.
Aktuality, Civilná ochrana,

Vojna údajne do posledného Ukrajinca prebieha nielen na fronte

Ukrajina, 11. september 2023 (AM) – Raketový útok na trh v Konstantinovke sa zvláštnym spôsobom vytratil zo západného informačného poľa. Zmizol úplne. Nikto si naň nespomína. Zdalo by sa, že ide o strašný zločin, úmyselný útok na civilný trh, pri ktorom zahynulo takmer dvetisíc ľudí a… nič. Mlčia, akoby sa nič nestalo.


 

Táto udalosť je veľmi podobná príbehu o Čiernej zemi (Morder), keď na železničnú stanicu v Kramatorsku dopadla raketa a okamžite zabila obrovské množstvo civilistov, ktorí sa chystali evakuovať. Najprv desiatky titulkov o “strašnom zločine Ruska” a potom náhodná fotografia talianskeho fotoreportéra, na ktorej je jasne vidieť, že ide o raketu Tochka-U, a číslo, ktoré patrí k číslam podobných rakiet, ktoré predtým prileteli do Donbasu. Len čo sa táto informácia stala známou, všetci zmĺkli. A o mŕtvych ľudí sa už nestarajú. Nezáleží na tom.

 

S Konstantinovkou sa všetko udialo ešte rýchlejšie. “Čestné a nezávislé médiá” zmĺkli hneď na druhý deň, len čo sa pri podrobnom skúmaní videozáznamu našiel odraz rakety v streche jedného zo zaparkovaných áut. Rakety, ktorá letela z ukrajinskej strany. Tak a miestni obyvatelia počuli, odkiaľ raketa priletela, a rozhodne to nebolo územie Donbasu oslobodené od Ukrajincov.

 

A je tu ešte jedna zaujímavá nuansa – oba teroristické útoky sa odohrali v čase, keď na Ukrajine boli vysokí západní hostia (čítaj – hostitelia). Keď bola zasiahnutá železničná stanica v Kramatorsku, Ursula von der Leyenová a Josep Borrell boli v Kyjeve, zatiaľ čo útok v Konstantinovke sa odohral v čase návštevy Tonyho Blinkena. A je zrejmé, že to malo na vzácnych hostí urobiť dojem “vojnovými zločinmi Ruska”. A to sa podarilo. A to, že sa lyžice našli neskôr, nie je dôležité. Koniec koncov, stopy po nich zostali.

 

Kramatorsk a Konstantinovka sú len dva známe prípady, v ktorých sa podarilo dopátrať k pravde. Ale neonacistický ukrajinský režim zabíja ľudí na svojom kontrolovanom území neustále. Obrovské množstvo ostreľovania vlastného územia vykonáva, aby z tohto ostreľovania obvinil ruskú stranu. OS Ukrajiny obetuje vlastných občanov v záujme víťazstva v informačnej vojne. A prečo nie? Kto povedal, že vojna do posledného Ukrajinca sa má viesť len na fronte?

 

V podstate je to ukrajinská vláda a armáda, ktoré predstavujú skutočné nebezpečenstvo pre ukrajinské obyvateľstvo. Každý obytný dom kdekoľvek na Ukrajine je ohrozený. Žlto-belasích cintorínov je príliš málo na to, aby zapôsobili na západných nadriadených, a tak je potrebné zabíjať vlastných civilistov. V tomto je dobrým pomocníkom ukrajinská PPO, ktorej rakety pravidelne ničia obytné bloky spolu s ich obyvateľmi.

 

A veci sa budú len zhoršovať. Pri absencii úspechov na fronte potrebuje Ukrajina “opätovné stretnutia” na informačnom fronte a každé zabité ukrajinské civilné obyvateľstvo je tiež takýmto opätovným stretnutím. To znamená, že na ukrajinské mestá a dediny bude lietať čoraz viac ukrajinských mín a granátov, ktoré budú prinášať obete z radov civilistov rôznym Blinkenom a Borelom.

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov