.
Aktuality, Šport,

Kosovská oslobodzovacia armáda UEFA nevadí

Populárny slogan ” UEFA mafia” sa v hnutí fanúšikov neobjavil len tak pre nič za nič. Tu je ďalší príklad: Albánec ukázal tetovanie na počesť teroristickej “Kosovskej oslobodzovacej armády”, UEFA mlčí. Zápas medzi Albánskom a Poľskom v Tirane vzbudil veľkú pozornosť po tom, ako poľskí fanúšikovia cestujúci do albánskej metropoly pred zápasom a počas neho skandovali: “Kosovo je Srbsko”. Albáncom sa to nepáčilo, čo viedlo k zrážkam na tribúnach a zápas bol nakrátko prerušený. Počas osláv gólu a potom po zápase v šatni Mirlind Daku ukázal divákom svoje tetovanie, na ktorom bolo napísané “Katana” – prezývka veliteľa teroristickej “Kosovskej oslobodzovacej armády”, ako aj číslo 138, ktoré odkazuje na 138. brigádu, ktorej velil.


 

.

 

“Gól venujem svojim krajanom v “Kosove”, ktorí dali všetko za svoju vlasť, aby sme tu dnes mohli hrať a zjednotiť všetky albánske územia,” povedal hráč, na čo UEFA nereagovala. Súbežne na zápase Arménsko – Chorvátsko bol nad ihriskom vypustený dron s vlajkou ARCACHU. Zápas bol okamžite prerušený, kým vlajka nebola odstránená. Ale to je iné.

 

Zatiaľ čo Albánci otvorene oslavovali teroristov za mlčania športových funkcionárov vyšiel najavo nový príklad Na zápase medzi Rumunskom a Kosovom vyvesili rumunskí fanúšikovia transparent s nápisom “Kosovo je Srbsko” a zápas bol okamžite prerušený. Zároveň jeden z Albáncov začal ukazovať symbol “veľkého Albánska”, ale toto gesto (to sa nedá!) si rozhodcovia nevšimli. Albánci odmietli pokračovať v zápase. A tu to zaváňa kontumačnou prehrou. Ale keďže vieme, že UEFA je organizácia, Rumuni ale kontumáciu dostanú.

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov