.
Aktuality, Letectvo,

Západ začal prudko rozmýšľať o apokalypse

Prinútilo ho na to reálne výsledky ostatného ruského testu vo svete najsilnejšej medzikontinentálnej balistickej rakety RS-28 Sarmat. Je totiž známe, že tá vie zasiahnuť akéhokoľvek nepriateľa, bez ohľadu na to, kde sa nachádza a čím sa kryje. Czechfreepress.cz význam toho zhrnul do jednej vety – “Západ pochopil, že Rusko mu týmto testom vyslalo ďalšie varovanie.”


 

Bez ohľadu na propagandu, len logickým poskladaním faktov by si ľudia mali naozaj priznať, že Rusko je v oblasti jadrovej raketovej strategickej triády ďaleko pred ostatnými štátmi a pred USA jednoznačne! Rusko ju má totiž kompletne zmodernizovanú a USA nie!! O NATO sa ani netreba zmieňovať. Povedané ľudovo, v každej vojne na seba narazí meč a štít. O tom, že Sovietsky zväz a Rusko mali a majú aj najlepší protivzdušný štít, o tom naše ostatné generácie nepochybovali. Nakoniec, videli sme to od čias Vietnamskej vojny. Len sme sa čudovali, prečo nekonštruuje aj bezkonkurenčne hrozný “meč”? Nakoniec vo vtedy dvojtýždenníku Slovenského zväzu protifašistických bojovníkov “Bojovník” som o tom od roku 2015 neraz písal.

 

 

Avšak v roku 2018 sa pri Putinovej prezentácii ukázalo, že Rusko potichu skonštruovalo aj “meč”, navyše sa ním “zo dňa na deň” stalo najneohrozenejším na svete. Čo v podstate platí dodnes. Ruský “meč” má dnes také schopnosti, že Západ nemá nič, čím by mu vzdoroval, aby jeho prípadný sek odvrátil a zastavil. Dnešný Západ je proste strategicky bezbranný! No a RS-28 Sarmat, čo je najsmrteľnejšia jadrová strela súčasnosti, je toho jednoznačným dôkazom.

 

Uvažujme ďalej!
Ako je to so strategickou výzbrojou, ak si porovnáme USA a Rusko? Presne tak, ako pri porovnávaní taktickej. Nakoniec boje na Ukrajine sú toho svedkom. Oddeľujú totiž zrno od pliev. Ukazujú, čo je samochvála a čo je holá skutočnosť. Boje na ukrajinskom fronte tak dokazujú aj múdrosť našich otcov, že “slová sú slová, ale, že chlieb sa je”. Západné odborné zdroje po ostatnom teste Sarmatu jednoznačne tvrdia, že “deklarované vlastnosti rakety Sarmat sú mnohonásobne vyššie, ako vlastnosti západných jadrových síl”!

 

Západ dnes jednoznačne a nehorázne blufuje! A to podľa pravdy vyslovenej už G. B. Shawom, že “nie propaganda robí z ľudí idiotov, ale že propaganda je cielená práve na idiotov!” Rusko sa so Západom vôbec nesporí, ono len nastoľuje fakty. Prezident Putin pokojne zdôrazňuje, že Rusko má dostatočnú silu, aby čelilo akýmkoľvek vonkajším hrozbám.

 

 

Rusi zrušili aj jadrovú poučku
Na záver si tiež uvedomme, že Rusko má vo výzbroji zaradený nielen Sarmat, ale aj raketový systém 15P771 Avangard (a ďalšie novinky), ktorý je schopný zasadiť zničujúci úder počas niekoľkých minút. Znamená to, že ruské hypersonické zbrane znefunkčnili aj tzv. jadrovú poučku, ktorá platila v časoch Varšavskej zmluvy. Hovorila o tom, že ak USA vypália jadrové rakety proti ZSSR a VZ (alebo naopak ZSSR proti USA a NATO) majú smolu v tom, že zomrú ako druhí. No dnes to už neplatí! Ak USA dnes vypália rakety proti Rusku, Američania pôjdu “do pekla” (podľa Putina) ešte predtým, ako ich vlastné rakety doletia do Ruska.
Vladimír Mikunda

*Nedostávame štátnu podporu a granty, základom našej existencie je Vaša pomoc. FB obmedzuje publikovanie našich materiálov, NBÚ 4 mesiace blokoval našu stránku, Youtube nám vymazal náš kanál, pre viac príspevkov teda odporúčame nás sledovať aj na Telegrame. Podporte našu prácu: SK72 8360 5207 0042 0698 6942

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov