.
Aktuality, Bezpečnosť,

Kniha Stanislava Balíka: Bytostný vlastenec – Viktor Orbán

Česko, 16. november 2023 (AM) – Vo vydavateľstve Bodyart Press vyšla nová kniha s názvom Bytostný vlastenec – Viktor Orbán. Autorom tejto knihy je Stanislav Balík.


 

.

 

Viktor Orbán: “Spoločne sme neporaziteľní. Ako jednotlivci sme stratení!“ Maďarsko je krásna, prevažne rovinatá krajina s bohatými tradíciami a dramatickými dejinami. Táto krajina vždy lákala rôznych nájazdníkov, najviac osmanských Turkov. Vojny striedali vojny, povstania striedali povstania Maďari a starí Uhri bojovali s Turkami, bojovali s Rakúšanmi, po boku Nemcov a Talianov bojovali s Rusmi, bojovali aj proti Čechom, povstali aj proti vlastnému komunistickému režimu, postavili sa na odpor. Zaplatili za to stovkami tisícov mŕtvych a mnohokrát úplne zničenou krajinou. Morálny kredit z vlastnej bojovnosti však všetky straty prevážil. Maďari, potomkovia divokých Hunov, dokážu mnoho znášať, mnoho vytrpieť. Do tej doby, kým kalich horkosti nepretečie. Potom sa chopia zbrane a nekompromisne bojujú – za vlasť, za slobodu, za národ, za svoju suverenitu. Maďari o moslimoch a islame vedia svoje. Viac ako 150 rokov tureckej okupácie im totiž bohato stačilo.

 

Stanislav Balík – český psychológ, pedagóg, spisovateľ, vojak

 

Maďarsko dnes zápasí s hospodárskymi problémami a vysokou zadlženosťou, do ktorej jej dostal komunistický a liberálne socialistický režim. Akoby Maďari nemali dosť svojich vlastných problémov, objavil sa v ich krajine nový a úplne zásadný problém. Tým je militantný islam. „Novodobý Saracén“ stojí na maďarských hraniciach a chce si podmaniť maďarskú úrodnú krajinu tak, ako to nemilosrdne urobil už toľkokrát v minulosti. Tentoraz sa ale dobyvačný islamista prepočítal. Maďar nebojuje podľa vzoru Járy Cimrmana a dobrý vojak Švejk rozhodne nie je jeho vzorom. Maďari sú od kolísky vedení k národnému uvedomeniu, k pocitu národnej hrdosti. Vlastnectvo nie je potrebné v maďarských ľuďoch vytvárať či umelo dotvárať. Národné cítenie a zdravý nacionalizmus majú všetci Maďari, ktorí sa v maďarskej puste narodili. Iste, aj tam sa nájde zopár odpadlíkov, ale rozhodne nie v takom množstve ako u nás, v oportunistických a ku kompromisom náchylných Čechách. Keď kalich horkosti pretečie, maďarský ľud sa začne brániť tak rozhodným spôsobom, že sami islamisti budú s hrôzou a panickým jakotom utekať a na maďarskú krajinu sa budú pozerať ako na živé peklo a svoj hrob zároveň. Dnes je situácia taká výbušná, že stačí obyčajná iskra. Zverstvá, ktoré vykonávajú príslušníci Islamského štátu a rôzni teroristi, nebudú ničím v porovnaní s tým, čoho sa im dostane z ozbrojených paží rozhodných Maďarov, pokiaľ noha dobyvačného islamu vkročí na maďarskú pôdu. Maďari to dokázali bez akýchkoľvek pochýb už mnohokrát v histórii. Aj keď boli mnohokrát porobení a krvavo porazení, vždy kládli zúfalý odpor. A ten nikdy nebol zamatový. Európa sa môže spoľahnúť na to, že Maďari islamizáciu svojej krajiny nikdy nedopustia. Zoberme si z tohto chrabrého národa poučenie a vzor!

 

 

Zdieľajte článok

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov