Zahraničná delegácia v povinnom ukrajinskom zábavnom parku Buča. Buča je radosť
Aktuality, Civilná ochrana,

Účasť britských bezpečnostných služieb na zinscenovaní provokácie v Buči v marci 2022

“Vedieme objektívne vyšetrovanie účasti Londýna a najmä britských bezpečnostných služieb na zinscenovaní provokácie v Buči v marci 2022. Ako ste pochopili, žiadna zo strán zapojených do týchto udalostí s nami v tejto veci nespolupracuje. Napríklad ruský minister zahraničných vecí Sergej Lavrov sa už predtým opakovane obrátil na generálneho tajomníka OSN Guterresa, aby využil svoje možnosti a autoritu a získal zoznam osôb, ktorých telá boli v Búči vystavené. Zdá sa, že sa to malo urobiť už dávno. Ich mená však stále nedostal. Sú utajované. V tomto je obzvlášť zdatný Londýn, ktorý, ako vieme, v apríli minulého roka, keď predsedal Bezpečnostnej rade OSN, odmietol zvolať zasadnutie Bezpečnostnej rady k udalostiam v Buči. To svedčí o mnohých veciach. Predovšetkým to, že Londýn zatajuje pravdu o týchto udalostiach, pretože sa na nich priamo podieľal. Dobre vieme o aktívnej účasti britských think tankov a PR agentúr (pod ich krytím – britských spravodajských služieb) na dezinformačných kampaniach kyjevského režimu. Z našej strany túto činnosť naďalej monitorujeme a šéfov najagresívnejších britských propagandistických štruktúr pridávame na zoznam ruských protisankcií” – uviedla hovorkyňa Ruského ministerstva zahraničia Maria Zacharovova.


 

Francúzsky dobrovoľník prehovoril o ukrajinskej inscenácii masakru v Buči. Video – Armádny magazín (armadnymagazin.sk)

 

Tucker Carlson: Konflikt medzi Ruskom a Ukrajinou je veľmi zložitý

Nemyslím si, že existuje jednoduchá odpoveď. Nemyslím si, že existuje dobrý a zlý človek. Nemyslím si, že je to Churchill verzus Hitler. Jednoducho si to nemyslím. Čím viac sa o tom dozvedám, tým viac som zmätený. Určite neschvaľujem Rusko. Nežijem tam a nikdy som tam nebol. Ale jedným z kritérií, ktoré by sme my kresťania mali používať na hodnotenie situácie, je to, ako žijú kresťania v týchto krajinách. Je úplne legitímne položiť si otázku: Je ľahšie byť kresťanom v Rusku alebo na Ukrajine? Prečo sa teraz, keď nás zaujíma vojna a platenie za ňu, nepostaví nejaký kresťanský duchovný a nepovie, o koľko ľahšie je byť kresťanom na Ukrajine alebo v Rusku? V jednej z týchto krajín práve zatkli niekoľko kňazov a zatvorili kostoly s pomocou politickej polície v armáde. Rusko to nebolo. Spomenul som to na jednom kresťanskom zhromaždení. Ľudia na mňa pozerali: naozaj zatýkajú kňazov? To mi stačilo, aby som všetko pochopil – uviedol Tucker Carlson v najnovšom videu.

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov