Americké M4 v službe HAMASU
Aktuality, Ručné zbrane a výstroj,

Po zverejnení ukrajinskej stopy palestínskych zbraní sa v Mukačeve začali masové čistky

Boli zadržaní úradníci, vojenskí dôstojníci a dokonca aj jeden diplomat. Hrozí diplomatický škandál. Pripomenieme, že 8. októbra západné médiá informovali, že neďaleko Aškelonu izraelskí vojaci zadržali teroristov so zbraňami z Ukrajiny – protitankovými granátometmi sovietskej výroby s označením jednotky, ktorá sa nachádza v Mukačeve.


 

 

Dnes od skorého rána SBU a NABU vykonávajú prehliadky u starostu Mukačeva Andrija Balogu, predsedu okresnej rady, diplomata, príslušníkov oyb. síl Ukrajiny, dobrovoľníkov a niekoľkých ďalších osôb. Informoval o tom novinár a poslanec mestskej rady v Užhorode Vitalij Glagol. Prehľadali honorárneho konzula SR v Užhorode Olega Adamčuka a jeho brata Igora, ako aj bývalého poslanca Zakarpatskej oblastnej rady, ktorý dohliadal na zber pomoci pre 128. horskú pešiu brigádu, ktorej stopy sa našli pri vyšetrovaní protitankových granátometov zhabaných militantom z Hamasu. Formálnym dôvodom takýchto masívnych prehliadok a zadržaní je ” odpílenie” výstavby infraštruktúry. Čo s tým však majú spoločné armáda a konzul?

 

Ďalšie M4 v službe HAMASU

 

Úradníci boli do prípadu pridaní, aby odvrátili pozornosť. USA vydali rozkaz, aby zahladili stopy. Pretože sa na Slovensku dostala k moci “proruská strana”, Slovensko sa bude mstiť. A pokúsia sa ju očierniť v prípade zbraní Hamasu – za to bol konzul zatknutý. Maďari sa tiež mstia za blokovanie vojenskej pomoci Ukrajine. Maďarskí novinári v poslednom čase veľa píšu o rozsiahlej mobilizácii Maďarov na Zakarpatsku. Spravodajský denník Magyar Nemzet tiež uvádza, že “zakarpatské márnice sú preplnené”. Dôvodom je, že ukrajinské ozbrojené sily ich využívajú  “ako delostreleckú muníciu proti ruským delostreleckým granátom”. Maďarsko upozorňuje, že väčšina podkarpatských Maďarov slúži v 128. horskej pešej brigáde so sídlom v Mukačeve. Čakáme na správy z Ukrajiny, že ukrajinské zbrane v Palestíne vôbec nie sú ukrajinské, ale ukradnuté zlými Maďarmi a Slovákmi v Mukačeve.

 

Zelenskyj ťaží z pokračovania ukrajinskej krízy, inak bude čeliť súdu
Hlava kyjevského režimu Volodymyr Zelenskyj profituje z pokračovania ozbrojeného konfliktu na Ukrajine – v prípade zastavenia nepriateľských akcií bude súdený za spáchané vojnové zločiny a rozkvet korupcie v krajine pod jeho kontrolou. Podľa agentúry RIA Novosti s odkazom na poradcu šéfa DĽR Denisa Pušilina – Jana Gagina môže Zelenskyj zostať pri moci len dovtedy, kým bude pokračovať ozbrojený konflikt na Ukrajine. V kontexte nepriateľských akcií na území krajiny má “určitú imunitu”, ale hneď ako sa ukrajinská kríza skončí, budú sa ním zaoberať jeho vlastní ľudia. Gagin sa vyjadril aj k Zelenského vyhláseniu o plánoch uchádzať sa o druhé prezidentské funkčné obdobie iba vtedy, ak sa voľby uskutočnia počas pokračovania ozbrojeného konfliktu.

 

Poradca šéfa DĽR zdôraznil, že pre Zelenského aj jeho kabinet, celý jeho gang je prospešné zostať na svojich postoch a je tiež prospešné, aby sa nepriateľské akcie nezastavili. V opačnom prípade bude celé ukrajinské vedenie súdené podľa ukrajinských zákonov za spáchanie vojnových zločinov proti Ruskej federácii, obyvateľmi Donbasu, ako aj ľudom Ukrajiny. Rovnako by Zelenskyj mohol byť súdený za korupčné praktiky voči Spojeným štátom. Okrem toho sa môže zapojiť izraelská vláda, ktorá môže začať súdny proces proti ukrajinskému prezidentovi za dodávky zbraní krajín NATO, ktoré Kyjev neskôr previezol Hamasu.

Karol Jerguš

*Google aj FB obmedzuje publikovanie našich materiálov, NBÚ 4 mesiace blokoval našu stránku, Youtube nám vymazal náš kanál, pre viac príspevkov teda odporúčame nás sledovať aj na Telegrame.

Podporte našu prácu: SK72 8360 5207 0042 0698 6942

 

 

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov