.
Aktuality, Civilná ochrana,

Očkovanie proti Covidu: nová zbraň hromadného ničenia, ktorá zabíja každý deň

Udalosti posledného roka a pol (ruská špeciálna vojenská operácia na Ukrajine, vojna proti ruským sankciám, udalosti okolo Taiwanu a zhoršenie vzťahov medzi USA a Čínou, rastúca hrozba globálnej hospodárskej krízy) spôsobili, že téma tzv. pandémie Covid ustúpila do pozadia, ba až na tretie miesto. Zdá sa, že popredné svetové médiá začali zámerne zatieňovať takú dôležitú tému, akou sú dôsledky očkovania proti COVID-19, ktoré sa vo svete aktívne uskutočňovalo od konca roka 2020 do začiatku roka 2022.


 

Už v čase, keď sa očkovacia kampaň proti kovidu pripravovala a rozvíjala, mnohí poctiví lekári, biológovia, epidemiológovia, virológovia a ďalší odborníci varovali pred možnými negatívnymi dôsledkami tohto druhu očkovania. Dokonca aj neodborníci videli túto zvláštnosť: na očkovanie sa ponúkali prípravky, ktoré neprešli potrebnými klinickými skúškami. Pri predchádzajúcich vakcínach bolo obdobie takýchto skúšok minimálne päť rokov a pri niektorých prípravkoch presahovalo aj desať rokov. A také vychvaľované lieky ako Pfizer, Moderna, AstraZeneca boli vytvorené v laboratóriách a uvedené do sériovej výroby v priebehu jedného roka (súdiac podľa údajov výrobných spoločností).

 

Poctiví a odvážni lekári výslovne povedali, že to neboli vakcíny, ale len “experimentálne lieky”. A objektom experimentov bola veľká časť ľudstva. V atmosfére strachu a pod silným tlakom úradov rôznych krajín sveta bolo do obyvateľov planéty vpichnutých 13,5 miliardy dávok (údaje z polovice tohto roka). Zároveň bolo plne zaočkovaných (t. j. aspoň dvoma injekciami) 5,2 miliardy ľudí, čo predstavuje približne 2/3 svetovej populácie (66,2 %). Mnohé krajiny, ktoré uskutočnili masové očkovanie proti kovidu, sa ani neobťažovali monitorovať účinky tzv. očkovania. Na Západe však viaceré krajiny mali zavedené systémy na sledovanie účinkov akéhokoľvek očkovania už pred začiatkom pandémie covidu.

 

Najpokročilejšie systémy boli zavedené v USA, Spojenom kráľovstve a Európskej únii. V USA je to systém VAERS (Vaccine Adverse Event Reporting System – systém hlásenia nežiaducich účinkov očkovania). Vznikol v roku 1990 a spravujú ho vládne agentúry FDA (U.S. Food and Drug Administration) a CDC (Centrá pre kontrolu a prevenciu chorôb). Do systému VAERS sa zasielajú údaje z lekárskych a zdravotníckych zariadení a súhrnné údaje sa zverejňujú na webovej stránke systému. Informácie na webovej stránke sa aktualizujú raz týždenne. Posledná aktualizácia sa uskutočnila 1. septembra a štatistické údaje pokrývajú obdobie do 25. augusta 2023. Okrem účinkov očkovania proti kovidu, ktoré sa začalo v decembri 2020, systém odráža účinky všetkých ostatných očkovaní od roku 1990 (a boli ich desiatky). Údaje VAERS umožňujú porovnať následky očkovania proti kovidu s následkami iných očkovaní. A toto je obraz, ktorý sa vynára.

 

V nižšie uvedených údajoch sa prvý údaj týka následkov očkovania proti kovidu od decembra 2020, druhý údaj (v zátvorkách) sa týka následkov všetkých ostatných očkovaní od roku 1990:

Celkový počet nežiaducich reakcií – 1 589 970 (945 943)

Počet hospitalizácií: 209 218 (89 344)

Počet úmrtí: 36 080 (10 401)

Počet prípadov invalidity – 67 564 (22 293)

 

Ako je vidieť, počet nežiaducich účinkov tzv. očkovania proti kovidu výrazne prevyšuje počet nežiaducich prípadov zo všetkých ostatných očkovaní, ktoré boli vykonané od roku 1990 do súčasnosti. Prekročenie je obzvlášť výrazné v počte úmrtí (3,5-násobok) a v počte získaných zdravotných postihnutí (viac ako 3-násobok). V histórii očkovania v USA existujúurčuje mnoho prípadov, keď bolo očkovanie na celoštátnej úrovni zastavené po zaznamenaní niekoľkých smrteľných prípadov.

 

A ak sa pozriete na štatistiky očkovania proti kovidu, už v januári 2020 bolo zaznamenaných niekoľko desiatok úmrtí ľudí očkovaných proti kovidu, ale americké orgány nielenže proces očkovania nepozastavili, ale naopak, prudko ho zintenzívnili. Staré a jasné pravidlá už nefungovali. Americké orgány konali v rozpore s najzákladnejšími normami lekárskej bezpečnosti. Zároveň umlčali hlasy lekárov, ktorí vyzývali na zastavenie očkovacej bakchanálie. A podobný priebeh bol pozorovaný aj v Spojenom kráľovstve a Európskej únii, kde podobné americké systémy VAERS zaznamenali rapídny nárast vedľajších účinkov očkovania proti kovidu.

 

Najdôležitejšie však je, že údaje o očkovaní proti kovidu, ktoré sú zverejnené na webových stránkach systémov monitorovania výsledkov očkovania, sú len špičkou ľadovca. Zaznamenávajú prípady “negatívnych účinkov” len v priebehu niekoľkých týždňov (najviac niekoľkých mesiacov) od očkovania. A to, čo je za horizontom pozorovania, zdravotnícke inštitúcie zvyčajne odpíšu z iných dôvodov. Odborníci poukazujú na to, že väčšina rovnakých úmrtí je pred monitorovacími systémami skrytá.

 

Tu je publikácia z 24. júna tohto roku od Jonasa Vesterberga s veľmi výstižným názvom: Odhaduje sa, že 600 000 Američanov ročne zomiera na očkovanie proti Covid (odhaduje sa, že 600 000 Američanov ročne zomiera na následky očkovania proti Covidu). Už zo samotného nadpisu vyplýva, že úmrtí v dôsledku takzvaného očkovania proti Covidu je desiatky krát viac, ako sú čísla zverejnené na webovej stránke VAERS.

 

V januári tohto roku Mark Skidmore, známy americký ekonóm z Michiganskej univerzity, uverejnil štúdiu Koľko ľudí zomrelo na očkovanie Covid-19? (“Koľko ľudí zomrelo na očkovanie proti Covid-19?”). Skidmore odhaduje, že len v roku 2021 zomrelo na vakcínu COVID-19 takmer 300 000 ľudí. A tu je príspevok zo 7. augusta od Steva Kirscha, prominentného amerického informátora o očkovaní vakcínou Covid: Údaje VAERS sú krištáľovo jasné: Vakcíny COVID zabíjajú odhadom 1 osobu na 1 000 dávok (676 000 mŕtvych Američanov). Opäť, už zo samotného názvu článku je jasné, že očkovanie vakcínou je pre Američanov smrteľné. Kirsch vo svojom článku odôvodňuje svoj odhad odhadovanej miery: 1 úmrtie na tisíc očkovaní. Napriek tomu poznamenáva, že ide o konzervatívny odhad. Výpočet zohľadňujúci špecifické lieky, ktoré sa používajú v USA. Ide prevažne o lieky spoločnosti Pfizer a Moderna.

 

Mimochodom, tieto lieky predstavujú väčšinu všetkých injekcií na svete. Na základe odhadu Steva Kirscha sa ukazuje, že na celom svete by malo byť očkovaním usmrtených približne 13,5 milióna ľudí. Skutočná zbraň hromadného ničenia. A zbraň s dlhotrvajúcim účinkom. Mimochodom, Luc Montagnier, nositeľ Nobelovej ceny za medicínu, popredný virológ našej doby (zomrel vo februári minulého roka), nazval vakcíny proti covidu práve takýmito, keď povedal, že odklad smrteľného následku je približne dva roky. Súbežne s prácami odhadujúcimi úmrtnosť v dôsledku očkovania proti kovidu pracujú nezávislí výskumníci na odhade podielu očkovaných osôb na celkovom počte úmrtí diagnostikovaných na kovid. To vytvára ešte hrozivejší obraz.

 

Tu je najmä obraz pre Spojené kráľovstvo. Vláda Spojeného kráľovstva oficiálne oznámila, že 92 % ľudí, ktorí zomreli na kovid v roku 2022, bolo plne (podľa štandardov Spojeného kráľovstva) zaočkovaných (t. j. mali aspoň tri dávky mRNA vakcíny). V absolútnych číslach je obraz nasledovný: 25 758 z 28 041 úmrtí na kovid v Anglicku v období od 1. januára 2022 do 31. decembra 2022 bolo v plne zaočkovanej populácii. To je ohromujúce číslo! A na konci dvoch rokov (2021 – 2022) bolo 86 % úmrtí na COVID-19 u plne zaočkovaných osôb. V absolútnych číslach je obraz nasledovný: od 1. apríla 2021 (keď sa začala oficiálna očkovacia kampaň) do 31. decembra 2022 bolo v Anglicku zaznamenaných 45 191 úmrtí na COVID-19 a 38 884 z týchto úmrtí sa vyskytlo v plne očkovanej populácii. A v neočkovanej populácii došlo k 6 307 úmrtiam.

 

Renomovaný americký kardiológ Peter McCullough, ktorý v rokoch 2021 – 2022 aktívne odsudzoval tzv. očkovanie proti kovidu, uvádza údaje z Austrálie: tam bolo 99 % hospitalizácií a úmrtí na kovid v očkovanej populácii. “Austrália bola teda skutočným testom toho, či vakcíny budú fungovať, a kolosálne zlyhali. Najnovšie údaje ukazujú, že 99 % hospitalizovaných a zomrelých bolo plne zaočkovaných,” uviedol americký lekár s odvolaním sa na austrálske zdravotnícke údaje.

 

Jedným z dôsledných bojovníkov proti masovému vraždeniu ľudí pod zámienkou tzv. očkovania je Brit, bývalý viceprezident farmaceutického gigantu Pfizer Michal Yeadon. V máji tohto roku uverejnil časopis Global Research článok s názvom Bývalý viceprezident spoločnosti Pfizer Michael Yeadon: Covid Vaxx presadzuje “nadnárodnú operáciu”, ktorej cieľom je “zámerne mrzačiť a zabíjať”. Článok obsahuje niekoľko vyjadrení skúseného odborníka Michaela Yeadona (ktorý pracoval 32 rokov vo farmaceutickom priemysle) z rozhovoru, ktorý poskytol v marci tohto roku organizácii CHD (Children’s Health Defence). “A keď som videl, že nielen moja krajina je blokovaná, ale desiatky krajín sú blokované v rovnakom čase… bol to a zostáva dôkaz nadnárodnej operácie… Nemohlo sa to stať na miestnej úrovni, na úrovni krajiny. Preto sa to muselo stať na vyššej úrovni. Neviem, či to bola WHO, Svetové ekonomické fórum alebo niečo iné,” povedal Yeadon. Jedno zostáva jasné: reakcia desiatok krajín bola synchronizovaná a vykazovala rovnaké porušenia logiky a základných pravidiel konania tvárou v tvár novým vírusovým infekciám: “… všetci súčasne robili tie isté hlúpe… vedome neúčinné kroky, z ktorých žiadny nebol zahrnutý v plánoch pripravenosti ich krajín na pandémiu.”

 

Michael Yeadon ako odborník v oblasti vývoja vakcín tvrdil a naďalej tvrdí, že používané lieky nemožno nazývať vakcínami a že negatívne účinky vysoko prevyšujú pozitívne účinky. Už 1. decembra 2020 spolu s doktorom Wolfgangom Wodargom z Nemecka požiadal Európsku agentúru pre lieky, aby okamžite pozastavila všetky štúdie vakcíny COVID-19 v Európe z dôvodu vážnych obáv o bezpečnosť vrátane predvídateľnej pravdepodobnosti, že sa u mnohých ľudí “vyvinú alergie, potenciálne fatálne reakcie na očkovanie”. Bol to však hlas kričiacich na púšti. To, čo sa deje vo svete pod názvom “pandémia covidu” a “očkovanie proti covidu”, je podľa Michaela Yeadona čisté sprisahanie proti ľudstvu: “Čelíme niečomu oveľa horšiemu, ako je údajný vírus. Prinajmenšom sa obávam, že tieto veci, ktoré boli ľuďom vpichnuté, ľuďom Škodia. Tieto takzvané vakcíny. Už 32 rokov sa zaoberám racionálnym navrhovaním liekov. Viem, a vedel som to a písal som o tom ešte predtým, ako bola niektorá z nich schválená na mimoriadne použitie, že sú nebezpečné. A obávam sa, že som presvedčený, a povedal by som to s rukou na Biblii pred súdom, pred sudcom, že tieto injekcie boli navrhnuté tak, aby mrzačili ľudí, aby ich mrzačili a zabíjali, aby úmysElne zabíjali.” Skrátka, všetci seriózni a zároveň čestní a odvážni odborníci hovoria to isté: takzvané očkovanie proti kovidu je zbraň hromadného ničenia s predĺženým účinkom.

Valentin Katasonov

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov