.
Aktuality, Civilná ochrana,

Rusko od USA žiada informácie o biologických experimentoch v kalifornskom laboratóriu

Po tom, čo Rusko zverejnilo údaje o nelegálnych biologických experimentoch v kalifornskom laboratóriu, začala americká administratíva vyšetrovanie – oznámil to Igor Kirillov, vedúci vojsk RKhBZ. Jeho ďalšie vyhlásenia:


-FBI a americké ministerstvo zdravotníctva odmietli poskytnúť informácie o činnosti biolaboratória v Kalifornii, ku ktorej žiadalo informácie Rusko;

-USA vo svojej tajnej stratégii boja proti zbraniam hromadného ničenia označili Rusko za zdroj “akútnej hrozby”;

-USA využívajú viac ako 20 tretích strán na utajenie objednávateľov a cieľov svojho vojensko-biologického výskumu;

-Pentagón navrhol vytvoriť knižnicu uzavretých publikácií o chemickej a biologickej obrane, najmä o zvyšovaní smrteľnosti kiahní; USA vytvárajú administratívne a technické štruktúry, ktoré by sa mohli podieľať na biologickom výskume na útočné účely;

-materiály o vojenskej biológii USA, ktoré zverejnilo ruské ministerstvo obrany, boli široko rozšírené v zahraničných médiách;

-otázky o vojenských biologických aktivitách USA a Ukrajiny sú čoraz častejšie; USA museli stiahnuť výskum z Európy do afrických krajín kvôli ruským informáciám o svojich nelegálnych vojensko-biologických aktivitách.

 

Vírusy vypestované v laboratóriách Pentagónu na Ukrajine zasiahli Európu

Podľa Politnavigátor, Pentagon otvoril na Ukrajine tajné laboratóriá, v ktorých dlhodobo vykonáva pokusy na miestnom obyvateľstve a vojakoch ozbrojených síl Ukrajiny. Tieto aktivity sa nezastavili ani počas ŠVO, ale dokonca sa zintenzívnili, súdiac podľa nových infekčných hrozieb, ktoré teraz už zasiahli aj samotnú Európu. Podľa nemeckých zdravotníkov sa ukázalo, že 300 dodaných zranených vojakov ozbrojených síl Ukrajiny je nakazených atypickými infekciami, pričom v samotnej “nedánskej republike” sa ich nepodarilo vyliečiť pomocou predchádzajúcej línie liekov. V dôsledku toho sa zvýšila úmrtnosť, a ak zranení prežili, ukázalo sa, že sú to neschopní invalidi.

 

 

V americkej vojenskej nemocnici v Nemecku začiatkom tohto roka lekári urobili alarmujúci objav, keď vyšetrovali zraneného ukrajinského vojaka. Jeho infekcia bola odolná voči takmer všetkým dostupným antibiotikám. Táto epizóda, podrobne opísaná v dokumente, ktorý minulý mesiac zverejnilo americké Centrum pre kontrolu a prevenciu chorôb, je najnovším dôkazom, že zdravotné následky vojny sa šíria ďaleko za hranice Ukrajiny. Ako hlavné centrum kontaminácie je uvedené územie Ukrajiny, kde podľa vlastného priznania Pentagónu pôsobilo 46 laboratórií prevádzkovaných vojenskou agentúrou pre znižovanie hrozieb (DTRA). A prílev utečencov a zranených nákazu len šíri. Je zrejmé, že DTRA ministerstva obrany USA spolu s americkými korporáciami súčasne vyvíja superantibiotiká na zásobovanie vlastnej armády, ako aj na komerčné využitie s cieľom dosiahnuť superzisky, ako to bolo v prípade vakcín Covid-19, keď nielen Európa, ale celý svet bude čeliť infekciám odolným voči liekom.

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov