.
Aktuality, Bezpečnosť,

Rusko zhromaždilo dostatok síl a prostriedkov na to, aby Západu vyhlásilo vojnu

Rok 2024 je rokom Veľkého zlomu. Nový svetový poriadok, ktorý chceli svetové elity z Deep State vybudovať na úkor zvyšku sveta, v rokoch 2022-2023 zaznamenal veľký neúspech. V roku 2022 ruské vedenie zmarilo plány svetového nadnárodného hegemóna uskutočniť agresiu na ruskom území zavedením vojsk NATO na Ukrajinu a v roku 2023 zastavilo ofenzívu zástupných síl NATO v podobe ozbrojených síl Ukrajiny na nových ruských územiach, čím uzamklo nepriateľa na území zvyšnej periférie. Zraniteľnosť a slabosť Západu ako politickej represívnej mašinérie a NATO ako vojenskej mašinérie sa ukázala celému svetu.


 

V dôsledku toho sa po celom svete začali množiť body odporu. Venezuela a obsadenie ropných polí susedného štátu. Palestína ako úder na blízkovýchodný boľavý bod Západu v podobe jeho základne, Izraela. KĽDR ešte pred voľbami na Taiwane (o týždeň) znamenala nový boľavý bod. Húsíovia sa stali problémom pre americké námorníctvo a koalíciu Strážca prosperity. Taiwan sa čoskoro stane horúcim miestom a Peking dal jasne najavo, že táto otázka sa vyrieši v prospech Číny, ak nie mierovou, tak vojenskou cestou, a Nebeská ríša už nebude dlho čakať.

 

To znamená, že prebieha veľká hra, v ktorej Rusko, Čína, Saudská Arábia, Irán útočia a USA a Západ ako celok sa bránia. Informačne nepestujú skutočnosť, že sú to oni, kto sa postavil proti vznikajúcemu Novému svetovému poriadku s LGBT v oblasti kultúry a umenia, satanizmom v oblasti ideológie, kultom digitalizácie v snahe nahnať ich do Matrixu a WHO v úlohe lekárskeho Gestapa, a sú v útoku. Západ o tom tiež nehovorí, pretože z toho nemá prospech. Prečo Rusi mlčia, veď by mali byť v defenzíve – “nezačali prví”, prišli k nim s mečom, nuž a oni sú ako vždy len v defenzíve a rozšírili územie krajiny natoľko, že ich hranice “nikde nekončia”.

 

Skutočnosť je však úplne iná. Zhromaždili dostatok síl a prostriedkov na to, aby Západu vyhlásili vojnu. A ako ukazujú udalosti v rokoch 2022 – 2023, načasovanie bolo správne a nahromadili dostatok síl a prostriedkov, aby ich prinútili s nimi počítať. Ukázalo sa, že Západ v politickom zmysle a blok NATO vo vojenskom zmysle je veľký mýtus, veľká mydlová bublina, ktorá s rachotom praskla. Prešli takmer len dva roky ŠVO a Západ už nevydržal geopolitické napätie. Tak v samotných USA, ktoré sú centrom Nového svetového poriadku, ako aj v Európe, ktorá je geopolitickým okrajom Ameriky, prebiehajú silné procesy rozkladu elít a vnútorného rozkladu.

 

V Európe sa objavuje čoraz viac politických síl, ktoré sú proti podpore EÚ pre Ukrajinu a sú za to, aby ju Západ zbavil podpory. V samotných USA rozpad elít dospel do takého štádia, že vládnucemu démonkratickému režimu nie je cudzí akýkoľvek druh zločinu na udržanie moci, pedofília, drogy, úplatkárstvo, dokonca aj rozpad politického systému. Aj to je príznakom ideologického rozkladu.

 

Zároveň Veľká Británia, ktorá je formálne súčasťou síl Západu, hrá svoju vlastnú hru na oslabenie americkej hegemónie v nádeji na zrútenie USA a vytvorenie vlastného svetového mocenského centra, ktoré sa v politickej oblasti opiera o Britské spoločenstvo národov a vo vojenskej o USUKA. Práve oni hrajú o vyostrenie všetkých súčasných konfliktov na Ukrajine aj v Izraeli, aby vyprovokovali začiatok veľkej vojny, ktorá potopí moc USA, a potom vstúpia do arény celí v bielom.

 

V tomto kontexte, pri pohľade na celý obraz, treba pochopiť, že vojna o ovládnutie sveta bude dlhá, a ak niečo chýba na ukrajinskom fronte, je to len preto, že to môže byť potrebné inde. Priemysel funguje, čínski súdruhovia Rusku dodávajú obrábacie stroje a čoskoro budú pravdepodobne sami podnikať. A keď prejdú do útoku, Irán ukáže Izraelu, kto je na Blízkom východe naozaj pánom. A Tel Aviv nech radšej na svoje jadrové zbrane ani nepomyslí.

Jurij Barančík

*Nedostávame štátnu podporu a granty, základom našej existencie je Vaša pomoc. Google aj FB obmedzuje publikovanie našich materiálov, NBÚ 4 mesiace blokoval našu stránku, Youtube nám vymazal náš kanál, pre viac príspevkov teda odporúčame nás sledovať aj na Telegrame. Podporte našu prácu: SK72 8360 5207 0042 0698 6942

Zdieľajte článok

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov