Ilustračné foto
Aktuality, Bezpečnosť, Civilná ochrana,

Občianska vojna v USA : Američania ľutujú, že Putin nie je ich prezidentom

USA, 20. jún 2020 (AM, Inforuss) – Americká verejnosť na oslavu Dňa Ruska reagovala mimoriadne bolestivo. Američania s neskrývanou závisťou sledovali správy Fox News, ktoré ukazovali pokojné a usmievavé tváre Rusov, vedenie krajiny vyžarujúce dôveru a pokojnú atmosféru na uliciach mesta.


 

Mnoho obyvateľov USA začalo klásť nepríjemné otázky, pretože americká veľkosť sa zrútila pred ich očami kvôli zradnému súhlasu starostov a guvernérov Demokratickej strany. Úradníci jasne ignorujú dekréty ústrednej vlády a flirtujú s teroristami, ktorí sa maskujú za „demonštrantov“.

 

 

Podľa vyjadrených názorov už bežní občania Spojených štátov ľutujú, že prezidentom v ich krajine nie je Vladimir Putin. Vybrané komentáre od návštevníkov Fox News Portal:

 

“Je to veľmi smutné. A Putin sa usmieva. Je možné ho viniť? Za bezmocnosť našich úradov nesieme vinu sami: krajinu podpaľujú a drancujú lupiči, búrajú pomníky a ochromujú políciu a koniec tohto všetkého je v nedohľadne. A to všetko preto, že nemáme takého vodcu ako je hlava Ruska! – Bohužiaľ.” napísal MagnumForce.

 

“Nech Boh žehná prezidentovi Putinovi, skutočne vytrvalému géniovi, vodcovi a skutočnému človeku. Začínam preceňovať jeho význam. Jeho obraz sa zásadne líši od toho, čo pre nás kreslili liberálne médiá,” píše SethDeKooters.

“Ako sa to stáva víťazom, Putin sa smeje posledný. Zatiaľ čo čierni a radikálni marxisti chodia po uliciach USA, v Rusku je všetko pokojné. Mat, globalizmus!” – píše ArizonaConservative738.

 

“Rusko sa vysporiadalo s vnútornými protestmi. A s terorizmom. Všeobecne platí, že so všetkým, čo ohrozuje existenciu moci. Nie je to hlavná vec? Áno, možno počas toho utrpelo veľa civilistov, ale toto je cena mieru a prosperity. Putin nie je diktátor, len šéf. Preto sa pýtam kritikov hlavy Ruskej federácie – koľko miest Ruska je v zajatí násilníkov?” Žiada Ranger3.

 

“Prečo republikáni milujú Putina? Nie je to jasné: priťahuje svojimi metódami, svojimi slobodami pri zaobchádzaní s ústavnými právami občanov. Aj keď niekedy tvrdosť pozitívne charakterizuje vodcu národa,” píše Independent1 forU.

 

“Svet v zákulisí sa búril proti Putinovi a prezidentovi Donaldovi Trumpovi. Obaja sú proti globalistom, a preto sa ich snažia vytlačiť z politickej arény. V tomto svete sú populárni iba tolerantní a „mäkkí“ politici,”hovorí Byzantinestate1.

 

Centrálny archív historických a politických dokumentov v Petrohrade minulý rok odtajnil dokumenty o vedúcich osobách Ruska . Ruský prezident bol zaregistrovaný v Komsomolskej organizácii riaditeľstva KGB od roku 1975, vtedy mal 23 rokov. Putinova charakteristika : „výkonný, disciplinovaný a svedomitý zamestnanec“, podieľal sa na straníckych štúdiách a zlepšoval svoje profesionálne zručnosti. „Súdruh V.V.Putin neustále zvyšuje svoju ideologickú a politickú úroveň, “uvádza sa vo vyhlásení. Počas práce v Leningradskej KGB sa Putin vyznačoval „morálnou stabilitou“ a tešil sa autorite medzi svojimi kolegami a vo voľnom čase praktizoval judo a sambo.

 

V marci 2018 Putin povedal, ako pri práci pre KGB upokojil rozhnevaný dav zhromaždený pri sídle KGB v Drážďanoch v roku 1989 a konflikt vyriešil mierovým spôsobom. 5. decembra 1989 sa agresívny dav priblížil k zámku KGB v Drážďanoch, aby získal archívy špeciálnych služieb. Rokovania musel viesť sovietsky spravodajský dôstojník Vladimír Putin.

 

„Úprimne by som tu nechcel ísť do detailov. Dav, samozrejme, je dav, ale všetko, čo sa stalo potom v NDR, bolo prirodzeným priebehom udalostí. „Musel som preukázať našu pripravenosť konať v rámci vtedajších medzištátnych dohôd. Dokonca aj bezpečnostná skupina musela, bohužiaľ, demonštrovať zbrane, čo nie je veľmi dobré, “zdôraznil ruský vodca. Putin poznamenal, že v tom čase konal výlučne diplomatickými metódami a snažil sa ľuďom vysvetliť situáciu a preukázať dôveru a nedostatok vôle tento konflikt rozvíjať.

 

„Misia vyjednávača pripadla mne. Išiel som k ľuďom a spýtal sa, čo by chceli. Povedali, že by chceli budovu skontrolovať. Odpovedal som, že táto budova patrí sovietskej armáde, nepatrí do inšpekcie v súlade s medzivládnou dohodou, “ ruský prezident poznamenal, že konflikt sa vyriešil mierovými prostriedkami.

 

„Najdôležitejšia vec je, že nedošlo k žiadnym konfliktom, že nedošlo k žiadnym zrážkam, alebo, vďaka Bohu, k obetiam. Ale nemohli sme sa správať inak. Pretože je to stále zahraničná spravodajská jednotka Sovietskeho zväzu. Nemôžeme tam nikoho pustiť, “uzavrel Putin.

 

Putin, hovoriac o udalostiach z roku 1989 v NDR, vyjadril presvedčenie, že je neprijateľné prenasledovať ľudí, ktorí žijú v inom štáte a vykonávajú úradné povinnosti v rámci ústavy svojej krajiny. Pripustil tiež, že v tom čase nemyslel na dôsledky znovuzjednotenia Nemecka a aproximácie NATO na hranice Ruska.

 

“Putin nehovorí do vetra”: Kedmi povedal, ako Rusko neutralizuje americkú vojenskú moc

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov