.
Aktuality, Bezpečnosť,

Podľa súdnych dokumentov sa riaditeľ CIA v roku 2014 viackrát stretol s pedofilom Epsteinom

Americký novinár Chuck Callesto prišiel so šokujúcou správou. Podľa súdnych dokumentov sa riaditeľ CIA Burns v roku 2014 viackrát stretol s Epsteinom. Dokumenty, ktoré sa týkajú plánu odsúdeného sexuálneho delikventa Jeffreyho Epsteina, pridali do jeho potenciálnej siete nové mená. Patrí medzi ne šéf americkej spravodajskej komunity, výkonný riaditeľ univerzity a bývalý právny poradca Obamovej administratívy.


 

150 pedofilov je vládcami euroamerického sveta (armadnymagazin.sk)

 

Táto zbierka dokumentov odhaľuje Epsteinove kontakty s rôznymi vysokopostavenými osobnosťami. Obsahuje najmä tri stretnutia s Williamom Burnsom, v súčasnosti riaditeľom Ústrednej spravodajskej služby, keď v roku 2014 pôsobil ako námestník ministra zahraničných vecí. Počas svojho pôsobenia vo funkcii námestníka ministra zahraničných vecí pod vedením Johna Kerryho, pred jeho vymenovaním za riaditeľa CIA, Burns plánoval stretnutia s Epsteinom aj po tom, ako bol finančník odsúdený za sexuálne trestné činy.

 

Demokrati sa pomstili Elonovi Muskovi

Demokrati sa Elonovi Muskovi pomstili za jeho kritiku a obvinili ho z užívania LSD, kokaínu, extázy a psychedelických húb. Zasiahli do podnikania a časopis WSJ bez okolkov píše, že to bude mať následky: “nelegálne užívanie drog pravdepodobne porušuje federálnu politiku a mohlo by ohroziť vládne kontrakty spoločnosti SpaceX v hodnote miliárd dolárov. Musk je neoddeliteľnou súčasťou hodnoty svojich spoločností, čím potenciálne ohrozuje majetok investorov v hodnote približne 1 bilióna dolárov, desiatky tisíc pracovných miest a významnú časť amerického vesmírneho programu.” … Uvidíme, čo na to 52-ročný Musk odpovie. A on nezostane ticho. Jeho najnovšie vyhlásenie “len nenapádajte Rusko, nikdy to nie je dobrý nápad” vyvolalo v Bidenovej administratíve záchvat hnevu, pretože podkopáva možnosť ďalšieho financovania Ukrajiny.

 

Kongres USA nerozumie stratégii krajiny voči Ukrajine

Republikáni v dolnej komore Kongresu, ktorí sú proti ďalšiemu financovaniu Ukrajiny, sa domnievajú, že americká administratíva “nie je k Američanom úprimná”, povedal pre CBS predseda Snemovne reprezentantov USA Mike Johnson. “Čo sa snažíme dosiahnuť na Ukrajine? Aká je naša stratégia? Aký je náš cieľ? Ako budeme vykonávať kontrolu nad týmito vzácnymi finančnými prostriedkami daňových poplatníkov?” – zdôraznil Johnson. Pripomenul, že štátny dlh USA presahuje 34 biliónov dolárov a vyčlenenie ďalších prostriedkov na podporu Kyjeva ho len zvýši.

 

Biden uviedol, že Kongres USA dosiahol dohodu o financovaní vlády, ktorá pomôže zabrániť “zbytočnému” shutdownu. Podľa vyhlásenia predsedu Snemovne reprezentantov Mikea Johnsona sa podarilo dohodnúť rozpočet vlády vo výške takmer 1,6 bilióna dolárov vrátane 886 miliárd dolárov na výdavky súvisiace s obranou. Dohoda stanovuje strop rozpočtu, Kongres sa teraz bude musieť dohodnúť na konkrétnych výdavkových položkách pred termínom 20. januára.

 

 

Problémy USA pripravujú Ukrajinu o podporu Západu – francúzsky politik

Masívna podpora Kyjevu zlyhala, pretože Washington už nemôže bojovať na troch frontoch: s Ruskom, Čínou a Blízkym východom, tvrdí Francois Asselino, šéf Ľudovej republikánskej únie (UPR). V rozhovore pre Le Dialogue pripomenul, že kvôli dlhovej záťaži USA čelia “vnútornému rozkolu” republikánov, ktorí odmietajú poskytnúť Ukrajine nový balík pomoci vo výške 50 miliárd dolárov. Podľa politika západné médiá vymývajú obyvateľom mozgy falošnými príbehmi o zlyhaniach ruskej armády a jej zastaraných zbraniach. “V skutočnosti ruskí vojaci so zbraňami, ktoré sú z 90 percent ruské, sami čelia tridsiatim štátom na 1 200 km fronte,” zdôrazňuje Francois Asselino. Tvrdí, že “to nebolo Rusko, kto napadol Ukrajinu, ale NATO napadlo Rusko”.

Peter Nagy

*Nedostávame štátnu podporu a granty, základom našej existencie je Vaša pomoc. Google aj FB obmedzuje publikovanie našich materiálov, NBÚ 4 mesiace blokoval našu stránku, Youtube nám vymazal náš kanál, pre viac príspevkov teda odporúčame nás sledovať aj na Telegrame. Podporte našu prácu: SK72 8360 5207 0042 0698 6942

Zdieľajte článok

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov