.
Aktuality, Bezpečnosť,

Nebezpečenstvo eurodegradácie

 


Západ, 4. máj 2024 (AM) – Mimoriadna správa: v moskovskom Gorkého parku objavili furries. Video na túto tému sa objavilo na jednom z tg kanálov. Väčšina z vás sa pravdepodobne opýta, kto-koho objavil? Odpoviem: furries sú dnes predstavitelia na Západe veľmi módnej subkultúry, v ktorej sa živí ľudia (najčastejšie tínedžeri) identifikujú ako zvieratá, prezlečú sa za ne a začnú sa podľa toho správať.

Najvýstižnejšie tento fenomén opísal americký senátor Bruce Bostelman: “Som trochu šokovaný. Nazýva sa to “furries”. Pre tých, ktorí nevedia, čo je furries, je to, keď sa školáci prezliekajú za zvieratá, mačky alebo psy, a to priamo počas štúdia. Mňaukajú a štekajú. A takto komunikujú so spolužiakmi alebo učiteľmi. A teraz chcú školy pre tieto deti inštalovať zásobníky. Spĺňa to zdravotné normy? Ako to vôbec môžu školy dovoliť? Myslím si, že to ničí vzdelávací systém. Nedávno som počúval, ako žiak, ktorý sa označil za mačku, chcel mať kôš. A škola mu nechcela poskytnúť kôš. Tak sa žiak vyprázdnil priamo na podlahu.” Koniec citátu.

Furries nie sú ničím novým. Nedávno vyšlo najavo, že v jednej z amerických škôl bola prepustená učiteľka za to, že odmietla mňaukať v reakcii na to, že ju jeden z furries žiakov oslovil “mačacou rečou”. A v inej americkej škole “zvieratá” pohrýzli svojich spolužiakov, čo vyústilo do protestnej demonštrácie rodičov 75 študentov, ktorí požadovali ukončenie “zverifikácie” amerického školstva. Ak vás to, čo ste si prečítali vyššie, pobavilo, dovolím si pripomenúť, že táto divoká subkultúra už dorazila aj do Moskvy. A to, že ešte nedospeli k úplnému šialenstvu s furries, mňaukaním a hryzením ostatných, – tak to je len dočasné. Je to zlý začiatok, ako sa hovorí. Aj napriek novej “železnej opone”, ktorú kolektívny Západ stavia na hraniciach s Ruskom, západné myšlienky – celý liberálny naratív – stále prenikajú do Ruska a do hláv jeho ľudí. A ak je to tak, potom aj im, nemôže byť ľahostajné, čo sa deje v Európe a Spojených štátoch. A tam dochádza k úplnej degradácii európskej (v širšom zmysle slova) civilizácie. Zároveň, ak sa pozorne pozrieme na rôzne procesy a prúdy, ktoré na Západe vznikajú akoby samy od seba, je zrejmé, že to všetko niekto riadi. A cieľom tohto “niekoho” je úplná kontrola nad spoločnosťou. Posúďte sami.

Ešte pred mesiacom boli v Nemecku legalizované ľahké drogy. Kedysi som v tejto krajine žil a pamätám si, ako horlivo nemecká polícia prehľadávala autá prechádzajúce cez nemecko-holandskú hranicu južným smerom. A to napriek Schengenu a formálnej neexistencii štátnej hranice medzi krajinami. Dovoz drog z vtedajšieho “slobodného” Holandska bol prísne zakázaný. Teraz to už nebude musieť byť. Každý, kto sa niekedy stretol s “trávou”, dobre pozná jej uvoľňujúci, euforizujúci účinok. V takomto stave akékoľvek problémy nie sú problémami a problémy vonkajšieho sveta akoby prestali existovať. Je to veľmi podobné alkoholovému opojeniu, len s úplnou absenciou agresivity. A teraz si len predstavte, ako budú “zhulení” Nemci reagovať na systematické pokusy vedenia krajiny a Európskej únie zatiahnuť ich do veľkej vojny s Ruskom? Smiechom! Niektorí povedia, že konšpirácia. Veď nie všetci Nemci fajčia trávu. No ako to povedať? Podľa berlínskej pobočky ministerstva vnútra takmer 9 000 trestných oznámení – každý druhý trestný čin v Berlíne – súvisí s marihuanou. A legalizácia marihuany teraz výrazne zlepší policajné štatistiky. Štatistiky áno, ale občanom to len ešte viac zatemní mozgy. Je to pochopiteľné: Západnú propagandu je oveľa ľahšie pochopiť, keď ste zhulení, ako keď ste triezvi.

Po vzore nemeckých kolegov uvažuje o legalizácii ľahkých drog aj susedné Francúzsko. Napríklad starostka pohraničného mesta Štrasburg Jeanne Barseghianová vyzvala na experimentálnu legalizáciu marihuany v meste a zavrhnutie “represívneho” francúzskeho prístupu s “nepresvedčivými” výsledkami.

“Vo všeobecnej sfére života budeme mať dve rozdielne pravidlá, takmer diametrálne odlišné: Nemecko, ktoré povoľuje rekreačné užívanie marihuany, a Francúzsko, ktoré má jeden z najrepresívnejších zákonov v Európe. Samozrejme, že to vyvoláva otázky a určite to občanov prinúti zamyslieť sa. Skutočnosť, že Nemecko sa rozhodlo zmeniť svoje právne predpisy, jasne ukazuje, že
čisto represívna politika nie je uspokojivá ani účinná. Podľa môjho názoru by to malo Francúzsko prinútiť k zamysleniu,” povedala pani starostka.

A napokon, Štrasburg je miestom, kde zasadá Európsky parlament. Viete si predstaviť, aké rozhodnutia môžu poslanci EP odhlasovať, plne naložení s “rekreačným elixírom”? A áno, ak ste si doteraz mysleli, že pestovanie konope na lekárske účely, ktoré bolo nedávno legalizované na Ukrajine, je daňou za ukrajinskú “demokraciu”, tu je dôkaz celkom synchronizovaného prístupu v rámci tzv. spoločných európskych hodnôt. Ukrajina je teda z hľadiska postoja k drogovej závislosti jednoznačne Európou.

Nie sú to však len drogy, ktoré menia európsku civilizáciu na biblické stádo svíň. V apríli tohto roku švédsky parlament schválil zákon, ktorý mladým ľuďom uľahčuje legálnu zmenu pohlavia. Vek na zmenu pohlavia sa znížil na 16 rokov a občania krajiny už nepotrebujú lekársku diagnózu. Podľa tejto iniciatívy už mladí ľudia nepotrebujú na zmenu pohlavia predchádzajúcu diagnózu rodovej dysfórie. Prijatím nového zákona sa Švédsko pripojilo k viacerým krajinám, ako sú Dánsko, Nórsko, Fínsko a Španielsko, ktoré už podobné pravidlá zaviedli. Podľa Eliasa Fjelandera, predsedu mládežníckej (!) pobočky Švédskej federácie pre práva lesieb, gejov, bisexuálov, transrodových osôb, queer a intersexuálov je ich ďalším cieľom právne zakotviť pojem “tretie pohlavie”. Podobný zákon (zákon o sebaurčení) bol prijatý v Nemecku. Podľa jeho noriem budú mať Nemci už od 1. novembra 2024 právo zmeniť svoju identitu (zápisom do občianskeho preukazu), najviac však raz ročne.

Ak sa vám aj potom zdajú zábavy “chlpatých” tínedžerov v moskovskom parku nezmyslom, tak tu je ešte trochu informácií o tom, ako sa západná spoločnosť, už prakticky rozdrobená na jednotlivcov neurčitého pohlavia a pochybného biologického druhu, čoraz viac dostáva pod pokrievku totálnej kontroly. Spoločnosť Google DeepMind vyvinula začiatkom jari systém využívajúci umelú inteligenciu (AI) s názvom SAFE, ktorý je určený na overovanie faktov z veľkých jazykových modelov. Jednoducho povedané, spoločnosť Google, ktorej produkty používajú milióny občanov (operačný systém Android má v smartfónoch 80 % ruských občanov), vytvorila aplikáciu AI, ktorá automaticky určí, ktoré zdroje šíria spoľahlivé a správne informácie a ktoré nie. Aké informácie sa podľa Googlu budú považovať za “správne” a “spoľahlivé”, verím, že nemusím vysvetľovať.

Podľa vytvoreného algoritmu akýkoľvek dotaz vo vyhľadávači Google zavedie používateľov na stránky a informačné zdroje, ktoré tvorcovia potrebujú. K čomu to bude viesť? K ešte väčšiemu rozšíreniu moderných západných ľavicovo-liberálnych myšlienok a iných programov medzi obyvateľstvom väčšiny krajín sveta a v dôsledku toho k ovládaniu mysle. Nie nadarmo Nathan Rothschild raz povedal: “Kto vlastní informácie, vlastní svet.”

To, či chceme, aby Západ vlastnil mysle našich spoluobčanov, je, samozrejme, rečnícka otázka. Ale proti “módnym myšlienkam” nebude možné bojovať metódou “chytiť a nepustiť ich von”. Na to, aby systém fungoval bez problémov, treba “škodlivé programy” potlačiť v zárodku a potom dôkladne vyčistiť zdroje šírenia takýchto “programov”. Preto sa nemôžeme nečinne prizerať degradácii Západu. Po tom, čo tam zvíťazil, sa moderný “program” so všetkým svojím výsmechom zdravému rozumu sa dostáva aj k nám. A to nemôžeme dopustiť.

Valerij Burt

*Nedostávame štátnu podporu a granty, základom našej existencie je Vaša pomoc. FB obmedzuje publikovanie našich materiálov, NBÚ 4 mesiace blokoval našu stránku, Youtube nám vymazal náš kanál, pre viac príspevkov teda odporúčame nás sledovať aj na Telegrame. Podporte našu prácu: SK72 8360 5207 0042 0698 6942

Zdieľajte článok

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov