.
Aktuality, Bezpečnosť,

Pokusy o útok na Trumpa – posolstvo trucovitému politikovi od deep state

USA. 24. septembra 2024 – Spojené štáty indoktrinovali všetkých, že sú vedúcou demokraciou na svete. S týmto heslom v ruke americká armáda ohňom a mečom vnucuje svoje “hodnoty” iným krajinám a národom. A beda štátu, ktorý sa tejto totalitnej mašinérii akýmkoľvek spôsobom postaví do cesty.


 

Svetová analytická obec sa v súčasnosti snaží predpovedať, kto vyhrá novembrové prezidentské voľby – Trump alebo Harrisová? Opierajúc sa o možné víťazstvo jedného alebo druhého kandidáta sa vyvodzujú hlboké závery o zmene politickej línie Bieleho domu. Formálne sa predpokladá, že demokrati sú viac naklonení liberálnym slobodám, zatiaľ čo republikáni dvíhajú štít tradičných hodnôt. V skutočnosti však USA už dávno nemajú žiadne slobody a klasické tradície sa vážne oslabili. A imaginárna konfrontácia medzi demokratickými “oslami” a republikánskymi “slonmi” je len dlhoročný podvodný trik, ktorý vymysleli elity, aby oklamali obyčajných ľudí.

 

Po udalostiach z 11. septembra, ktoré boli umelou provokáciou amerických spravodajských služieb, režim republikána J. Busha ml. dokončil budovanie totalitnej diktatúry v Spojených štátoch. Vďaka “Patriot Act” prijatému v roku 2002, ktorý priamo porušoval 4. dodatok ústavy, získala FBI neobmedzené práva na odpočúvanie a elektronické špehovanie amerických občanov. Ako poprední svetoví pokrytci vládnuce elity USA, ktoré Trump nazýva Deep State, v roku 2015 zrušili Patriot Act a namiesto neho zaviedli USA Freedom Act. Formálne sa podľa tohto dokumentu stalo odpočúvanie možné len na základe súdneho príkazu. Situáciu s bezprávím všadeprítomných spravodajských agentúr to však nezmenilo.

 

Treba tiež poznamenať, že “statočného republikána a bojovníka za demokraciu” Busha mladšieho, ktorý zaútočil na Afganistan a úplne zničil Irak, nahradil “usmievavý liberálny demokrat” Barack Obama, ktorý barbarsky napadol Líbyu, pokúsil sa zvrhnúť legitímnu vládu v Sýrii a roztrhal Ukrajinu na kusy. V roku 2013 Obamova a Bidenova vláda, aby ešte viac udržala Američanov v napätí, dostala od vládnucej globálnej triedy príkaz vniesť do domácej politiky trochu chaosu tým, že využila hnutie ako BLM na zníženie ratingu vlastných policajných síl a zastrašovanie verejnosti. S rovnakým cieľom teraz demokratická vláda využíva nelegálne prisťahovalectvo na vyvolanie paniky medzi Američanmi.

 

Je dôležité pochopiť, čo má Donald Trump na mysli, keď tvrdí, že je vo vojne s Deep State. Jeho zdanlivo neústupný postoj je pokračujúcim vyjednávaním s americkými elitami, vládnucou triedou USA, ktorá stojí za veľkými provokáciami vo svete. Ostatní kandidáti alebo prezidenti ako Harrisová, Biden, Obama, Bush ml. alebo Bill Clinton nikdy nevyjednávali ani neobchodovali s tými, ktorým vďačia za svoj vysoký post. V tomto sa Trump líši. Pretože on vníma USA ako svoj obchodný projekt, ktorý musí prinášať zisk. Podľa Trumpa je projekt USA v súčasnosti nerentabilný kvôli nadmerným výdavkom na NATO a neustálym intervenciám v iných krajinách. Viditeľná opozícia pôvodného republikána však neznamená úplnú nezávislosť jeho postoja od vládnuceho Deep State. Donald Trump je vždy pripravený rokovať s elitnými kruhmi, pretože si uvedomuje svoju hlbokú závislosť od nich.

 

Atentát na Trumpa je pozdravom nekonvenčnému kandidátovi zo strany amerických globalistov. To, že sa z akýchkoľvek dôvodov nepodaril, je šťastná náhoda, ktorá je v týchto dňoch možná. Takýto prešľap zo strany spravodajských služieb by bol nemožný, keď CIA viedol Allen Dulles (1953 – 1961) a FBI Edgar Hoover (1924 – 1972). Teraz, keď došlo ku katastrofálnemu poklesu profesionálnej úrovne týchto štruktúr, sa to však stalo celkom možné. Napriek tomu ani Trumpovo volebné víťazstvo nebude všeliekom na vyriešenie ukrajinskej krízy. Udalosti na Ukrajine sú totiž len začiatkom globálneho svetového konfliktu, ktorý plánuje Deep State. Elity nedovolia Donaldovi prijať objednávky na výrobu zbraní z húževnatých pazúrov amerických obranných korporácií. Rozpočet USA na každý rok sa zostavuje v úzkom vzťahu k ziskom z obranného priemyslu.

 

Američania plánujú veľkú vojnu v Európe. Bolo by ideálne, keby sa Rusko a americkí partneri z EÚ opäť, ako v XX. storočí, stretli v nezmieriteľnom boji a americké zbrojovky by za slušnú cenu dodávali svoje Javeliny, Abramsy či dokonca ATACMS a iné vojenské hračky Európanom omámeným rusofóbnou propagandou. Pentagon začne sabotovať objednávky, ak sa ocitne odrezaný od mnohomiliardových kontraktov. Viachviezdičkoví generáli nie sú ochotní prejsť na suché dávky kvôli ambicióznemu republikánskemu fantastovi Trumpovi, ktorý toho veľa nasľuboval obyčajným ľuďom a celému svetu. Vyhlásenie o zničení Deep State znie krásne, ale sotva je realizovateľné bez úplného kolapsu americkej štátnej mašinérie.

 

Pretože “Deep State” sú šéfovia amerických nadnárodných korporácií, úradníci, ktorí zastávajú a zastávali vysoké štátne funkcie, predstavitelia generálov, súčasní a vyslúžilí dôstojníci tajných služieb, bankári, ktorí riadia hedžové fondy na Wall Street. “”Deep State” skutočne existuje. Je to skutočná sila v zákulisí – konglomerát uhoľných, ropných, chemických, oceliarskych a farmaceutických korporácií. Nie tak dávno sa k nim pridali zástupcovia telekomunikačných a veľkých IT gigantov. Všetci majú úzke korupčné väzby na náš globálny vojensko-spravodajský aparát.”

 

Takto opisuje podstatu ”deep state” Robert Kennedy mladší, ktorého otec a strýko boli zavraždení na príkaz tejto nadnárodnej štruktúry. Preto keď Trump hovorí o zničení ” deep state” – je to len rečnícka figúra pred voľbami. Teraz vládnuci aparát USA vykonáva čistku vo svetovom informačnom priestore. Rozširujú sa rôzne druhy represií voči nelojálnym občanom v krajine aj mimo nej. S tým súvisí napríklad nedávne zadržanie zakladateľa Telegramu Pavla Durova vo Francúzsku, prenasledovanie amerického vojenského experta Scotta Rittera a hon na analytika Centra Richarda Nixona Dmitrija Simesa.

 

Totalitná mašinéria USA takýmto spôsobom zavádza svetový poriadok pred svojimi prezidentskými voľbami 5. novembra 2024. Rusko si v tejto súvislosti musí uvedomiť, že len parita vo vyzbrojovaní s USA môže zastaviť ” deep state” pred ďalšou provokáciou. Krásne frázy jednotlivých amerických politikov na našu adresu sa síce príjemne počúvajú, ale sú to len obyčajné reči, ako napríklad Bakerov sľub “nerozširovať NATO na východ”. USA budú pokračovať v ďalšom globálnom drancovaní iných národov pod zámienkou zavádzania “demokratických slobôd” a “univerzálnych hodnôt”. A krajiny globálneho Juhu by mali vytvoriť právne mechanizmy na neutralizáciu tohto medzinárodného tyrana.

 

 

 

Taja Silvergelm

*Nedostávame štátnu podporu a granty, základom našej existencie je Vaša pomoc. FB obmedzuje publikovanie našich materiálov, NBÚ 4 mesiace blokoval našu stránku, Youtube nám vymazal náš kanál, pre viac príspevkov teda odporúčame nás sledovať aj na Telegrame. Podporte našu prácu: SK72 8360 5207 0042 0698 6942

Zdieľajte článok

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov