.
Aktuality, Bezpečnosť,

Likvidácia jednotky teroristov sýrskej an Nusry na troch BVP za 5 minút boja (video 18+)

Na youtube sa objavilo zaujímavé video, v ktorom pod vedením nekompetentného veliteľa teroristov zahynul celý oddiel protiasadovskej skupiny an Nusra. Teroristi spravili veľkú chybu, vyskákali z BVP na tom najnevhodnejšom mieste, neuvedomili si, že vládni vojaci ich môžu ostreľovať z pravého krídla. Niekoľko minút teroristi ani nevedeli určiť, odkiaľ ich sýrski vládni vojaci ostreľujú. Pripomíname, že video nie je vhodné pre maloletého a citlivého diváka


Sýrski vládni vojaci chybu teroristov využili. Celé video od začiatku (vyskákanie teroristov z BVP) do konca (smrť posledného teroristu) má 11 minút, o výsledku boja rozhodlo 5 minút. Video získali sýrski a ruskí vojaci pri prehliadke zlikvidovaných teroristov, 18 ročný zlikvidovaný terorista mal na helme pripevnenú kameru, video si ruskí a sýrski vojaci prehrali.

Spomenutý 18 ročný terorista utrpel prvé zranenie v 1 minúte boja (59 sekunda videa, po zásahu je vidieť, ako sa po zásahu zvalil a z rúk mu vypadol kalašnikov, dlhšiu dobu je po zásahu otrasený), približne od 2:30 už teroristi konečne zistili, že ich sýrski vojaci ostreľujú nielen spredu, ale aj  sprava a preniesli na pravé krídlo svoju paľbu. Pri ležiacich teroristoch vidieť prach, ktorý rozvírili projektily vládnych vojakov, od 2:40 strieľajú po budove s vládnymi vojakmi vpravo už minimálne 4 teroristi, veľmi im to však nepomohlo. Od 2:57 je zrejmé, že najkrajnejší z teroristov je alebo mŕtvy, alebo utrpel ťažké zranenie a leží v bezvedomí (v 2:18 tento terorista nepochopiteľne vstal, zásahy utrpel od 2:22 do 2:35)

O 3:38 preletí niekoľko svietiacich nábojov nad hlavami teroristov a o 3:48 utrpí filmujúci terorista niekoľko zásahov, po ktorých nasleduje jeho bolestný výkrik. Muž sa plazí preč, na kamere je vidieť, že po jeho pravej strane už ležia dvaja mŕtvi teroristi, vrátane jeho najbližšieho suseda v palebnej línii. Filmujúci terorista strieľa po budove, v ktorej sa ukrývajú vládni sýrski vojaci. O 4:41 konečne zmení stanovisko a uteká do jamy k svojmu spolubojovníkovi, pokračuje v paľbe, 4:52 ho takmer zlikvidoval výstrel, terorista mal však šťastie, následne vymieňa zásobník. Po nabití o 5:11 mu pohľad zablúdi na mŕtvych spolubojovníkov, o 5:26 jeden z teroristov prebehne k ležiacemu teroristovi a snaží sa ho odtiahnuť z palebnej línie, čo sa mu aj podarí, obaja sa ukrývajú za terénnou vlnou.

O 6:10 zranený filmujúci terorista vybieha k druhému ležiacemu mužovi, vidieť na zemi množstvo krve zo zranenia hlavy (6:11) Terorista je pravdepodobne mŕtvy, pretože “filmár” mu nevenuje pozornosť a berie guľomet, ktorý patril mŕtvemu teroristovi. Guľomet evidentne nefunguje, tak sa ho snaží spojazdniť, všetko bezúspešne. O 8:44 filmujúci terorista vybieha na terénnu vlnu a chce ísť za spolubojovníkom, ktorý je niekoľko metrov pred ním. Streľba sýrskych vládnych vojakov a Rusov je však presná, takže o 8:50 sa veľmi rýchlo sa opäť ukrýva za terénnou vlnou, guľomet stále nestrieľa. O 9:02 začne strieľať nový kalašnikov, kľačiaci terorista stále opravuje guľomet. Po jeho pravej strane sa pohybujú smerom k budove na krídle dvaja jeho spolubojovníci. O 10:15 sa v pokluse vracia jeden z dvojice teroristov, čo sa stalo z druhým nie je jasné, pravdepodobne zahynul. No a o 10:56 prichádza smrtiaci zásah, zranený filmujúci terorista sa definitívne zvalí a umiera.

Video 

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov