foto: GRAND POWER
Aktuality, Bezpečnosť, Ručné zbrane a výstroj,

GRAND POWER vytvoril vzácnu limitovanú sériu zbraní STRIBOG SNP z ródia.

Slovenský výrobca zbraní GRAND POWER s.r.o. sa rozhodol na počesť veľkého momentu v našich dejinách, rozšíriť limitovanú sériu špeciálne gravírovaných zbraní zo série STRIBOG SNP v kalibri 9mm Luger (9×19).


 

.

Nová séria zahŕňa zbrane pokryté ródiom, jedným z najvzácnejších prvkov na svete, so zlatými ornamentami.  Každý 15-ty kus z limitovanej edície SNP STRIBOG-ov, vyrobený ešte viac špeciálne – kombináciou ródia a 24 k zlata, bude žiariť v každej zbierke zbraní. Na celom svete bude dostupných iba 5 kusov!

 

.

V lete sa slovenský výrobca zbraní rozhodol na počesť SNP vydať limitovanú sériu špeciálne gravírovaných zbraní STRIBOG SNP v kalibri 9mm Luger (9×19), ktorá aktuálne po stovkách valcuje trh v USA a v rôznych prevedeniach našla svoje uplatnenie i u špičkových športových strelcov po celom svete. Služobné prevedenia STRIBOGu zase uspeli napríklad u špeciálnych jednotiek poľskej železničnej polície a len nedávno spoločnosti o vlások uniklo víťazstvo vo výberovom konaní pre US SOCOM – velenie špeciálnych operácií armády USA, kde sa STRIBOG presadil na výborné druhé miesto v silnej konkurencii a ukázal, že mu nerobí problém ani mráz, blato či iné extrémy.

 

.

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov