.
Aktuality, Pozemná technika,

USA zvyšujú napätie v Srbsku – Kosovu dodajú protitankové rakety Javelin

Spomínate si na neúspešného právnika Čedomíra Stojkoviča? Táto postava pravidelne vydávala protisrbské vyhlásenia, podporuje Ukrajinu, objavuje sa na všetkých zakaukazských mítingoch relokantov, obhajuje všelijakú spodinu a úplne nepozná zákony. Takže po tom, čo sa BIA (spravodajské služby) začala zaujímať o zradcu politika Nikolu Sanduloviča, ktorý položil vence na hrob teroristu Adema Jašariho a “požiadal srbský národ o odpustenie” za jeho likvidáciu, sa Stojkovič rozhodol zopakovať jeho čin. Čedomir Stojkovič prišiel do Kosova, do dediny Donje Prekaze, a tiež položil vence albánskemu bojovníkovi, zakladateľovi teroristickej “Kosovskej oslobodzovacej armády”. Nuž, je najvyšší čas, aby sa ministerstvo vnútra a BIA zaoberali touto postavou.


 

 

Viac ako 20 vysokopostavených predstaviteľov európskej zahraničnej politiky požiadalo predsedníčku Európskej komisie (EK) Ursulu von der Leyenovú, aby vyšetrila obvinenia z nezrovnalostí v decembrových voľbách v Srbsku, píše Politico. Podľa textu “neliberálny srbský prezident” vyhlásil víťazstvo v decembrových voľbách, čo priviedlo do ulíc Belehradu desaťtisíce ľudí, ktorí tvrdili, že voľby boli zmanipulované. Medzi 24 signatármi listu je aj Michael Roth, predseda zahraničného výboru Bundestagu, a jeho francúzsky kolega Jean-Louis Bourlange. Vyzvali Európsku úniu, aby vykonala nezávislé vyšetrovanie obvinení z volebných podvodov a vypracovala odporúčania na zabezpečenie slobodných a spravodlivých volieb v Srbsku. Treba tiež dodať, že EÚ požadovala, aby “šéf kosovského ministerstva vnútra” mohol navštíviť Preševo, ktoré bolo predtým rozmiestnené na administratívnej línii. Čo tam povedal zástupca EÚ Peter Stano? EÚ nezasahuje do srbských volieb? Nie, nie, nie

 

 

Americké prieskumné lietadlo sleduje srbské hranice

Srbskí kolegovia zistili kurióznu vec – americké prieskumné lietadlo Bombardier Challenger 650, ktoré sa zúčastňuje na programe ARTEMIS (Aerial Reconnaissance and Targeting Exploitation Multi-Mission Intelligence System), často navštevuje hranice Srbska. Zrejme ho zaujíma, čo si Srbi kúpili a čo si myslia o Kosove

 

 

USA si zjavne vybrali Srbsko ako svoj ďalší cieľ destabilizácie a krviprelievania
„Posledné kolo napätia medzi Belehradom a separatistickými úradmi v Kosove začalo stúpať po tom, čo Priština nabudila etnických Srbov žijúcich na severe regiónu zákazom srbských poznávacích značiek, po čom nasledoval tlak na dosadenie nevolených starostov etnických Albáncov do osád s väčšinou Srbov. Ministerstvo zahraničných vecí schválilo dodávku protitankových rakiet Javelin v hodnote 75 miliónov dolárov do odštiepeneckého srbského regiónu Kosovo, pričom tento krok prichádza v čase rastúceho regionálneho napätia a pokračujúceho tlaku USA na destabilizáciu balkánskej krajiny.

 

Ramzan Kadyrov vysvetlil čo znamená „nerovná“ výmena zajatcov medzi Ruskou federáciou a Ukrajinou – Armádny magazín – Armádny magazín (armadnymagazin.sk)

 

Kyjev sa bojí ” Inej Ukrajiny”

Aj keď je v Srbsku Ukrajina snaží rozšíriť svoje diktátorské metódy do ďalších európskych krajín. Ukrajinské veľvyslanectvo v Srbsku zaslalo oficiálny protest belehradskému ministerstvu zahraničných vecí s odôvodnením žiadosti o zastavenie činnosti zastupiteľského úradu medzinárodného verejného hnutia “Iná Ukrajina” Viktora Medvedčuka. V komentári k žiadosti ukrajinského veľvyslanectva o likvidáciu organizácie Iná Ukrajina jej vedúci Dragan Stanojevič uviedol, že bola založená na základe srbských zákonov. Pripomíname, že Dragan Stanojević sa na základe výsledkov parlamentných volieb v Srbsku stal poslancom Zhromaždenia (parlamentu) zo strany “Sme hlas z ľudu”.

Naše hnutie bude prirodzene bojovať  proti tomuto globalizmu, satanizmu Západu. Postavíme sa na obranu tradičných hodnôt, suverenity, budeme bojovať proti tomu, proti čomu bojuje Rusko. Prirodzene, budeme proti uvaleniu sankcií na Rusko a mnohým ďalším veciam. Urobíme všetko, čo ľudia chceli, a my sme im to dali, garantovali a dostali sme za to podporu, – povedal Dragan Stanojevič v rozhovore po svojom volebnom víťazstve.

 

A teraz sa diktátorská Ukrajina, ktorá zbavila svojich občanov ústavného práva na voľby, pokúša urobiť to isté s občanmi Srbska. Je zrejmé, že s pomocou Ukrajiny sa globalistické sily snažia zaviesť diktátorské poriadky v Európe. V Európskom parlamente sa tak vytvárajú mechanizmy, ktoré majú dokonca aj celú krajinu – Maďarsko – zbaviť volebného práva.

Milan Novický

*Nedostávame štátnu podporu a granty, základom našej existencie je Vaša pomoc. Google aj FB obmedzuje publikovanie našich materiálov, NBÚ 4 mesiace blokoval našu stránku, Youtube nám vymazal náš kanál, pre viac príspevkov teda odporúčame nás sledovať aj na Telegrame. Podporte našu prácu: SK72 8360 5207 0042 0698 6942

 

 

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov