.
Aktuality, História,

Kniha: Vyriešenie problémov vzájomných národných vzťahov v duchu KSB

Česko, 6. január 2024 (AM) – Vo vydavateľstve ksb.cz vyšla kniha s názvom Vyriešenie problémov vzájomných národných vzťahov v duchu Koncepcie spoločenskej bezpečnosti. Túto knihu napísal kolektív autorov – Vnútorný prediktor ZSSR.


 

.

 

Kniha, ktorú predkladáme čitateľovi, dopĺňa práce VP ZSSR «O rasových doktrínach: neuplatniteľné, no pravdepodobné» (r. 2000), «Od korporatívnosti pod rúškom ideí k súbornosti v Božej dŕžave» (r. 2003) a «Smuta” na Rusi: vznik, priebeh, prekonanie…» (r. 2006). „Smuta“  – nezhody, nepokoje, obdobie na Rusi, počas radikálnych cirkevných reforiem. Táto i ďalšie práce VP ZSSR, ktoré predstavujú Koncepciu spoločenskej bezpečnosti (KSB), sú zverejnené na mnohých ďalších stránkach, a tiež sú šírené na kompaktných diskoch v zostave informačnej bázy VP ZSSR a sú vydávané aj formou kníhtlače.

 

Čo je zdôraznené v tejto publikácii? Je potrebné rozvíjať najlepšie črty ruského charakteru preto, lebo v určitej perióde vytvorili krajinu, urobili ju silnou. Aké sú to črty? Tolerancia, vnímavosť, veľkodušnosť, sebadôvera, mentalita, snaha dobre vychádzať so susedmi, tolerovanie histórie, tradícií druhých, viery, budovať spoločný štát, používať spoločný jazyk, územie, ekonomický život. Historicky sformované stabilné spoločenstvo. Treba prejavovať politickú vôľu k riešeniu problémov aj zo strany občanov. Ďalšie rozobraté témy v publikácii: vytvorenie kolektívnej psychiky (egregorov) jednotlivcami a súčinnosť osoby a egregorov, morálka v rodinách, rodina v systéme životných hodnôt tínedžerov žijúcich vo veľkomestách, úlohy mužov, úlohy žien, gender ideológia, reč a pamäť – ich trénovanie, dedičný alkoholizmus, následky fajčenia – výsledky výskumov. Súčasťou tejto knihy sú výstižné tabuľky, grafy, obrázky, fotozábery.

Daniela Pokojná

*Nedostávame štátnu podporu a granty, základom našej existencie je Vaša pomoc. Google aj FB obmedzuje publikovanie našich materiálov, NBÚ 4 mesiace blokoval našu stránku, Youtube nám vymazal náš kanál, pre viac príspevkov teda odporúčame nás sledovať aj na Telegrame. Podporte našu prácu: SK72 8360 5207 0042 0698 6942

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov