.
Aktuality, História,

Operácia Mŕtvy vodca. Navaľného smrť si objednal Západ

Po roku 1991, keď sa rozpadol Sovietsky zväz, bola celá ruská vláda “západná”, bola “európska”. Západní boli Jeľcin a mladí reformátori. Na všetkých ministerstvách, vo vojenských a vedeckých centrách sedeli dôstojníci CIA. Američania kontrolovali ruské jadrové zariadenia. Veľká sovietska armáda bola zničená podľa amerických vzorov a nahradená dekoratívnou armádou podľa vzoru NATO.


 

Suverénne ruské hospodárstvo bolo zničené a nahradené globalistickými firmami a podnikmi. Rusko sa stávalo čerpacou stanicou Západu. Stredoškolské učebnice boli vytvorené podľa Sorosovho nariadenia*. Nápisy vo veľkých mestách boli napísané v angličtine. Filmový priemysel ovládol Hollywood. Televízne programy boli kópiami amerických televíznych programov. Dokonca aj Rusi hovoriaci v rozhlase a televízii hovorili s anglickou intonáciou. Rusko bolo natoľko oddané Západu, že prosilo o vstup do NATO. Niekoľko generácií bolo vychovaných počas rokov západného jarma. Stredoškoláci, vysokoškoláci, mladí podnikatelia, zamestnanci podnikov, televízni diváci, cestovatelia do Európy a Ameriky tvorili rozsiahlu vrstvu ruského obyvateľstva, ktorá sa dnes nazýva “horlivci západných hodnôt”. Neskôr sa však s ruským štátom stalo niečo, čo ho prinútilo odvrátiť sa od Západu, odvrátiť sa od Európy a vzbúriť sa proti jarmu. Boli to ruské dejiny, ktoré sa v štáte prebudili.

 

 

Po tom, čo zomrela na kríži deväťdesiatych rokov, vstala z mŕtvych a začala stúpať od veľkých prevratov k veľkosti. Štát posunul latku svojich predstáv o bezpečnosti, suverenite, rozvoji. A za touto novo vytýčenou hranicou sa nachádzala značná časť ruského obyvateľstva, ktorá na zmeny reagovala bolestne, zostala verná Európe a postavila sa do opozície voči ruskému štátu. Táto časť ruského obyvateľstva mala svoje idoly, svoje organizácie, svoje explicitné a implicitné siete rozšírené po celom Rusku a vytvorené Západom v období jeho absolútnej nadvlády. Tieto centrá, títo vodcovia, tieto siete začali podvratnú činnosť proti vzbúrenému štátu Rusko. A štát v obave pred oranžovou revolúciou a podvratnou činnosťou začal čistiť Rusko od politických a ideologických centier vedúcich vojnu proti štátu.

 

Najodpornejší a najvplyvnejší miliardári – Berezovskij, Gusinskij, Chodorkovskij – boli vylúčení z ruskej reality. Hlavné televízne kanály, ktoré počas čečenských vojen strieľali teleskopmi do chrbta ruským jednotkám, boli vzaté pod kontrolu. Bolotnajské námestie, z ktorého sa začala oranžová revolúcia, ktorá sa našťastie nekonala, bolo umlčané. Navaľného organizácia*** bola zlikvidovaná a on sám bol uväznený. Memorial**, Sacharovovo centrum**, rozhlasové stanice Echo Moskvy a Dožď boli zatvorené a mnohí opozičníci a odporcovia štátu boli označení za “zahraničných agentov”. Ruské prozápadné opozičné hnutie zostalo bez vodcov a organizácií. Jeho idoly – spisovatelia, hudobníci, umelci – utiekli do zahraničia.

 

Toto hnutie, ktorému bola sťatá hlava, sa stalo zmäteným, stratilo svoj zmysel, ale zostalo živé. A po začatí špeciálnej vojenskej operácie, lavíne protiruských sankcií, dodávkach rakiet dlhého doletu na Ukrajinu, vytvorení najsilnejšej produkcie rusofóbie sa Západ rozhodol využiť túto početnú opozičnú vrstvu vo svojej vojne proti Rusku. Západ sa rozhodol vytvoriť nové centrá a premeniť opozíciu na zmysluplné podvratné hnutie schopné rozdrviť ruský štát a zlikvidovať Putina.

 

Tak vznikol projekt “Mŕtvy vodca”. Navaľnyj, chradnúci vo väzení, odsúdený na nekonečné tresty, náhle zomrel. Túto smrť si objednal Západ. Vzhľadom na krehkosť nášho väzenského systému, keď zločinci vo väzniciach vlastnia mobilné telefóny a robia podvodné útoky na peňaženky obyčajných ľudí, keď podplatení dozorcovia otvárajú dvere cely a zločinci sa lynčujú, nebola Navaľného vražda pre západných agentov ťažká. Na živého Navaľného, ukrytého v prehnitej väzenskej tme, sa takmer zabudlo. Na mŕtveho sa však pamätalo. Sofistikovaná technológia Západu z neho urobila posvätnú obeť.

 

Vdova po Navaľnom plače na ramene prezidenta Bidena. Bleskovo sú do ulíc privedený mladý ľudia, ktorí bežia položiť kvety k Soloveckému kameňu. Zo smrti Navaľného obviňujú štát Rusko a prezidenta Putina. Vytváranie mŕtveho vodcu Navaľného sprevádza očierňovanie živého vodcu ruského ľudu, prezidenta Putina. Úroveň hanobenia je taká, že prezident Biden vrhá na Putina ohavnú urážku ako had, ktorý vypľuje hrudku jedovatej lepkavej sliny. Profesor Solovej neúnavne a systematicky šíri mýtus o smrti prezidenta, o dvojníkoch, v mene ktorých sa dnes riadi ruský štát. Mŕtveho vodcu dáva do kontrastu so živým jediným vodcom Ruska – Putinom.

 

 

Tieto dve postavy sú nezmieriteľné. Putin lieta na strategickom bombardéri. Vypúšťa strategické jadrové ponorky. Otvára vysokorýchlostné cesty a unikátne priemyselné zariadenia. Putin je vodcom ruskej obrody, ruského vzostupu od veľkého prevratu k veľkosti. Mŕtveho Navaľného, ako zombie, vypúšťa Západ do ruskej spoločnosti. Bude blúdiť ako temný sen, znepokojovať mysle, burcovať ľudskú predstavivosť smiešnymi a pochmúrnymi fámami, strašidelnými predpoveďami, kým sa nepotopí do ľadovej diery ruských dejín.

Alexander Prochanov

*Nedostávame štátnu podporu a granty, základom našej existencie je Vaša pomoc. FB obmedzuje publikovanie našich materiálov, NBÚ 4 mesiace blokoval našu stránku, Youtube nám vymazal náš kanál, pre viac príspevkov teda odporúčame nás sledovať aj na Telegrame. Podporte našu prácu: SK72 8360 5207 0042 0698 6942

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov