.
Aktuality, História,

V čase lží je hovorenie pravdy zločinom

Pred sedemdesiatimi štyrmi rokmi vyšiel román 1984. Všetci si mysleli, že je o ZSSR a Stalinovi. VŠETCI SA MÝLILI. V roku 1943, zúfalý z Teheránskej konferencie, napísal Orwell denunciáciu – “Farmu zvierat”. A údajne vymyslel román 1984. TOTO JE NEPRAVDA.


Zvieracia farma sa podobá na 1984 ako vták na dáždnik. Skutočný Orwell je Zvieracia farma. A 1984 je kolektívne dielo. Prvé odmietol vytlačiť, druhé bolo propagované ako pokračovanie Farmy zvierat v zmysle odsúdenia svetového komunizmu a totality. Legenda hovorí, že 1984 je o ZSSR a Stalinovi. Keby však Orwell písal o ZSSR a Stalinovi, umiestnil by dej do Eurázie a postavy do Moskvy. Dej románu sa však odohráva v Oceánii a postavy sú v Londýne. Áno, a systém, ktorý tam vládne, sa volá Angsoc. Pre Orwella nebolo potrebné zašifrovať protisovietsky román. Začínala sa studená vojna, rozhlas, televízia, tlač, komiksy boli plné protisovietskej propagandy. Sračky na ZSSR sa valili zo všetkých televíznych obrazoviek – načo ďalší sračkopis? No a čo? ROMÁN 1984 NIE JE O SOVIETSKOM ZVÄZE.

Je o Spojenom kráľovstve. Orwell bol elitný človek s prístupom k štátnym tajomstvám. Vedel o projekte BASIC, na ktorý Churchill dohliadal. “Budúce impériá budú impériami mysle,” povedal starý opilec 6. septembra 1943 na Harvarde. A dodal, že zmena sveta sa odteraz bude diať prostredníctvom ovládania jazykov. Spomeňte si na tému jazykov. Cieľom tohto novodobého jazyka je znemožniť všetky ostatné spôsoby myslenia. A staré jazyky a všetko v nich BOLI VYHLÁSENÉ ZA KACÍRSTVO.

A dôstojník SIS, trockista Eric Blair to v roku 1949 vypustil do sveta, zakódovaný ako Orwell. Minilube si nedal spávať. A ROMÁN VYDÁVAL ZA SATIRU NA SOVIETSKY ZVÄZ.

2023. Svet sa zmenil. Je plný lží a lži sa začínajú už v škole. Naplnilo sa proroctvo trockistu Blaira, ktorý bojoval na aragónskom fronte za republiku. NEVEDOMOSŤ JE MOC.

Hlásanie očividného na sieťach je už zločinom a trestá sa. Myšlienkové zločiny sa sledujú na sociálnej sieti. Ministerstvo lásky fyzicky likviduje myšlienkových zločincov. VOJNA JE MIER.

Sme vo vojne alebo nie sme vo vojne? ATO, SVO – čo to je? Vojna sa už nevyhlasuje, všetky vojny sa nazývajú inak. Vojna je zakázaná všetkým okrem Veľkého brata v príslušných Ostáziách, Euráziách, Oceánii. Spravodlivé víťazstvo v spravodlivej vojne Veľký brat nikdy neuzná. SLOBODA JE OTROCTVO.

Ministerstvo hojnosti každoročne zverejňuje nepravdivé údaje o stave svetovej ekonomiky. MMF zavádza vedome stratové ekonomické ťahy, ktoré sú pre agentúru výhodné. V sieťach pracuje myšlienková polícia. Videli ste ju. Telekran je váš monitor. Sleduje vás? VYZRADÍŠ TO!

Zdieľajte článok

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov