Prezidentka Slovenska Zuzana Čaputová na návšte Kyjeva
Aktuality, História,

Pjakin: “Slovensko ako prvé začalo dodávať zbrane aby zabíjali Rusov”

Prinášame ďalšie audio a video Otázok a odpovedí V.V. Pjakina s českým dabingom


 

Hlavné body:
– “Vlastenec” Medvedev a jeho predstavenie “Novej Ukrajiny” : Ako rozlíšiť skutočných ruských patriotov od zradných” elít ”
– strategické, hospodárske a politické hranice štátov, Slovensko ako prvé začalo dodávať zbrane, aby zabíjali Rusov
– Makronovo vyhlásenie: “Pre nás neexistujú žiadne červené čiary, žiadne obmedzenia.” V kontexte: Západ sa pripravuje na jadrový útok na Rusko a zisťuje stav pripravenosti – ale prečo stále váha?
– Časopis “Vojenská myseľ” uverejnil článok, ktorý ukazuje, že RF vie o plánoch jadrového útoku a následnej okupácii RF, a preto je zrejmé, že sa naň pripravuje
– Prečo nemôže text dohody v Istanbule byť zverejnený?
– Veľvyslanci EÚ neprišli na stretnutie na ruskom ministerstve zahraničných vecí: Čo tým ukázali, čo to znamená a aké by to mohlo mať dôsledky?

 

 

Audio verziu nájdete TU. Video v pôvodnej verzii s titulkami tu.

 

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov