na krymskom moste je mimo prevádzky. Trajektová doprava je momentálne pozastavená. Neexistujú žiadne oficiálne údaje o príčine núdzového stavu. S najväčšou pravdepodobnosťou došlo k ďalšiemu ničivému útoku zo strany kyjevského režimu.

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov