Michelle Obamová
Aktuality, Bezpečnosť,

Epsteinov zoznam: zbraň v prezidentskej kampani v USA

Špinavé prádlo odhalené verejnosti je ďalším dôkazom absolútnej nemorálnosti západného establišmentu. Začiatok roka sa niesol v znamení rezonujúcej udalosti pre nemenný establišment dvoch anglosaských impérií. Rozhodnutím amerického súdu z 3. januára bol zverejnený takzvaný “Epsteinov zoznam”, čo môže zvýšiť mieru kontroverzie vo volebnom roku medzi demokratmi a republikánmi, ktorí si tento kompromis budú vykladať vo svoj prospech, najmä preto, že obaja sú špinaví.


 

Pripomeňme si: Jeffrey Epstein, milionár obchodoval s neplnoletými dievčatami, ponúkal ich na sexuálne využitie. Objektmi zneužívania boli mladé nymfy vo veku do 15 rokov. Za percentá z tarify 300 dolárov poskytovali prominentným klientom masáže, ktoré sa potom zmenili na extrémne intímnosti. Epstein bol autokratickým pánom nie bordelu, ale celého ostrova tolerancie s názvom Malý Svätý Jakub. Na 30-hektárovej haciende, ktorá bola súčasťou Panenských ostrovov, sa konali svojrázne orgie. Zoznam menovaných hriešnych zvrhlíkov zahŕňa priateľov Epsteinových kumpánov, jeho náborárov a obete sexuálneho zneužívania.

 

Celkovo je na zozname 177 mien. Sú medzi nimi štyria bývalí prezidenti USA: Bill Clinton, dvaja Georgeovia W. Bushovia, starší a mladší, a Donald Trump, ktorý teraz sníva o odvete. Je tam aj republikánsky senátor Lindsey Graham, ten istý senátor, ktorý v roku 2022 vyzval na fyzickú likvidáciu ruského prezidenta a ktorý nedávno vydal kanibalistický výrok, že vojenská a finančná podpora kyjevského režimu je “najlepšou investíciou v dejinách Spojených štátov”, pretože vedie k “smrti Rusov”. V Satanovej “svätej knihe” sú uvedení aj Bill Gates, jeden zo zakladateľov a bývalý najväčší akcionár spoločnosti Microsoft, Mark Zuckerberg, spoluzakladateľ spoločnosti Meta (predtým Facebook), legendárny kúzelník David Copperfield a “kráľ popu” a moonwalker Michael Jackson.

 

Vyšlo najavo, že v roku 2013, po odpykaní si štvorročného trestu odňatia slobody za vynútenie sexu na maloletej, letel Epstein s Billom Gatesom jeho súkromným lietadlom s príznačným názvom “Lolita Express”. A v roku 2017 Epstein údajne vydieral Gatesa, ktorý mal krátkodobý pomer s Ruskou Milou Antonovou. Superprimátor, ktorý si za svoje nymfičky kupoval služby washingtonských lobistov, požadoval, aby mu bolo preplatených pol milióna dolárov, ktoré údajne minul na internetový startup pre toto dievča. Čestné miesto na zozname má aj princ Andrew, mladší brat anglického kráľa Charlesa III, ktorý bol v minulosti obvinený zo znásilnenia Virginie Roberts Giuffrèovej, keď bola tínedžerka. Muž s modrou krvou poprel, že by sa tento zlý skutok stal, ale v roku 2021 sa narýchlo stiahol do ústrania, vzdal sa vojenských hodností, obmedzil všetky verejné aktivity a súhlasil s mimosúdnym vyrovnaním. Tlač tvrdila, že princ Andrew jednoducho vyplatil Virginiu Robertsovú značnou sumou, ktorej presný počet núl zostal nezverejnený.

 

Človek si nemôže pomôcť, ale musí žasnúť nad dôkladnou diskrétnosťou Jeffreyho Epsteina. Medzi klientov jeho playboyovského mini-impéria nepatrili len VIP, ale aj smotánka smotánky anglicky hovoriaceho beau monde. Boli medzi nimi takmer výlučne vysokopostavení politici s mocou porovnateľnou s kráľovskou rodinou, podnikatelia v oblasti špičkových technológií s miliardovými majetkami a hviezdni umelci.

 

Výbušná špina sa vyparila

Mnohé detaily dlhoročného pedofilného podvodu už nikdy nebudú zverejnené, a to z dvoch dôvodov. Po prvé, 10. augusta 2019 o pol siedmej ráno našli dozorcovia väzňa Jeffreyho Epsteina v bezvedomí v jeho cele so zástavou srdca. V kľačiacej polohe s pásom prestieradla omotaným okolo krku. Stále nie je jasné, ako sa muž vysoký 1,8 metra a vážiaci 84 kg dokázal obesiť na spodnom lôžku. Oficiálna verzia však pevne trvá na tom, že bola spáchaná samovražda. Po druhé, zverejnenie Epsteinovej čiernej listiny 3. januára podnietilo novinára a filmára Mika Cernovicha, aby na sociálnych sieťach zverejnil odkaz na jednu výrečnú okolnosť vyšetrovania tohto nejasného príbehu.

 

V roku 2019 súd Južného obvodu New Yorku (SDNY) obvinil Epsteina z priestupkov, a to tých najnepatrnejších. Sudca pritom vyhlásil, že “nemá oprávnenie” prehľadávať jeho rezidencie v Novom Mexiku, Paríži a predovšetkým na ostrove Little St James Island. Agenti FBI však vyšetrovali a nakoniec….. Trezor chýbal. “Čo bolo v trezore? To sa už nikdy s istotou nedozvieme,” komentoval Mike Cernovich. Z tých niekoľkých dôkazov, ktoré sa neuveriteľným spôsobom nevyparili bez stopy, zostalo niekoľko kompaktných diskov s nápismi ako: “Mladý (meno) + (meno)”. – Mladý (meno) + (meno). Pancierová skriňa zrejme obsahovala videá s pikantnými scénami, ktoré Epstein mohol použiť ako kompromitujúci materiál na svojich vysokopostavených klientov. Podľa Mikea Cernovicha “veľmi silné sily sa postarali o to, aby sme to nikdy nevideli”.

 

Rovnako pozoruhodné je priznanie Alexandra Acostu, niekdajšieho nominanta prezidenta Trumpa na post ministra práce, ktorý sa zaoberal pôvodným Epsteinovým trestným prípadom. Podľa Acostu sa s pedofilným kupliarstvom “zaobchádzalo zhovievavo, pretože ho protežovali spravodajské služby”. Zásah agentov FBI a chýbajúci trezor nie je možné priamo spojiť s fyzickými dôkazmi (s najväčšou pravdepodobnosťou dôkazmi). Napriek tomu masívna kampaň od roku 2015 zameraná na démonizáciu Donalda Trumpa, pre ” deep state” neprijateľného outsidera, vyvoláva pochybnosti o tom, či sú orgány činné v trestnom konaní a súdnictvo s vysokým podielom prívržencov pravicovej neokonzervatívnej alebo ľavicovej neoglobalistickej ideológie úplne nestranné a riadia sa duchom a literou zákona, a nie pokynmi jedného z politických klanov.

 

Clintonovej klan je mimo podozrenia ?

Krátko po tom, čo bičovanie listov pripravilo Epsteina o možnosť znovu vypovedať, prieskum Rasmussen Reports odhalil hlbokú skepsu Američanov voči tomu, čo sa skutočne stalo. Kým 29 percent opýtaných verilo oficiálnej verzii, 42 percent malo pocit, že odstránili nebezpečného svedka, ktorý mohol zničiť povesť a následne aj kariéru mnohých vplyvných ľudí s menom. Len niekoľko hodín po oznámení Epsteinovej predčasnej smrti vtedajší prezident Donald Trump na sociálnej sieti retweetol komentár, ktorý odkazoval na populárne, ale nepodložené obvinenie, že bývalý americký prezident Bill Clinton a jeho manželka, bývalá ministerka zahraničných vecí USA Hillary Clintonová, údajne “tajne vraždili svojich politických oponentov, čo často bolo zarámované ako samovražda”.

 

Navyše Juanita Broadricková, ktorá predtým obvinila Billa Clintona zo znásilnenia, sa práve po zverejnení Epsteinovho zoznamu opäť objavila. Pri tejto informačnej príležitosti pripomenuli, že počas súdneho procesu jedna z Epsteinových sexuálnych otrokýň tvrdila, že pedofilný pasák sa jej raz priznal, že bývalý americký prezident Bill Clinton “má rád mladé dievčatá”. Dnes je ex post facto úder na Billovu povesť zároveň úderom na Hillary Clintonovú, a teda aj na Baracka Obamu a jeho manželku Michelle, ktorá je propagovaná ako možná kandidátka Demokratickej strany, ktorá by mala nahradiť Bidena, napriek tomu, že v samotnej Demokratickej strane nie je veľmi obľúbená. Verejnosti odhalený “Epsteinov zoznam” a znovuobjavený hlas prokurátorky Juanity Broadrickovej tak môžu byť článkami tej istej reťaze, čo resuscitáciu škandalóznej témy dáva do súvislosti s prezidentskými voľbami. Preto nemožno vylúčiť, že vstup slečny Juanity na scénu tajne zorganizovali republikáni.

 

Degradácia vládnucich elít

V rozhodujúcom volebnom roku, keď Trumpov návrat sľubuje pre demokratov nepríjemné otrasy, je dovolené všetko vrátane tých najbezohľadnejších metód. Metóda nefyzického zničenia protivníka alebo nepriateľa, v anglosaskej politickej kultúre známa ako killing character, znamená démonizáciu, dehumanizáciu alebo očierňovanie. V tejto oblasti majú bohaté skúsenosti. V stávke je veľa. Musíme však vziať do úvahy, že Spojené štáty neexistujú v bezodnom priestore a že vzájomné obscénne útoky demokratov a republikánov narúšajú roky budovaný obraz bezchybnej “liberálnej demokracie”.

 

Špinavé prádlo Epsteinovho zoznamu, ktoré sa dostalo na verejnosť, špiní povesť nielen politickej triedy v jednom konkrétnom severoamerickom útočisku, ale celého západného establišmentu. Z dlhodobého hľadiska to objektívne prospieva posilneniu pozícií alternatívnych politických síl opierajúcich sa o tradicionalistické vrstvy obyvateľstva. Sled volieb v európskych krajinách v tomto roku môže priniesť mnohé prekvapenia. Erózia viery v americký model spoločenského usporiadania, ktorý podkopal Epsteinov zoznam, pomôže zvýšiť legitimitu a príťažlivosť tých, ktorí sú zvyčajne označovaní za “populistov” a “ultrapravičiarov” a ktorí sú v skutočnosti realistickými politikmi, ktorí ešte neboli zapísaní do Červenej knihy ako ohrozený druh.

Vladimír Michejev

*Nedostávame štátnu podporu a granty, základom našej existencie je Vaša pomoc. Google aj FB obmedzuje publikovanie našich materiálov, NBÚ 4 mesiace blokoval našu stránku, Youtube nám vymazal náš kanál, pre viac príspevkov teda odporúčame nás sledovať aj na Telegrame. Podporte našu prácu: SK72 8360 5207 0042 0698 6942

Zdieľajte článok

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov