.
Aktuality,

Pozrite si výcvik čínskych policajtov a pohraničiarov. Video

Čína, 1.júl 2020 ( AM ) – 2 100 členov čínskej polície a hraničnej služby v oblasti Xinjiang, uskutočňujú bojové cvičenia v prípade mimoriadnych udalostí na hraniciach krajiny:


 

https://twitter.com/i/status/1277897756183613440

 

Čína poslala bitkárov na hranicu Indie pred súbojom s Indickými vojakmi

Čína vyslala horolezcov a bojovníkov na indickú hranicu v Ladakhu, krátko pred smrteľným stretom v strede júna, uviedla agentúra AFP v nedeľu. Podľa oficiálnych vojenských novín China National Defense News sa päť nových skupín milícií, vrátane bývalých členov tímu horolezcov z Mount Everestu a MMA bojovníkov zo zmiešaného klubu bojových umení, dostavilo na inšpekciu 15. júna v Lhase.

 

Čínska štátna televízia CCTV zverejnila zábery stoviek nových vojakov, ktorí sa nachádzajú v hlavnom meste Tibetu.
Veliteľ Tibetských milícií Wang Haijiang povedal, že náboroví členovia Enbo Fight Clubu„ výrazne zvýšia organizačnú a mobilizačnú silu “vojsk a ich„ schopnosť rýchlej reakcie a podpory “, informovali čínske správy o národnej obrane.

 

Čína a India sú v najhoršom konflikte od roku 1962 v Ladakhu, kedy obe krajiny mali tiež násilné strety, pri ktorých  zahynulo 20 indických vojakov. Čína tiež mala obete, ale nezverejnila žiadne čísla.

 

Čína priostruje – v Ladaku zomrelo pri strete oboch armád najmenej 20 indických vojakov

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov