.
Aktuality, Letectvo,

Video: Vrtuľník Mi-35M vykonal šialený útok proti tureckým bojovníkom

Videozáznamy z bezpilotných vzdušných prostriedkov zachytili viacúčelový vrtuľník Mi-35M, ktorý vykonal jeden z najbláznivejších útokov proti tureckým militantom. Na prezentovaných videozáznamoch vidíte, ako ruský „zúrivý krokodíl“, doslova kĺzal nad mestom veľkou rýchlosťou a zasiahol pozície tureckých militantov bojujúcich na strane vlády národnej jednoty v Líbyi. Nejde tu o špeciálny manéver, ktorý by zabránil útokom zo zeme – posádka bojového vrtuľníka doslova rozdrví sily tureckých teroristov, ktorí boli predtým presunutí do Líbye zo sýrskeho Idlibu.


 

.

 
Čo presne spôsobilo, že posádka vrtuľníka Mi-35M začala takýto bláznivý útok, nie je známe. Odborníci však dodnes tvrdia, že žiadny západný vrtuľník nemôže preukázať takéto schopnosti. Video bolo natočené pred niekoľkými dňami, keď poľný maršál Khalifa Haftar, veliteľ líbyjskej národnej armády, oznámil nový útok na Tripolis.

 

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov