.
Aktuality, Bezpečnosť, Civilná ochrana,

Slovenská domobrana spája sily v mene pokroku

Na základe jasne stanovených aspektov bola uzavretá spolupráca štruktúr síl organizácie Slovenskí branci so SKUPINAMI INŠTRUKTOROV A PRÍSLUŠNÍKOV FRANCÚZSKEJ CUDZINECKEJ LÉGIE.


Aspekty tejto spolupráce pozostávajú z niekoľkých úrovní finálnej realizácie, a to :

Modernizácia a aplikovanie prvkov a postupov základného, odborného a špecializovaného bojového výcviku.
Zaradenie spolupracujúceho personálu z prostredia FR. LÉGIE do štruktúr riadenia SÍL SB a následné stmelenie v operačných postupoch obranných aktivít a v činnostiach so simuláciou nasadení a operácií.
Použitie všetkých dostupných prostriedkov arzenálového a technického charakteru pre zvýšenie efektivity dosahovaných výsledkov.

Milá verejnosť, občania Slováci. V dnešnej nestabilnej dobe plnej množstva štandardných a neštandardných rizík, ktoré sú schopné v priebehu chvíľkovej nepozornosti ohroziť nás, našu krajinu a našu slobodu, je prvok riadnej a stabilnej domobrany budúcnosťou v oblasti prevencie zaistenia našej ochrany. Ochrana našej krajiny nie je ľahostajná ani jednému nášmu príslušníkovi. Preto spájame všetky sily tak, ako to robili aj naši významní velikáni, ktorí budovali našu vlasť. Pre posilnenie našej krajiny, pre posilnenie európskej spolupráce a stabilného a zodpovedného partnerstva. Sloboda je krásna, no vyžaduje vysokú mieru disciplíny a poriadku. Chráňme si ju a buďme pripravení.  Všetkým, ktorým nie je osud našej krajiny ľahostajný, podporte nás! Je to pre nás všetkých!

SLÁVA VLASTI!

Peter Svrček, veliteľ Slovenských brancov

 

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov