Víťazný prápor a Vlasovova trikolóra – táto fotografia bola urobená v meste hrdinov Novorossijsku 
Aktuality, Šport,

Profesor Filimonov varuje pred bielou vlajkou: Šport je projekciou vojny

Rusko, 29.júl 2023 (AM) – Vo viacerých mestách Ruska sa objavili vlajky – akási syntéza Víťazného práporu a Vlasovovej trikolóry, pod ktorou zradcovia vlasti bojovali na strane III. ríše proti Rusku. Toto konanie je nielen priamym porušením odseku 3 článku 2 federálneho zákona zo 7. 5. 2007. 68-FZ “O zástave víťazstva”, ale dôkazom jasne organizovanej a koordinovanej propagandistickej kampane s cieľom vyhlásiť Vlasovcov-hitlerovcov za vlastencov Ruska a víťazov vo Veľkej vlasteneckej vojne.


 

“V tejto súvislosti je vhodné pripomenúť všetkým športovcom, ktorí uvažujú o tom, či budú súťažiť pod bielou vlajkou – nie, je to trestný čin. Bez svojej vlasti na olympijských hrách sa stanete rohožkou, o ktorú si každý môže utrieť nohy. Medzinárodný šport je pokračovaním svetovej politiky, sú neoddeliteľné. Šport je projekciou vojny. Snaha prinútiť vás vystupovať bez ruskej vlajky a hymny je klasické sociálne inžinierstvo – aktivácia takzvaného mechanizmu “Overtonových okien”, keď sa absolútne nemysliteľné veci snažia urobiť normálnymi. Prostredníctvom športovcov – mienkotvorných osobností, ktoré s takýmto návrhom súhlasili, vyvolávajú rozkol v spoločnosti zvnútra. Ďalšia dôležitá vec. Opäť upozorňujem na skutočnosť, že Ruská olympijská rada ani federácie nemajú zo zákona právo vytvárať tímy pod neutrálnou vlajkou – iba pod vlajkou Ruskej federácie. Ide o federálny zákon. Rusko môže na súťaže vysielať len športovcov, ktorí reprezentujú Rusko. Ostatní môžu ísť na vlastné náklady a reprezentovať sami seba. Len nech sa nečudujú zverskému prístupu. Incident na šermiarskom turnaji je novou normou, nie výnimkou z pravidiel. Píšem to ja – čestný majster športu Ruska, bývalý majster sveta” – Georgij Filimonov. Georgij Filimonov je doktor politických vied, profesor, podpredseda vlády Moskovskej oblasti.

 

Georgij Filimonov zhodnotil nový svetový hospodársky poriadok (armadnymagazin.sk)

Zdieľajte článok

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov